Bedrijfswagens van Renault

Bedrijfswagens van Renault

Wie rekent, kan niet om de Bedrijfswagens van Renault heen. Al jarenlang staat het merk met het gamma Kangoo, Trafic en Master aan de top van de bedrijfswagenwereld.
 

Renault Kangoo

De Renault Kangoo is leverbaar in twee lengtevarianten de Kangoo en de Kangoo Maxi.  De milieuvriendelijke en pittige Bleu dCi dieselmotoren zorgen voor optimale prestaties en veelzijdigheid in het gebruik. Daarbij zijn de verbruikscijfers zeer gunstig te noemen. Fleetowners roemen de Kangoo om zijn gunstige Cost of Ownership, de gebruiksvriendelijke laadruimte en het optimale chauffeurscomfort.

 

Renault Trafic

De compleet vernieuwde Renault Trafic is een schot in de roos. Leverbaar in diverse hoogte en lengtevarianten en verkrijgbaar met de meest moderne Energie dCi dieselmotoren. Tevens te combineren met een supercomfortabele EDC automatische transmissie. De Trafic is de ideale bedrijfswagen voor iedere ondernemer. Groot of klein, een Trafic past altijd bij jouw werkzaamheden!

 

Renault Master

De nieuwe Renault Master springt meteen in het oog. Met zijn opvallende grille en koplampen is de Master het perfecte visitekaartje. Stoer en toch sportief. De Master is een graag geziene bedrijfswagen in het grotere segment. Ideaal chauffeurscomfort en maximale inzetbaarheid tegen een gunstige cost of ownership maken de Master de ideale Bedrijfswagen voor jouw klus!

 

Renault pionier op het gebied van volledig elektrisch rijden

Renault is reeds 10 jaar pionier op het gebied van volledig elektrisch rijden. Ook de Kangoo en Master zijn leverbaar als volledig elektrische Z.E. variant. Met technieken die gebaseerd zijn op de beste ervaringen van Renault in de afgelopen 10 jaar zijn de Kangoo en Master Z.E. optimaal inzetbaar tegen 0% uitstoot. Ideaal voor degene die stedelijke distributie op de agenda heeft staan.

 

Kortom, voor welke klus je ook een bedrijfswagen nodig hebt, bij Renault en Auto Indumij slaag je altijd!

 

 Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens