Vergrootglas

Bedrijfswagen niet gevonden?

Neem contact met ons op, zodat wij op zoek gaan naar uw ideale bedrijfswagen!

klik hier voor contact

[ adv: 8123 ] Mercedes-Benz Vito (elektrisch)

35kWh lang 85kW aut

Bouwjaar 2021 10 km

operationele lease

60 maanden • 10.000 km/j

€ 673,- / maand

financial lease

Aanschafprijs € 53.094,00

Looptijd Prijs vanaf
72 mnd 617,48
60 mnd 697,12
48 mnd 817,48
36 mnd 1.019,26

De maandprijs is berekend met de “aanschafprijs” met een aanbetaling van 25% en een slottermijn van 20%. Alle prijzen zijn per maand en excl. btw.

Elektrisch Elektrisch

 a a

Na de elektrische auto ‘s komen nu ook nieuwe bedrijfsbussen elektrisch. Mercedes-Benz heeft al ervaring met het bouwen klasse elektrische auto de EQC en komt nu met de Mercedes eVito lease. Met de zero emissie zones in 2025, moeten de bedrijfswagens ook over op elektrische transmissie. Naast dat een elektrische bestelwagen de lucht veel schoner houdt dan een diesel handgeschakeld, is volgens een onderzoek van Districon de TCO na 3 jaar ook minder dan een fossiele brandstof bedrijfswagen. De Mercedes-Benz eVito lease is de eerst elektrische bestelwagen in zijn klasse en wat voor een!

IDEAAL VOOR IN DE STAD!

De Mercedes eVito kan 148 kilometer ver rijden. Dat lijkt niet veel, maar de meeste auto’s rijden niet meer dan 100 kilometer op een dag. Rij je veel op de snelweg, dan is de e Vito misschien niet de ideale auto. Maar rij je veel in de stad, dan kan de eVito de oplossing zijn. De auto heeft vier standen om te regenereren en laadt zichzelf op door remenergie. Zeker in de stad waar veel geremd wordt, is de auto heel efficiënt. De auto is opgeladen in 6 uurtjes van 0 tot 100%.

Om elektrisch rijden te stimuleren mogen elektrische bedrijfswagens in de toekomst in ruimere tijdskaders laden en lossen. Daarnaast mag je vaak gratis parkeren in stad op plekken waar je kan laden met de auto.

Een ander groot voordeel is dat een elektrische auto altijd voorzien van automatische transmissie. Een elektrische automaat heeft geen versnellingen zoals een fossiele brandstof auto. Het rijdt erg rustig en comfortabel. Veel goede redenen om een elektrische auto nieuw te gaan leasen als vervanging van de diesel bedrijfswagen.

AUTO OP MAAT

De Mercedes Benz is er een twee maten. De L2 en de L3. De L2 en de L3 verschillen in lengte, met een verschil in wielbasis tot gevolg. Het aantal deuren bij de twee versies is hetzelfde. Twee voordeuren, twee achter en een schuifdeur aan de zijkant van 82 centimeter. De laadlengte van de kortste Mercedes-Benz vito elektrisch is 2830 centimeter en de langste versie, de L3, heeft een laadlengte van 3060 centimeter. Het laadvolume gaat door de verlenging van 6 m3 naar 6,6 m3.

RIJ DE ELEKTRISCHE VITO METEEN!

Mercedes kan de Vito snel leveren. Het merk heeft nog voorraad in Nederland. Wel worden elektrische bestelwagens steeds populairder. Vooral bij early adopters en voor tenders worden er nu veel aangeschaft. Een voordeel van elektrische bestelwagens, is de occasion markt die er nog niet is. Doordat de vraag alleen maar gaat toenemen. Is de verwachte restwaarde relatief hoog.

standaard uitrusting

ABS
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airconditioning
Bandenspanningssensoren
Bekleding stof
Boordcomputer
Centrale deurvergrendeling
Hoogteverstelling stoel
Lichtsensor
Luidsprekers
Regensensor
Spiegels elektrisch
Spiegels verwarmd
Stuur in hoogte verstelbaar
Stuurbekrachtiging
Traction Control
Zijruiten elektrisch voor

technische gegevens

Status
: nieuwe auto
Auto beschikbaar
: per direct
Looptijd
: 60 maanden
Prijs per extra km
: € 0,09
Prijs per minder km
: € 0,09
Eigen risico
: € 135,-
Verzekering ongevallen
: ja
Verzekering schade
: nee
Verzekering bijstand
: nee
Vervangend vervoer
: nee
Brandstofpas
: nee
Winterbanden
: nee
Kleur
: wit
Carroserie
: Gesloten bestelwagen
Zuinigheidslabel
: A
Voertuigsoort
: bestelwagen
ModeljaarReeks
: 2020 - 2023
Consumentenprijs
: 44450
Datum prijslijst
: 1-10-2021
Turbo
: Nee
Intercooler
: Nee
Vermogen
: 85 kW
Koppel
: 295 Nm
Topsnelheid
: 157 kmu
Versnellingsbak
: a
Aandrijving
: v
Rijklaar gewicht
: 2262
Gross Vehicle Weight
: 3200
Maximum laadvermogen
: 938
WhatsApp met ons!