Vergrootglas

Bedrijfswagen niet gevonden?

Neem contact met ons op, zodat wij op zoek gaan naar uw ideale bedrijfswagen!

klik hier voor contact

Diensten

Leasegarage is niet alleen een online platform voor het vinden van je nieuwe bedrijfswagen. Ook voor (specialistisch) advies kun je bij ons terecht. Wij hebben de beschikking over een aantal merkonafhankelijke bedrijfswagenspecialisten die je kunnen helpen met al je vragen omtrent bedrijfswagens. Dit advies kan telefonisch, maar ook face-to-face en kost je uiteraard niks!

Daarnaast houdt het niet op bij alleen een nieuwe bedrijfswagen leasen. Je nieuwe bedrijfswagen moet waarschijnlijk ook ingericht en bestickerd worden. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor ritregistratiesystemen of het ombouwen van je bedrijfswagen.

Wij werken lokaal samen met onderstaande bedrijven, maar ook landelijk gezien hebben wij een sluitend netwerk van specialistische bedrijven, zodat we u altijd van A tot Z kunnen ontzorgen.

Bedrijfswageninrichting

U wilt als klant ontzorgd worden, één adres voor alles en dat kan Leasegarage u nou bieden….Fleximo heeft de juiste mix van aanbieders, van autodealer en bedrijfswageninrichter.

Belettering

Je bedrijfswagen brengt je overal! Heb je er al eens aan gedacht hoe groot je bereik eigenlijk is? En dan niet de kilometers die je kunt maken met een volle tank of volle batterij. Maar (potentiële) klanten die je kunt bereiken...

Subtiel je logo als sticker op de achterzijde ter herkenning. Een mooie full-color print op de zijkanten om extra op te vallen. Of totaal een andere kleur of uitstraling door een volledige carwrap , alles kan! Met onze enorme drive om te ontzorgen en te creëren maken wij van alle voertuigen een rijdend visitekaartje.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Samen met Fleximo helpen we je graag op weg.


 

 

 

WhatsApp met ons!