Opel Movano-E Leasen 37 kWh

Elektrische bedrijfswagen overzicht


Laadvermogen
1185 kg

Actieradius
117 km

Trekgewicht
1000 kg

Laadvolume
12,5

Laadsnelheid AC (0-100%)
1 uur 51 minuten
VANAF € 58.000,00

Operationele lease

vanaf € 909,62 / maand
Duur 60 maanden
Aantal kilometers 10.000 km/jaar

Financial lease

Looptijd Prijs vanaf
72 maanden 674,54
60 maanden 761,54
48 maanden 893,01
36 maanden 1.113,44

De maandprijs is berekend met de “aanschafprijs” met een aanbetaling van 25% en een slottermijn van 20%.

Alle prijzen zijn per maand en excl. Btw. Aan de prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. Tevens kunnen prijzen door de huidige subsidies gunstiger uitvallen!

Praktische actieradius tussen 117 km *

Winter - Stadsverkeern.n.b.
Winter - Snelwegverkeern.n.b.
Winter - Gecombineerd verkeern.n.b.
Zomer - Stadsverkeern.n.b.
Zomer - Snelwegverkeern.n.b.
Zomer - Gecombineerd verkeern.n.b.
* Uitgaande van de 37 kWh batterij. Het betreft een indicatie van de werkelijke actieradius. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van aspecten zoals weersomstandigheden, rijgedrag en route.

Accu en opladen

Battery capaciteit37 kWh
Laadvermogen AC22 kW
Laadsnelheid AC (0-100%)1 uur 51 minuten
Laadvermogen DC50 kW
Laadsnelheid DC (0-80%)34 minuten

Prestaties

Totaal vermogen90 kW / 123 pk
Topsnelheid110 km/u
Totaal koppel260 Nm
Laadvolume12,5
Laadvermogen1185 kg
Trekgewicht1000 kg

Afmetingen en gewicht

Lengte4963 mm
Breedte2050 mm
Hoogte2254 mm
Wielbasis3000 mm
Draaicirkel11,3 mtr
Mogelijke zitplaatsen3
Maximale laadlengte2670 mm
Maximale laadbreedte1870 mm
Maximale laadhoogte2254 mm
Dorpelhoogten.n.b.

Een Duurzame Missie Begint

In de bruisende stad stond hij daar, klaar om zijn duurzame missie te vervullen. De Opel Movano-e, een elektrische bestelwagen, stond trots en imposant, klaar om de uitdagingen van zakelijk transport aan te gaan. Ondernemers in de stad wisten dat ze op deze krachtpatser konden vertrouwen voor hun leveringen en goederentransport.

Krachtige Specificaties

Met een accupakket van 37 kWh was de Movano-e in staat om zijn elektromotor van stroom te voorzien met de benodigde energie. Dit gaf hem de kracht om soepel en geruisloos door de straten te glijden, zonder schadelijke uitstoot achter te laten. De lage emissie maakte het de perfecte keuze voor bedrijven die een positieve impact wilden hebben op het milieu, terwijl ze tegelijkertijd hun zakelijke behoeften vervulden.

Mobiliteit Binnen Handbereik

Met een praktische actieradius van 117 km was de Movano-e ideaal voor kortere afstanden en leveringen binnen de stadsgrenzen. De drukke koeriersdiensten maakten graag gebruik van de wendbaarheid van deze elektrische bestelwagen, die zonder problemen door smalle straten en drukke steegjes manoeuvreerde.

Opladen op volle Kracht

Wanneer het tijd was om op te laden, liet de Movano-e zijn indrukwekkende laadvermogen van 22 kW zien bij het gebruik van een wisselstroomlader. In slechts 1 uur en 51 minuten kon hij volledig worden opgeladen, waardoor de bestuurders snel weer op weg waren met minimale downtime. Het snelle opladen was een zegen voor ondernemers die altijd onderweg waren en geen tijd wilden verspillen.

Klaar voor de Langere Ritten

Voor die langere ritten en meer veeleisende trajecten bood de Opel Movano-e ook een gelijkstroomlader met een laadvermogen van 50 kW. In slechts 34 minuten laadde hij zijn batterij op van 0% tot 80%, wat perfect was voor chauffeurs die regelmatig langeafstandsreizen maakten.

Krachtige Prestaties

De 90 kW (ongeveer 123 pk) aan totaal vermogen gaf de Movano-e een krachtige acceleratie, waardoor hij gemakkelijk door het verkeer kon navigeren en een veilige en comfortabele rijervaring bood. De topsnelheid van 110 km/u was misschien niet de snelste in zijn klasse, maar het was meer dan genoeg voor stadsverkeer en hielp het energieverbruik te beheersen om de actieradius te maximaliseren.

Ruimte voor Efficiëntie

Ondernemers die op zoek waren naar ruimte om goederen te vervoeren, werden niet teleurgesteld. Met een laadvolume van 12,5 m³ en een laadvermogen van 1185 kg bood de Movano-e voldoende capaciteit om zware ladingen te vervoeren zonder in te boeten aan prestaties of actieradius.

Flexibiliteit in Zakelijk Vervoer

Voor bedrijven die behoefte hadden aan het trekken van aanhangwagens of lichte ladingen, bood de Movano-e een trekgewicht van 1000 kg. Dit voegde flexibiliteit en veelzijdigheid toe aan het dagelijkse werk, waardoor de elektrische bestelwagen nog aantrekkelijker werd voor een breed scala aan zakelijke toepassingen.

Opel Movano-e leasen bij Leasegarage

Als u geïnteresseerd bent in het leasen van de Opel Movano-e, kunt u terecht bij Leasegarage voor aantrekkelijke leaseopties en flexibele voorwaarden. Leasegarage biedt een breed scala aan leaseplannen die zijn aangepast aan uw zakelijke behoeften en budget, waardoor u moeiteloos kunt genieten van alle voordelen van deze geavanceerde elektrische bestelwagen.

De Opel Movano-e is een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk en praktisch voertuig voor zakelijk gebruik. Met zijn duurzame prestaties en krachtige specificaties heeft de Movano-e bewezen dat het een ideale partner is voor groen zakelijk transport. Kies voor duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid met de Opel Movano-e - uw elektrische werkpaard dat klaarstaat om uw zakelijke uitdagingen aan te gaan.

Nieuws over de Opel Movano-E

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

07-11-2022 11:50:47
Ieder jaar wordt er opnieuw een subsidie regeling opgezet voor het aanschaffen van elektrische voertuigen, deze regeling loopt tot en met 2025. De aanschafsubsidie in 2022 bedroeg 22 miljoen euro en is volledig opgegaan. Niet getreurd, in 2023 komt er weer een nieuwe subsidie regeling beschikbaar die ook nog eens een stuk hoger is! De nieuwe aanschafsubsidie regeling in 2023 bedraagt maar liefst 33 miljoen euro! De ... lees meer >>

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

01-11-2022 16:15:35
Het is definitief, vanaf 2035 mogen nieuwe bestelauto's geen CO2 meer uitstoten. Dit heeft als gevolg dat er geen bedrijfswagens met een fossiele brandstof aandrijving meer mogen worden verkocht, alle nieuwe bedrijfswagens moeten over een volledig elektrische aandrijving beschikken. Op 27 oktober is het Europees parlement tot een akkoord gekomen over het ‘Fit for 55’-pakket een wetgevingsvoorstel ingediend voor een herziening van de CO2-emissienormen voor nieuwe personenauto’s ... lees meer >>

Opel Movano-e

Opel Movano-e

14-09-2021 17:00:32
Ook Opel neemt de volgende stap! Een volledig elektrische grote bestelbus. Opels nieuwe grote bestelwagen valt onder de naam van de reguliere Movano met de toevoeging -e. De Fiat e-Ducato, Peugeot e-Boxer én Citroën e-Jumper staan als basis voor de nieuwe Opel Movano-e. Net als eerder genoemde modellen zal de Movano-e leverbaar zijn met twee accupakketten. Twee accupakketten en een ruime actieradius De nieuwe Movano-e maakt ... lees meer >>

WhatsApp met ons!