Fiat e-Doblo Leasen 50 kWh

Elektrische bedrijfswagen overzicht


Laadvermogen
800 kg

Actieradius
155 - 330 km

Trekgewicht
n.v.t.

Laadvolume
3

Laadsnelheid AC (0-100%)
5 uur
VANAF € 33.050,00

Operationele lease

vanaf € 515,00 / maand
Duur 60 maanden
Aantal kilometers 10.000 km/jaar

Financial lease

Looptijd Prijs vanaf
72 maanden 384,37
60 maanden 433,95
48 maanden 508,86
36 maanden 634,47

De maandprijs is berekend met de “aanschafprijs” met een aanbetaling van 25% en een slottermijn van 20%.

Alle prijzen zijn per maand en excl. Btw. Aan de prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. Tevens kunnen prijzen door de huidige subsidies gunstiger uitvallen!

Praktische actieradius tussen 155 - 330 km *

Winter - Stadsverkeer235 km
Winter - Snelwegverkeer155 km
Winter - Gecombineerd verkeer195 km
Zomer - Stadsverkeer330 km
Zomer - Snelwegverkeer195 km
Zomer - Gecombineerd verkeer265 km
* Uitgaande van de 50 kWh batterij. Het betreft een indicatie van de werkelijke actieradius. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van aspecten zoals weersomstandigheden, rijgedrag en route.

Accu en opladen

Battery capaciteit50 kWh
Laadvermogen AC11 kW
Laadsnelheid AC (0-100%)5 uur
Laadvermogen DC100 kW
Laadsnelheid DC (0-80%)30 minuten

Prestaties

Totaal vermogen100 kW / 136 pk
Topsnelheid130 km/u
Totaal koppeln.n.b.
Laadvolume3
Laadvermogen800 kg
Trekgewichtn.v.t.

Afmetingen en gewicht

Lengte4406 mm
Breedte1832 mm
Hoogte1845 mm
Wielbasis2755 mm
Draaicirkeln.n.b.
Mogelijke zitplaatsen3
Maximale laadlengte1820 mm
Maximale laadbreedte1714 mm
Maximale laadhoogte1305 mm
Dorpelhoogte545 mm

De Fiat E-Doblo: Een Veelzijdige Elektrische Optie voor Zakelijke Lease Rijders

Als zakelijke lease rijder ben je altijd op zoek naar de beste opties die passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Met de opkomst van elektrische voertuigen is het belangrijk om een betrouwbare en veelzijdige elektrische optie te overwegen. De Fiat E-Doblo is een uitstekende keuze voor zakelijke lease rijders die op zoek zijn naar een ruime, elektrische bedrijfswagen. In deze tekst zullen we de voordelen van de Fiat E-Doblo voor zakelijke lease rijders bespreken.

Ruimte en Veelzijdigheid

De Fiat E-Doblo biedt een indrukwekkende ruimte en veelzijdigheid die van essentieel belang zijn voor zakelijke lease rijders. Met een laadruimte van maar liefst 4,2 kubieke meter kun je gemakkelijk al je benodigde apparatuur, materialen en goederen meenemen. De achterdeuren openen tot wel 180 graden, waardoor het laden en lossen van goederen efficiënt en gemakkelijk wordt.

Elektrische Efficiëntie

Als elektrische bedrijfswagen biedt de Fiat E-Doblo aanzienlijke voordelen op het gebied van efficiëntie. Met een volledig elektrische aandrijflijn produceert de E-Doblo geen schadelijke uitstoot, waardoor je als bedrijf bijdraagt aan een schonere en duurzamere omgeving. Bovendien bespaar je op brandstofkosten, omdat elektriciteit vaak goedkoper is dan traditionele brandstoffen.

Actieradius en Oplaadmogelijkheden

Een belangrijk aspect van elektrische voertuigen is de actieradius, oftewel de afstand die je kunt afleggen op een volle acculading. De Fiat E-Doblo heeft een indrukwekkende actieradius van ongeveer 330  kilometer (volgens de WLTP-meetmethode), wat voldoende is voor de meeste dagelijkse zakelijke ritten. Daarnaast zijn er verschillende oplaadmogelijkheden beschikbaar, waaronder snelladen en thuisladen, zodat je de E-Doblo gemakkelijk kunt opladen op een manier die het beste past bij jouw behoeften en planning.

Comfort en Technologie

De Fiat E-Doblo biedt niet alleen functionaliteit, maar ook comfort en moderne technologie. Het interieur is ruim en ergonomisch ontworpen, zodat jij en je passagiers comfortabel kunnen reizen, zelfs tijdens langere ritten. Daarnaast beschikt de E-Doblo over moderne technologische functies, zoals een infotainmentsysteem met navigatie en connectiviteitsmogelijkheden, waardoor je altijd verbonden kunt blijven, zelfs onderweg.

Kostenbesparing en Fiscale Voordelen

Naast de besparing op brandstofkosten biedt de Fiat E-Doblo ook andere financiële voordelen voor zakelijke lease rijders. Elektrische voertuigen kunnen in aanmerking komen voor fiscale voordelen, zoals lage bijtellingstarieven en investeringsaftrek. Daarnaast zijn er vaak subsidies beschikbaar voor de aanschaf of lease van elektrische voertuigen, waardoor de kosten verder kunnen worden verlaagd.

Fiat e-Doblo Leasen bij Leasegarage

De Fiat E-Doblo is een ideale keuze voor zakelijke lease rijders die op zoek zijn naar een ruime, veelzijdige en efficiënte bedrijfswagen. Met zijn indrukwekkende laadruimte, elektrische aandrijving, ruime actieradius, comfortabele interieur en financiële voordelen biedt de E-Doblo alles wat zakelijke lease rijders nodig hebben. Overweeg de Fiat E-Doblo als een duurzame en betrouwbare optie voor jouw bedrijf.

Wil je zorgeloos en voordelig rijden in een Fiat E-Doblo? Ontdek dan nu de beste leaseopties bij Leasegarage! Wij bieden scherpe tarieven en transparante kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met onze flexibele leasevoorwaarden stemmen we de duur, het kilometrage en het budget af op jouw specifieke wensen. Kies voor gemak, comfort en duurzaamheid met het leasen van een Fiat E-Doblo bij Leasegarage. Neem vandaag nog contact met ons op en rijd binnenkort in jouw elektrische bedrijfswagen!

Nieuws over de Fiat e-Doblo

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

07-11-2022 11:50:47
Ieder jaar wordt er opnieuw een subsidie regeling opgezet voor het aanschaffen van elektrische voertuigen, deze regeling loopt tot en met 2025. De aanschafsubsidie in 2022 bedroeg 22 miljoen euro en is volledig opgegaan. Niet getreurd, in 2023 komt er weer een nieuwe subsidie regeling beschikbaar die ook nog eens een stuk hoger is! De nieuwe aanschafsubsidie regeling in 2023 bedraagt maar liefst 33 miljoen euro! De ... lees meer >>

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

01-11-2022 16:15:35
Het is definitief, vanaf 2035 mogen nieuwe bestelauto's geen CO2 meer uitstoten. Dit heeft als gevolg dat er geen bedrijfswagens met een fossiele brandstof aandrijving meer mogen worden verkocht, alle nieuwe bedrijfswagens moeten over een volledig elektrische aandrijving beschikken. Op 27 oktober is het Europees parlement tot een akkoord gekomen over het ‘Fit for 55’-pakket een wetgevingsvoorstel ingediend voor een herziening van de CO2-emissienormen voor nieuwe personenauto’s ... lees meer >>

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

22-09-2022 16:26:35
De nieuwe Fiat Doblò is de opvolger van de bestseller! Vele mensen kozen sinds de introductie in 2000 voor de veelzijdige Italiaanse bestelauto. De nieuwe Fiat Doblò heeft een nieuw design, biedt nog meer functionaliteit en is ook verkrijgbaar in volledig elektrische variant! Eerder maakte we al kennis met alle specificaties en het nieuwe design. Echter was de vanafprijs nog niet bekend. Tot nu! Beperkte keuze voor benzine ... lees meer >>

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

07-06-2022 11:00:50
De nieuwe Fiat Doblò is de opvolger van de bestseller! Vele mensen kozen sinds de introductie in 2000 voor de veelzijdige Italiaanse bestelauto. De nieuwe Fiat Doblò heeft een nieuw design, biedt nog meer functionaliteit en is ook verkrijgbaar in volledig elektrische variant! Bedrijfswagenvariant en personenautoversie Net als de concurrenten Peugeot Partner, Citroën Berlingo en de Toyota ProAce City komt de Fiat Doblò ... lees meer >>

WhatsApp met ons!