direct contact:
Heeft u vragen? neem contact met ons op: +31 (0)495 712433 +31 (0)495 712433
Smeets Autogroep
Postbus 1
6401DM HEERLEN (Limburg)
www.smeets-autogroep.nl/2015-smeets/

Smeets Autogroep - Heerlen

Welkom bij Smeets Autogroep

U bent van harte welkom bij de klantvriendelijkste Mercedes-Benz dealer van Nederland
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Erkend Schadeherstel.

Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1929, dat zijn drie generaties! Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ruim 190 ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met top producten en de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons familiebedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Wij heten u van harte welkom in een van onze vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen of Maastricht. Dan kunt u zelf de sfeer van Smeets Autogroep proeven. Wij doen graag zaken met u.

www.smeets-autogroep.nl/2015-smeets/

Heeft u ook interesse om partner te worden? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Leasegarage.nl is een onderdeel van Fleximo en fungeert als de voorraadwebsite van Fleximo. Hier worden auto’s geadverteerd van landelijke dealers welke snel beschikbaar zijn voor de lease. Dit zijn voorraadauto’s of bijvoorbeeld auto’s welke binnenkort beschikbaar zijn.