Fiat e-Ducato Leasen 79 kWh

Elektrische bedrijfswagen overzicht


Laadvermogen
1135 kg

Actieradius
370 km

Trekgewicht
n.n.b.

Laadvolume
11,5

Laadsnelheid AC (0-100%)
8 uur
VANAF € 70.600,00

Operationele lease

vanaf € 1.101,21 / maand
Duur 60 maanden
Aantal kilometers 10.000 km/jaar

Financial lease

Looptijd Prijs vanaf
72 maanden 821,08
60 maanden 926,98
48 maanden 1.087,01
36 maanden 1.355,32

De maandprijs is berekend met de “aanschafprijs” met een aanbetaling van 25% en een slottermijn van 20%.

Alle prijzen zijn per maand en excl. Btw. Aan de prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. Tevens kunnen prijzen door de huidige subsidies gunstiger uitvallen!

Praktische actieradius tussen 370 km *

Winter - Stadsverkeern.n.b.
Winter - Snelwegverkeern.n.b.
Winter - Gecombineerd verkeern.n.b.
Zomer - Stadsverkeern.n.b.
Zomer - Snelwegverkeern.n.b.
Zomer - Gecombineerd verkeern.n.b.
* Uitgaande van de 79 kWh batterij. Het betreft een indicatie van de werkelijke actieradius. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van aspecten zoals weersomstandigheden, rijgedrag en route.

Accu en opladen

Battery capaciteit79 kWh
Laadvermogen AC11 kW
Laadsnelheid AC (0-100%)8 uur
Laadvermogen DC50 kW
Laadsnelheid DC (0-80%)1 uur 25 minuten

Prestaties

Totaal vermogen75 kW / 102 pk
Topsnelheid130 km/u
Totaal koppel245 Nm
Laadvolume11,5
Laadvermogen1135 kg
Trekgewichtn.n.b.

Afmetingen en gewicht

Lengte5413 mm
Breedte1810 mm
Hoogte2569 mm
Wielbasis3450 mm
Draaicirkeln.n.b.
Mogelijke zitplaatsen2
Maximale laadlengte3120 mm
Maximale laadbreedte1870 mm
Maximale laadhoogte1932 mm
Dorpelhoogte580 mm

De Voordelen van het Leasen van de Fiat E-Ducato voor Zakelijke Rijders

De transitie naar elektrisch rijden is in volle gang en bedrijven spelen een cruciale rol in deze verschuiving naar duurzame mobiliteit. Voor zakelijke lease rijders die op zoek zijn naar een elektrische bedrijfswagen die aan hun behoeften voldoet, is de Fiat E-Ducato een uitstekende keuze. Deze volledig elektrische bedrijfswagen biedt talloze voordelen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. In dit artikel verkennen we de Fiat E-Ducato en ontdekken we waarom het een ideale keuze is voor bedrijven die willen overschakelen naar elektrisch rijden.

I. De Fiat E-Ducato: Kenmerken en Prestaties

De Fiat E-Ducato combineert het vertrouwde ontwerp en de functionaliteit van de populaire Ducato-serie met de voordelen van elektrische aandrijving. Deze bedrijfswagen is voorzien van een krachtige elektromotor die zorgt voor soepele acceleratie en een indrukwekkend koppel, waardoor het laden en lossen van goederen efficiënter verloopt. Met een uitgebreid assortiment van batterijopties biedt de E-Ducato ook een aanzienlijke actieradius, waardoor lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

II. Praktisch Ontwerp en Ruimte

De Fiat E-Ducato is ontworpen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen, met een ruim interieur en een praktische laadruimte. De laadcapaciteit varieert afhankelijk van het gekozen model, maar met verschillende lengte- en hoogteopties is er altijd een variant die past bij de specifieke vereisten van het bedrijf. Dankzij de slimme indeling van de laadruimte is het mogelijk om de E-Ducato efficiënt te beladen en te organiseren, waardoor het transporteren van goederen eenvoudiger wordt.

III. Betrouwbaarheid en Onderhoud

Voor zakelijke lease rijders is betrouwbaarheid een cruciale factor bij het kiezen van een bedrijfswagen. De Fiat E-Ducato is gebouwd met de hoogste kwaliteitsnormen en biedt dezelfde betrouwbaarheid en duurzaamheid als de conventionele Ducato-modellen. Bovendien vereist de elektrische aandrijflijn minder onderhoud dan een traditionele verbrandingsmotor, waardoor de operationele kosten op de lange termijn kunnen worden verlaagd.

IV. Milieuvriendelijkheid en Duurzaamheid

Als elektrische bedrijfswagen draagt de Fiat E-Ducato bij aan een schonere en duurzamere toekomst. Door de emissievrije aandrijving worden er geen schadelijke uitlaatgassen uitgestoten, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en de impact op het milieu wordt verminderd. Bovendien is de E-Ducato ontworpen met het oog op duurzaaamheid en efficiëntie.

Fiat e-Ducato Leasen bij Leasegarage!

Wilt u profiteren van de voordelen van elektrisch rijden voor uw bedrijf? Kies dan voor het leasen van de Fiat E-Ducato, dé elektrische bedrijfswagen die prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid combineert. Met zijn krachtige elektromotor en indrukwekkende actieradius is de E-Ducato perfect geschikt voor uw zakelijke behoeften. Profiteer van de ruime laadruimte, het praktische ontwerp en de lagere onderhoudskosten. Maak de overstap naar duurzame mobiliteit en lease vandaag nog de Fiat E-Ducato!

Nieuws over de Fiat e-Ducato

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

07-11-2022 11:50:47
Ieder jaar wordt er opnieuw een subsidie regeling opgezet voor het aanschaffen van elektrische voertuigen, deze regeling loopt tot en met 2025. De aanschafsubsidie in 2022 bedroeg 22 miljoen euro en is volledig opgegaan. Niet getreurd, in 2023 komt er weer een nieuwe subsidie regeling beschikbaar die ook nog eens een stuk hoger is! De nieuwe aanschafsubsidie regeling in 2023 bedraagt maar liefst 33 miljoen euro! De ... lees meer >>

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

01-11-2022 16:15:35
Het is definitief, vanaf 2035 mogen nieuwe bestelauto's geen CO2 meer uitstoten. Dit heeft als gevolg dat er geen bedrijfswagens met een fossiele brandstof aandrijving meer mogen worden verkocht, alle nieuwe bedrijfswagens moeten over een volledig elektrische aandrijving beschikken. Op 27 oktober is het Europees parlement tot een akkoord gekomen over het ‘Fit for 55’-pakket een wetgevingsvoorstel ingediend voor een herziening van de CO2-emissienormen voor nieuwe personenauto’s ... lees meer >>

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

27-07-2021 12:14:22
De Fiat e-Ducato vormt wellicht één van de meest ruime en verst reikende elektrische bedrijfswagen in zijn klasse. Hiermee passeert de e-Ducato concurrenten als de Citroën e-Jumper, Renault Master ZE en de Mercedes Benz e-Sprinter. Zijn actieradius maakt de gesloten bestelwagen perfect voor zowel korte áls lange ritten. Hierdoor zal de Fiat e-Ducato naar verwachting een oplossing vormen voor veel ondernemingen en organisaties die ... lees meer >>

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

10-03-2021 14:25:41
Elektrisch rijden wordt steeds populairder. In Februari 2021 nam de verkoop van elektrische bestelauto's met maar liefst 180% toe. Daarnaast komen autofabrikanten ook met steeds meer elektrische bedrijfswagens op de markt. De keuze voor bedrijven en ondernemers wordt dus als maar groter. Daarentegen zijn de verkoopcijfers van sommige automerken verbazingwekkend te noemen. Zo verkocht het, in Azië populaire merk SAIC, het merendeel van alle elektrische ... lees meer >>

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

21-04-2020 15:42:16
Ieder automerk duikt in deze tijden van de oliecrisis toch in elektrische wereld. De elektrificatie van wagenparken is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De focus van veel merken ligt op de Last-Mile. Steden worden afgesloten voor de diesel uitstotende bedrijfswagens. Daarom kan Fiat er ook niet onderuit komen om de elektrische markt op te gaan. Fiat zet groot in op hun nieuwe Fiat ... lees meer >>

WhatsApp met ons!