De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. In Februari 2021 nam de verkoop van elektrische bestelauto's met maar liefst 180% toe. Daarnaast komen autofabrikanten ook met steeds meer elektrische bedrijfswagens op de markt. De keuze voor bedrijven en ondernemers wordt dus als maar groter. Daarentegen zijn de verkoopcijfers van sommige automerken verbazingwekkend te noemen. Zo verkocht het, in Azië populaire merk SAIC, het merendeel van alle elektrische bedrijfswagens met haar merk Maxus.

                                       Alle elektrische bedrijfswagens op een rijtje!

Een stijgende lijn zichtbaar

Er is een duidelijke stijgende lijn zichtbaar in de verkoop van elektrische bedrijfswagens. Het vermoeden is dat de coronamatregelen hierin een rol hebben gespeeld. Alle online bestellingen moeten echter snel afgeleverd worden, en dan het liefst ook nog zo duurzaam mogelijk tegenwoordig. Gezien de toekomstige milieu zones in de steden, kiezen veel ondernemers voor een elektrische bedrijfswagen. Na 2025-2027 worden diesel bestelwagens als het ware verbannen uit de steden. Doe je nu een aankoop, dan kiezen ondernemers al gauw voor een elektrische bedrijfswagen. Dit is toekomstbestendig én brengt geen zorgen met zich mee over een aantal jaar.

In november 2020 werden er maar liefst 376 elektrische bestelwagens verkocht. Een recordmaand tot nu toe. In februari 2021 nam de verkoop met maar liefst 180% toe ten opzichte van dezelfde maand in het jaar daarvoor. Februari zorgde voor 216 verkopen ten opzichte van 75 exemplaren in het jaar daarvoor.

Tevens blijft het aanbod stijgen en wagen steeds meer automerken zich tot de elektrische bedrijfswagen branche. Autofabrikanten werken ook hard aan het verbeteren van het actieradius en integreren steeds meer technologieën toe aan de bestelwagens. Kortom is dus een opkomende trend zichtbaar.

Elektrische bedrijfswagens

Een duidelijke top 10

Er is een duidelijke top tien zichtbaar in de verkopen van elektrische bedrijfswagens. SAIC Maxus staat pal bovenaan met 82 verkopen in één maand. Dit betreft het model de Maxus EV80. Naast de Maxus EV-80 verkoopt Maxus ook de eDeliver 3 sinds kort. Voor dit model zijn 8 verkopen geregistreerd. Samen haalt Maxus dus maar liefst 90 verkopen binnen wat gelijk staat aan 41,6% van de gehele verkopen in Februari.

Daarna volgt de Nissan e-nv200. Gek genoeg is deze elektrische bedrijfswagen in populariteit gedaald. waar er vorig jaar nog 66 verkopen waren, is dat dit jaar gedaald tot 39 verkopen. Daarentegen wordt met de Nissan e-nv200 alsnog een goede tweede plek behaald. De Nissan wordt op de hielen gevolgd door de Renault Kangoo ZE. Met 35 verkopen behaalt de Renault Kangoo ZE een nette derde plek. Renault mag daarnaast trots zijn met de stijging van 55% ten opzichte van vorig jaar, waarin 22 exemplaren werden verkocht.

De overige top tien wordt opgevuld met de Toyota Proace electric (29), de Peugeot e-Expert (22), de Opel Vivaro-e (15), de Citroën e-Jumpy (14). De Mercedes Benz eVito vormt de achtste plek in de ranglijst met slechts 12 verkopen. Wellicht vormt hierin de prijs een barrière. Mercedes Benz staat uiteindelijk voor luxe en hoge kwaliteit en hier zit ook een prijskaartje aan verbonden. Als laatste wist Goupil ook 11 verkopen binnen te halen met de Goupil G4.

Merk & model Aantal verkopen (februari)
SAIC Maxus (EV80+eDeliver 3) 90 verkopen
Nissan e-NV200 39 verkopen
Renault Kangoo Z.E. 35 verkopen
Toyota Proace electric 29 verkopen
Peugeot e-Expert 22 verkopen
Opel Vivaro-e 15 verkopen
Citroën e-Jumpy 14 verkopen
Mercedes Benz e-Vito 12 verkopen
Goupil G4 11 verkopen

*Verkoopgetallen van de maand februari 2021.
 

Alle elektrische bedrijfswagens op een rijtje!

Elektrische bedrijfswagen van Maxus

Zoals eerder genoemd steekt Maxus met kop en schouders uit boven de concurrentie met de Ev80 en de eDeliver 3. Daarentegen is hier en daar al bekend dat er een nieuwe elektrische bestelwagen op de markt zal komen. De nieuwe elektrische eDeliver 9. Volledig elektrisch en een verbeterde variant van de Ev80 met de looks van de eDeliver 3! Een enorme stap voorwaarts voor Maxus. Wellicht dé stap om boven de concurrentie te blijven en de meeste groei te genereren.

De eDeliver 3 en de eDeliver 9 zijn bedrijfswagens die beide perfect inspelen op de behoefte van de klant. Waar de eDeliver 3 compacter is met een laadvolume van 6,3 m³ en een laadvermogen tot 1020 kg, heeft hij wel de mogelijkheid om tot 342 km te rijden op één acculading.

De eDeliver 9 zal de ruime elektrische bestelbus vormen van Maxus. Het laadvermogen en laadvolume zijn zeer recent bekend geworden. De Maxus eDeliver 9 zal een laadvermogen hebben van 830 tot 1350 kg en een laadvolume van 9,7 tot 12,93 m³. Het actieradius zal je verrassen: 236-350 km. Voor een bedrijfswagen van dit formaat is dat hoog! Daarnaast zijn er ook al een aantal persfoto's in omloop. Wacht jij ook met smart op de overige specificaties?

Maxus eDeliver 9

De Nissan e-nv200

De Nissan e-nv 200 is een compacte elektrische bestelauto die al enige tijd op de markt is. Ondertussen rijden er al vele exemplaren op de Nederlandse wegen. Volledig elektrisch en toekomstbestendig. Het laadvolume betreft 4,2 m³ en het laadvermogen loopt op tot 767 kg. Perfect voor de hardwerkende ondernemers die op zoek zijn naar een compacte elektrische bestelbus voor bijvoorbeeld het vervoeren van goederen, gereedschappen of pakketten. Het actieradius is beperkt tot 200 km. Voor stadsverkeer is de elektrische e-nv200 dus een goede en duurzame oplossing.

Nissan e-nv200

Onze verwachting

Elektrisch rijden blijft populairder worden. Er komen steeds meer nieuwe elektrische bedrijfswagens op de markt en de technologie blijft verbeteren. Zo zien we bij reguliere auto's een verbetering toe treden op het gebied van actieradius. De nieuwe Nio et7 zal naar verwachting namelijk 700-1000 km kunnen rijden op één acculading! Wat zal dat wel niet brengen voor de toekomst van de elektrische bestelbus. Een toekomst met elektrische bedrijfswagens waarbij het aanbod groot is en technologieën verbeterd zijn waardoor we langer kunnen rijden op één accu komt dan ook steeds dichterbij.

Onze verwachting is dat de Maxus nog verder toenemen op het gebied van populariteit. Het automerk is al enorm populair in Azië en werkt nu hard om die populariteit ook door te voeren in Europa. Maxus doet dit door een betaalbare elektrische bestelauto aan te bieden die tevens ook een ruime actieradius biedt en modern is ingericht. Een rooskleurige toekomst voor Maxus is dan ook geen slechte verwachting.

Kunnen wij jou helpen?

Wij kunnen ons voorstellen dat het kiezen van de juiste bedrijfswagen een grote en moeilijke stap kan zijn. Het aanbod wordt steeds groter en er zijn verschillende leasemogelijkheden.

Wellicht kunnen wij jou helpen! Wij hebben direct contact met een hoop leasemaatschappijen en autofabrikanten waardoor wij op de hoogte zijn van veel specificaties en komst van een nieuwe elektrische bestelwagen. Onze expertise hebben wij door de jaren heen steeds verder uitgebreid waardoor wij inmiddels een groot scala aan klanten hebben mogen verwelkomen. Bekijk tevens het actuele aanbod bedrijfswagen van autobedrijven hier!

Er zijn zoveel mogelijkheden! Zoek je een compacte of grote bedrijfswagen? Elektrisch, diesel of benzine? Heb je een grote actieradius nodig of rijd je een beperkt aantal kilometers per dag? Hoe snel moet de auto leverbaar zijn? Wij kijken graag samen met jou naar de juiste (elektrische) bedrijfswagen die aansluit op jouw/jullie behoeftes. Uiteraard kunnen wij je ook adviseren op het gebied van kopen of leasen van een bedrijfswagen en welke manier van lease of koop het beste aansluit. Neem je contact met ons op? Dit kan telefonisch of door hier te klikken!
 


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

Neem direct contact op

Fleximo B.V. (Bezoekadres)
Jan van der Croonstraat 440a
6001 AH Weert

+31 (0)495 712433

Indien geen gehoor bel
+31 (0)6 43391005 of stuur een mail naar verkoop@fleximo.nl

Bel me terug

Bekijk onze elektrische
bedrijfswagens

overige blogs

Importheffing Chinese EV’s: bedrijfswagens uitgesloten!

Importheffing Chinese EV’s: bedrijfswagens uitgesloten!

Verlengen van vrijstelling C-Rijbewijs voor elektrische bestelbussen

Verlengen van vrijstelling C-Rijbewijs voor elektrische bestelbussen

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Update SEBA-subsidie 2024!

Update SEBA-subsidie 2024!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Milieuzones Amsterdam

Milieuzones Amsterdam

Switch naar Elektrisch

Switch naar Elektrisch

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Wat is Operational Lease?

Wat is Operational Lease?

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Bedrijfswageninrichting op maat!

Bedrijfswageninrichting op maat!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

De XBUS, een elektrische innovatie

De XBUS, een elektrische innovatie

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

UITGELICHT: Renault Express

UITGELICHT: Renault Express

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

Elektrische bedrijfswagens 2023

Elektrische bedrijfswagens 2023

De Renault Express en Renault Kangoo!

De Renault Express en Renault Kangoo!

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De nieuwe Fiat Scudo!

De nieuwe Fiat Scudo!

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

 Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Alles over de Toyota Proace Electric

Alles over de Toyota Proace Electric

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Opel Movano-e

Opel Movano-e

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz eCitan

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

De gloednieuwe Maxus T90

De gloednieuwe Maxus T90

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

De nieuwe Renault Master ZE

De nieuwe Renault Master ZE

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

Alles over de Ford E-Transit

Alles over de Ford E-Transit

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Update: Emissievrije zones komen er aan

Update: Emissievrije zones komen er aan

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Opel Vivaro e leasen?

Opel Vivaro e leasen?

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

De Maxus eDeliver 3 Lease

De Maxus eDeliver 3 Lease

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De volledig elektrische Opel Combo e

De volledig elektrische Opel Combo e

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

Renault Master ZE createur d'automobiles

Renault Master ZE createur d'automobiles

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

Een blik op de Mercedes e-Vito

Een blik op de Mercedes e-Vito

Renault Kangoo ZE leasen?

Renault Kangoo ZE leasen?

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De Mercedes Citan oftewel 'De held van  de stad'

De Mercedes Citan oftewel 'De held van de stad'

Alles over de Renault Kangoo

Alles over de Renault Kangoo

WhatsApp met ons!