Mercedes e-Sprinter Leasen 35 kWh

Elektrische bedrijfswagen overzicht


Laadvermogen
948 kg

Actieradius
75 - 115 km

Trekgewicht
n.v.t.

Laadvolume
11

Laadsnelheid AC (0-100%)
3.15 uur
VANAF € 55.135,00

Operationele lease

vanaf € 909,86 / maand
Duur 60 maanden
Aantal kilometers 10.000 km/jaar

Financial lease

Looptijd Prijs vanaf
72 maanden 641,22
60 maanden 723,92
48 maanden 848,90
36 maanden 1.058,44

De maandprijs is berekend met de “aanschafprijs” met een aanbetaling van 25% en een slottermijn van 20%.

Alle prijzen zijn per maand en excl. Btw. Aan de prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. Tevens kunnen prijzen door de huidige subsidies gunstiger uitvallen!

Praktische actieradius tussen 75 - 115 km *

Winter - Stadsverkeer95 km
Winter - Snelwegverkeer75 km
Winter - Gecombineerd verkeer80 km
Zomer - Stadsverkeer115 km
Zomer - Snelwegverkeer88 km
Zomer - Gecombineerd verkeer108 km
* Uitgaande van de 35 kWh batterij. Het betreft een indicatie van de werkelijke actieradius. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van aspecten zoals weersomstandigheden, rijgedrag en route.

Accu en opladen

Battery capaciteit35 kWh
Laadvermogen AC7,4 kW
Laadsnelheid AC (0-100%)3.15 uur
Laadvermogen DC80 kW
Laadsnelheid DC (0-80%)25 minuten

Prestaties

Totaal vermogen85 kW / 116 pk
Topsnelheid100 km/u
Totaal koppel295 Nm
Laadvolume11
Laadvermogen948 kg
Trekgewichtn.v.t.

Afmetingen en gewicht

Lengte6088 mm
Breedte2175 mm
Hoogte2687 mm
Wielbasis3924 mm
Draaicirkel14,9 - 15,7 mtr
Mogelijke zitplaatsen3
Maximale laadlengte3272 mm
Maximale laadbreedte1787 mm
Maximale laadhoogte1780 mm
Dorpelhoogte615 mm

De Mercedes E-Sprinter Lease: Elektrische Mobiliteit op zijn Beste

Elektrische mobiliteit heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, met steeds meer fabrikanten die hun toewijding tonen aan duurzamere oplossingen voor het wegvervoer. Mercedes-Benz, een pionier op het gebied van automobieltechnologie, heeft zijn reputatie versterkt met de introductie van de Mercedes E-Sprinter. Deze elektrische bestelwagen belichaamt de visie van het merk op een groenere toekomst, zonder concessies te doen aan de prestaties of betrouwbaarheid waar Mercedes om bekend staat.

Efficiënte Aandrijving

De Mercedes E-Sprinter wordt aangedreven door een krachtig 35 kWh accupakket, dat als ruggengraat dient voor zijn elektrische aandrijvingssysteem. Met een totaal vermogen van 85 kW (116 pk) en een indrukwekkend koppel van 295 Nm, levert deze bestelwagen een soepele en responsieve rijervaring die typisch is voor elektrische voertuigen. De topsnelheid is elektronisch begrensd tot 100 km/u, wat voldoende is voor stedelijke gebieden en voor langere afstanden op de snelweg.

Actieradius en Oplaadsnelheid

De praktische actieradius van de Mercedes E-Sprinter varieert tussen 75 en 115 km, afhankelijk van de rijomstandigheden en belading. Hoewel sommigen dit als beperkt kunnen beschouwen, is het belangrijk op te merken dat deze bestelwagen voornamelijk is ontworpen voor stedelijke leveringen en last-mile logistiek, waarbij de dagelijkse reisafstanden doorgaans binnen deze limieten blijven.

Wat betreft het opladen is de E-Sprinter goed uitgerust. Met een laadvermogen van 7,4 kW voor AC-laden en een indrukwekkende 80 kW voor DC-laden, kan de bestelwagen snel worden opgeladen om zijn reis voort te zetten. Bij gebruik van DC-laders kan de accu in slechts 25 minuten worden opgeladen van 0% naar 80%, waardoor kostbare downtime tot een minimum wordt beperkt.

Praktische Laadcapaciteit

Een van de sterke punten van de Mercedes E-Sprinter is zijn royale laadruimte. Met een laadvolume van 11 m³ biedt deze bestelwagen voldoende ruimte om goederen en pakketten efficiënt te vervoeren. Het laadvermogen van 948 kg is ook indrukwekkend, waardoor ondernemers de flexibiliteit hebben om grotere ladingen met gemak te transporteren.

Veelzijdigheid en Bruikbaarheid

Naast zijn uitstekende laadcapaciteit is de E-Sprinter ontworpen met het oog op veelzijdigheid en bruikbaarheid. De bestuurderscabine biedt een comfortabele werkruimte met moderne voorzieningen, waardoor lange ritten minder vermoeiend worden. Het ergonomische ontwerp en de intuïtieve bedieningselementen dragen bij aan een prettige rijervaring.

Bovendien heeft Mercedes-Benz veel aandacht besteed aan de veiligheid van zowel de bestuurder als de lading. Geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruisecontrol, noodremassistentie en dodehoekbewaking, zorgen voor extra gemoedsrust tijdens het rijden in drukke stedelijke omgevingen.

Mercedes e-Sprinter, innovatief en duurzaam

De Mercedes E-Sprinter is een baanbrekende stap vooruit in de wereld van elektrische bestelwagens. Met zijn krachtige aandrijving, indrukwekkende laadcapaciteit, en een praktische actieradius, biedt hij alles wat ondernemers nodig hebben om hun goederen op een milieuvriendelijke en efficiënte manier te vervoeren. De snelle laadcapaciteit maakt hem ideaal voor intensief dagelijks gebruik, terwijl zijn veelzijdigheid en moderne ontwerp het tot een geweldige keuze maken voor ondernemers in allerlei bedrijfstakken.

Als we de evolutie van elektrische mobiliteit voortzetten, zal de Mercedes E-Sprinter ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten als een voorbeeld van innovatie en duurzaamheid in de commerciële voertuigensector.

Ontdek de Toekomst van Zakelijk Vervoer: Lease nu de Mercedes E-Sprinter bij Leasegarage!

Bent u op zoek naar een duurzame en efficiënte oplossing voor uw zakelijk vervoer? Zoek niet verder! Bij Leasegarage bieden we u de kans om de toekomst van bedrijfsmobiliteit te ervaren met de gloednieuwe Mercedes E-Sprinter. 

Kies nu voor duurzame mobiliteit en maak een statement met uw bedrijf. Lease de Mercedes E-Sprinter bij Leasegarage en geniet van de combinatie van milieuvriendelijkheid, praktisch nut en het vertrouwen dat de legendarische Mercedes-Benz kwaliteit met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u de toekomst van zakelijk vervoer kunt omarmen!

Nieuws over de Mercedes e-Sprinter

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

17-01-2024 10:03:01
Mercedes start de verkoop van de vernieuwde Mercedes eSprinter. De elektrisch aangedreven eSprinter heeft een vanafprijs gekregen van € 55.290,-. Veranderingen zijn niet zo zeer aan de buitenkant te zien maar zitten vooral onderhuids. Met twee carrosserievormen, drie batterijformaten en een indrukwekkend laadvermogen biedt de nieuwe eSprinter een scala aan mogelijkheden. Laten we in detail bekijken hoe deze elektrische bestelwagen de normen verlegt. Highlights nieuwe Mercedes ... lees meer >>

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

28-07-2023 09:39:55
Een vernieuwde uitstraling voor 2024 Mercedes-Benz Vans heeft grote plannen voor de toekomst. In 2026 zullen ze hun nieuwe Van Electric Architecture (VAN.EA) introduceren, maar voordat het zover is, krijgen de middelgrote bestelwagens al een flinke opfrisbeurt voor het jaar 2024. De V-Class, V-Class Marco Polo, Vito, e-Vito en EQV zullen allemaal van binnen en van buiten worden geüpdatet om concurrerend te blijven in een uitdagende ... lees meer >>

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

08-02-2023 15:03:03
Mercedes heeft de nieuwe eSprinter gepresenteerd! Aan de binnen en buitenkant zijn niet veel verschillen waar te nemen. Toch mogen we echt spreken van een nieuwe model. Zo heb je in de Chassis-varianten veel meer keuze dan voorheen, beschik je over een TOP actieradius, een nieuwe aandrijflijn en goede laad en trekvermogen. Door deze nieuwe ontwikkelingen mogen we spreken van een compleet andere sprinter dan ... lees meer >>

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

09-12-2022 10:56:30
De komende jaren zijn er weer een hoop elektrische bedrijfswagens om naar uit te kijken. Merken zoals: Mercedes, Renault en Ford hebben al nieuwkomers voor 2023 aangekondigd! Steeds meer ondernemers kiezen voor een elektrische bedrijfswagens. Bedrijven kiezen voor duurzaamheid en stralen hiermee een goed imago uit naar de buiten wereld. In het nationale Klimaatakkoord is afgesproken dat 30 tot 40 grotere gemeenten in 2025 zero-emissie zones hebben ingevoerd. ... lees meer >>

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

30-11-2022 09:24:02
Een preproductiemodel van de nieuwe Mercedes eSprinter heeft recent een wel heel bijzondere test voltooid. Op slechts een accu zonder bijladen heeft de bestelauto een afstand van maar liefst 475 kilometer afgelegd. En dat op een route die veeleisend was voor de accu, het grote deel was snelweg en heuvelachtig landschap. Van Stuttgart naar München Het avontuur begon bij het Mercedes-Benz ... lees meer >>

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

07-11-2022 11:50:47
Ieder jaar wordt er opnieuw een subsidie regeling opgezet voor het aanschaffen van elektrische voertuigen, deze regeling loopt tot en met 2025. De aanschafsubsidie in 2022 bedroeg 22 miljoen euro en is volledig opgegaan. Niet getreurd, in 2023 komt er weer een nieuwe subsidie regeling beschikbaar die ook nog eens een stuk hoger is! De nieuwe aanschafsubsidie regeling in 2023 bedraagt maar liefst 33 miljoen euro! De ... lees meer >>

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

01-11-2022 16:15:35
Het is definitief, vanaf 2035 mogen nieuwe bestelauto's geen CO2 meer uitstoten. Dit heeft als gevolg dat er geen bedrijfswagens met een fossiele brandstof aandrijving meer mogen worden verkocht, alle nieuwe bedrijfswagens moeten over een volledig elektrische aandrijving beschikken. Op 27 oktober is het Europees parlement tot een akkoord gekomen over het ‘Fit for 55’-pakket een wetgevingsvoorstel ingediend voor een herziening van de CO2-emissienormen voor nieuwe personenauto’s ... lees meer >>

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

01-11-2022 10:51:15
Mercedes komt met een nieuwe van versie van de eSprinter op de markt! De elektrische bedrijfswagen zal in februari 2023 beschikbaar worden voor de Nederlandse markt.  3 batterijpakketten en meerdere varianten De nieuwe eSprinter komt met een keuze uit drie batterijpakketten en een reeks aan varianten wat betreft carrosserie en opbouwmogelijkheden. De nieuwe eSprinter wordt zo gebouwd dat klanten juist ... lees meer >>

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

14-07-2021 14:48:45
Waar Mercedes Benz in het verleden heeft bewezen kwalitatief goede en luxe bedrijfswagens neer te zetten, geeft het automerk nu ook een duidelijk signaal af met de Mercedes e-Sprinter. Dé 100% elektrische variant van Mercedes Benz die naast een zee van ruimte, ook luxe biedt aan de passagiers én van alle gemakken is voorzien. Actieradius De Mercedes Benz eSprinter is leverbaar met twee accupakketten: een 35 kWh ... lees meer >>

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

10-03-2021 14:25:41
Elektrisch rijden wordt steeds populairder. In Februari 2021 nam de verkoop van elektrische bestelauto's met maar liefst 180% toe. Daarnaast komen autofabrikanten ook met steeds meer elektrische bedrijfswagens op de markt. De keuze voor bedrijven en ondernemers wordt dus als maar groter. Daarentegen zijn de verkoopcijfers van sommige automerken verbazingwekkend te noemen. Zo verkocht het, in Azië populaire merk SAIC, het merendeel van alle elektrische ... lees meer >>

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

21-04-2020 15:26:29
Mercedes heeft de e-Sprinter naar voren geschoven. Het was al een tijdje bekend dat de Mercedes e-Sprinter zou komen maar nu is die er dan echt! De Mercedes e-Sprinter is de volledig elektrische variant van de Sprinter. De Sprinter is al jaren lang een bestseller van Mercedes, niet gek dat ze dat ervoor hebben gekozen om er een elektrische variant van te maken. Met het elektrificeren ... lees meer >>

WhatsApp met ons!