De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

Waar Mercedes Benz in het verleden heeft bewezen kwalitatief goede en luxe bedrijfswagens neer te zetten, geeft het automerk nu ook een duidelijk signaal af met de Mercedes e-Sprinter. Dé 100% elektrische variant van Mercedes Benz die naast een zee van ruimte, ook luxe biedt aan de passagiers én van alle gemakken is voorzien.

Actieradius

De Mercedes Benz eSprinter is leverbaar met twee accupakketten: een 35 kWh variant en een 47 kWh variant. Het kleine accupakket zorgt voor een range van maximaal 135 km. Is dit niet genoeg? Dan levert de 47 kWh accu een werkelijke actieradius op van maximaal 178 km. Nét even een stukje ruimer dus!

De grote actieradius maakt de elektrische bestelauto perfect voor korte afstanden en stadsverkeer. Zeker gezien de aankomende zero-emissiezones in een 30 tot 40 steden, vormt de elektrische Mercedes Benz een slimme investering voor de toekomst.

Wellicht wat onbelangrijker, maar niet vergeten: De topsnelheid ligt op 120 km/u die wordt bereikt doormiddel van een 112 pk sterke elektromotor.

exterieur Mercedes e-Sprinter

Laadvermogen en trekgewicht

Het laad- en -trekvermogen, wellicht de meest belangrijke aspecten voor het kiezen van een bedrijfswagen. Hier heeft Mercedes Benz dan ook de focus op gehad. Ruim en degelijk was de prioriteit, en dat is terug te zien in het resultaat. Het laadvolume betreft 11 m³ en het maximaal laadvermogen loopt op tot 1000 kg! Dan ook zeer ruim van omvang.

Doordat het actieradius vaak snel afneemt bij gebruik van de trekhaak, heeft Mercedes Benz besloten deze achterwege te laten. Door het gebrek aan een trekhaak, is er dus geen sprake van trekgewicht.

Een luxe en modern interieur

Mercedes Benz heeft altijd al bekend gestaan om zijn luxe afwerking. Ook bij de e-Sprinter ziet het interieur er enorm goed uit. Voorzien van onder andere stoelverwarming voor de bestuurdersstoel, een achteruitrijcamera die wordt weergegeven in de binnenspiegel en een multifunctionele box die ook wel dient als mobiel kantoor. Daarnaast natuurlijk de standaard voorzieningen zoals bekerhouders en genoeg opberggelegenheden. Wanneer je grote afstanden maakt, dan is het niet overbodig om voorzien te zijn van enige luxe, vinden wij! Al zorgt elektrisch rijden natuurlijk al voor meer comfort door het elimineren van vervelende motorgeluiden en het rijden in een fijne automaat.

interieur Mercedes e-Sprinter

achteruitrijcamera Mercedes e-Sprinter

Is de 100% elektrische Mercedes benz eSprinter iets voor jou?

De Mercedes Benz e-Sprinter is nu beschikbaar worden voor verkoop en lease. Hierbij kijken wij graag met jou samen naar alle specificaties en opties. Uiteindelijk blijft het een zeer moeilijke keuze om de juiste (elektrische) bedrijfswagen voor jouw activiteiten te vinden. Het aanbod voor elektrische bedrijfswagens wordt steeds groter. Zeker wegens de toekomstige milieuzones in de steden vanaf circa 2025-2027. Dit zorgt ervoor dat diesel bedrijfswagens als het ware verbannen worden uit de steden. Steeds meer ondernemers maken daarom de keuze om elektrisch te gaan rijden met een stabiele kijk op de toekomst. Adviseren doen wij graag, twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Toch op zoek naar een iéts kleinere elektrische Mercedes Benz?

Dan is de Mercedes Benz e-Vito wellicht wat voor jou! Een laadvolume oplopend tot 6,6 m³ en een actieradius van maximaal 136 km. Lees hier meer over de e-Vito!

Meer informatie?

Wens jij meer informatie over de nieuwe Mercedes Benz e-Sprinter óf een andere nieuwe bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op door hier te klikken! Wij hanteren vaste prijzen per maand zonder kleine lettertjes en gedoe.

bekijk het volledige aanbod hier!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens