Toyota bedrijfswagens

Toyota bedrijfswagens

Naast een groot scala aan personenauto's biedt Toyota ook verschillende bedrijfswagens aan. Deze vallen allemaal onder de naam Proace. Het merk richt zich op kleine en middelgrote bedrijfswagens. Daarnaast ligt de focus vooral op het realiseren van een zo ruim mogelijke laadruimte in combinatie met een hoge mate van comfort. Toyota bedrijfswagens zijn leverbaar in vele uitvoeringen waardoor personalisatie op basis van de wensen en behoefte van de klant mogelijk wordt gemaakt. Tevens maakt Toyota het mogelijk om bedrijfswagens te configureren met een dubbele cabine. Hierdoor kunnen er naast een grote vracht ook meerdere inzittenden vervoerd worden. Kortom zit je met een Toyota bedrijfswagen gegarandeerd goed als je zoekt naar een kwalitatieve en veelzijdige bedrijfswagens met tal van ruimte.

Toyota Proace City

De nieuwe Toyota Proace City is veelzijdig en ideaal voor stadsverkeer. De Toyota Proace City onderscheid zich van andere bedrijfswagens in zijn klasse door zijn laadlengte. Met een laadlengte van maximaal 2,20 meter (met de long versie) én een royaal laadvolume van maximaal 3,9 m³ is de Toyota Proace City de ruimste in zijn klasse. tevens biedt de bedrijfswagen een laadvermogen tot 1.000 kg en een maximaal aanhangergewicht van 1.500 kg.

Toyota Proace

Toyota Proace is het meest bekende model van Toyota. De middelgrote bedrijfswagen is leverbaar in verschillende varianten. Beginnend met de Toyota Proace Compact die wordt opgevolgd door een iets grote variant genaamd de Toyota Proace Worker. Ben je op zoek naar een nog grotere variant dan is de Toyota Proace Long Worker geschikt voor jou. Hierbij loopt het laadvolume op tot 6,1 m³. tevens is de Proace zeer zuinig met een verbruik van 7.3 l/100 km doormiddel van een een D 4d diesel motor.

Toyota Proace Electric

De Toyota Proace is een middelgrote bedrijfswagen met de betrouwbaarheid die je van Toyota gewend bent. Leverbaar in twee verschillende accupakketten van 50 kWh of 75 kWh waardoor een maximale actieradius van 330 km behaald kan worden. Het accupakket is in de bodem verwerkt. Hierdoor verspil je geen laadruimte. De Proace electric is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: De Toyota Proace Compact met 4,6 m3 laadvolume, Toyota Proace Worker met 5,3 m3 en de Toyota Proace Long Worker met 6,6 m3.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Toyota bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bedrijfswagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte bestelbus. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Toyota bedrijfswagens binnen jouw onderneming?

Aangezien Toyota een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bedrijfswagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of je onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is.

Oriënteren naar het beschikbare aanbod?

Wil jij je eerst nog even oriënteren naar het beschikbare aanbod van een hoop autobedrijven? Bekijk het huidige aanbod hier en zie direct online de lease tarieven!

 


Bekijk ons aanbod van Toyota bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!