Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen speelt al decennia een grote rol binnen de branche van bedrijfswagens. Door een groot scala van modellen, heeft Volkswagen de mogelijkheid om een grote doelgroep te kunnen voorzien van de juiste bedrijfswagen. Volkswagen bedrijfswagens staan bekend om betrouwbare bedrijfswagens voor alle ondernemers. Van een kleine bestelbus zoals de Volkswagen Caddy tot een zeer grote bestelwagen zoals de Volkswagen Crafter. Dit laatste model is sinds kort ook elektrisch beschikbaar! Hiermee houdt Volkswagen rekening met de toekomstige milieuzones in de steden.

Welk formaat geschikt voor jou?

Ben je tot de conclusie gekomen dat een bedrijfswagen geschikt is voor jou? Nog niet? Bekijk dan even onze blog over de keuze van een bedrijfswagen met daarbij behorende belangrijke factoren hier!

Bij het maken van de juiste keuze voor een bedrijfswagen spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Hierbij kun je denken aan laadvermogen, trekvermogen, brandstof en cabinesoort. Om zoveel mogelijk ondernemers en/of werknemers te kunnen voorzien een Volkswagen, biedt het automerk een groot scala aan modellen die zich onderscheiden in alle bovenstaande factoren.

Ben je op zoek naar een kleine bestelwagen die zich gemakkelijk manoeuvreert in verkeer? Dan is de Volkswagen Caddy perfect voor jou? Of ben je een ondernemer die zich vooral in stedelijke gebieden opereert en een toekomstbestendige bestelwagen zoekt? Dan is wellicht een elektrische variant interessanter zoals de Volkswagen e-Crafter. tevens is de Crafter het grootste model dat Volkswagen op de markt heeft!

Kortom zijn Volkswagen bedrijfswagens geschikt voor elke hardwerkende ondernemer. Volkswagen bedrijfswagens staan bekend om kwaliteit en Volkswagen doet er dan ook alles aan om deze factoren te waarborgen.

Onderstaand lichten we de verschillende modellen van Volkswagen toe om jou een volledig beeld te geven.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette Volkswagen bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Zoals eerder aangegeven is de Volkswagen Caddy de kleinste variant van Volkswagen. De Caddy heeft een laadruimte tot wel 3,1 m3 en een laadvermogen tot 752 kg. Daarnaast onderscheid de Caddy zich van concurrenten door een laadlengte tot wel 1.79 meter.

De nieuwe Caddy wordt vooralsnog alleen in een diesel variant geleverd. Maar dat maakt de Volkswagen bedrijfswagen voor veel ondernemers niet minder populair.

Volkswagen Transporter

Na de Volkswagen Caddy volgt de Volkswagen Transporter. De Volkswagen Transporter is een maatje groter dan de Caddy. Waar de Volkswagen Caddy ruimte heeft voor maximaal 2 europallets, heeft de Transporter ruimte voor maximaal 3 euro pallets. De Transporter is voorzien van een laadruimte tot 5,8 m3 en een laadlengte tot 3,32 meter. Het laadvermogen betreft maximaal 1400 kg en het trekvermogen maximaal 2500 kg. Een echte krachtpatser dus!

De Volkswagen Transporter is de perfecte bedrijfswagen als je op zoek bent naar genoeg laadruimte voor al jouw materialen, gereedschappen en ladingen.

Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter is een bedrijfswagen gebouwd in opdracht van echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creëerde Volkswagen de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt.

De Volkswagen Crafter is het grootste model binnen de 'Volkswagen bedrijfswagens'. Met een laadruimte tot 18,3 m3 en een laadvermogen tot 3103 kg is de Volkswagen Crafter een ware hulk binnen de Volkswagen bedrijfswagens. Met een laadlengte tot wel 4,85 meter is de Crafter ook geschikt voor ondernemingen die lange materialen en ladingen moeten vervoeren.

Elektrische Volkswagen e-Crafter

Volkswagen bedrijfswagens waren vooralsnog alleen verkrijgbaar in diesel varianten. Met de nieuwe Volkswagen e-Crafter slaat Volkswagen een nieuw pad in. Hiermee houdt Volkswagen rekening met de toekomstige milieuzones. Deze worden naar verwachting in circa 2025-2027 in veel steden ingevoerd. Hierdoor worden diesel bedrijfswagens als het ware verbannen. Door over te stappen op de Volkswagen e-Crafter ben je voorzien van meer dan genoeg ruimte én is hij toekomst bestendig. Rijd je veel in steden dan kan de e-Crafter dan ook een slimme aankoop zijn!

Zoals vanzelfsprekend zijn de kosten per kilometer natuurlijk ook een stuk lager dan bij een diesel variant. Daarnaast is het onderhoud goedkoper én gemakkelijker aangezien een elektrische auto een stuk minder bewegende delen bevat. Kortom een lager bedrag onder de eindstreep per maand.

Maar wat zijn nou de specificaties van de Volkswagen e-Crafter? Wij sommen ze voor je op!

  • Een actieradius van 173 kilometer
  • Een krachtige elektromotor van 100 kW (136 pk)
  • Een laadvermogen tot 1050 kg
  • Een laadruimte van 10,7 m3

Kortom een ruime bedrijfswagen met een slimme kijk richting de toekomst.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Volkswagen Bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bedrijfswagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfect bestelbus. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Volkswagen bedrijfswagens binnen jouw onderneming?

Aangezien Volkswagen een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bedrijfswagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of je onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is.

Oriënteren naar het beschikbare aanbod?

Wil jij je eerst nog even oriënteren naar het beschikbare aanbod van een hoop autobedrijven? Bekijk het huidige aanbod hier en zie direct online de lease tarieven!


Bekijk ons aanbod van Volkswagen bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!