Renault bedrijfswagens

Renault bedrijfswagens

Wie rekent, kan niet om de Renault bedrijfswagens heen. Al jarenlang staat het merk met het gamma Kangoo, Trafic en Master aan de top van de bedrijfswagenwereld. Met de komst van elektrische varianten duikt Renault nóg dieper de markt in. Betrouwbaarheid en veelzijdigheid staan centraal bij Renault.

Voor ieder wat wils

Renault probeert met haar veelzijdige aanbod zoveel mogelijk ondernemers van dienst te kunnen zijn. Renault bedrijfswagens zijn er in alle soorten en maten. Van kleine compacte bestelbusjes zoals de Renault Kangoo, tot aan zeer ruime bedrijfswagens zoals de Renault Master. Dit assortiment is recent verder uitgebreid met elektrische modellen. Hiermee houdt Renault rekening met de aankomende milieuzones in steden. Deze worden naar verwachting in circa 2025-2027 officieel ingevoerd waardoor diesel bedrijfsbussen als het ware verbannen worden uit de steden.

Diesel bedrijfswagens

Renault bedrijfswagens zijn leverbaar in zowel diesel als elektrische modellen. Diesel bedrijfswagens vormen voor veel ondernemers nog altijd de voorkeur gezien de radius die behaald wordt doormiddel van dieselmotoren. Renault heeft een drietal diesel bedrijfswagen beschikbaar.

Renault Kangoo

Zoek jij voor jouw onderneming een kleine bestelbus die daarentegen ruimte biedt voor genoeg lading? Dan is de Renault Kangoo de ultieme oplossing. De Renault Kangoo is een klein model bedrijfswagen met een laadruimte tot 4,6 m3 én een cabine met ruimte voor 3 passagiers. Het maximale laadvermogen bedraagt 800 kg en de maximale laadlengte is 2,88 meter. De Renault Kangoo is leverbaar in twee varianten. De Kangoo Express en de Kangoo Express Maxi. De Renault Kangoo is leverbaar vanaf €14.099. Het huidige leaseaanbod is hier te vinden.

Renault Trafic

De Renault Trafic vormt de middelmaat in het assortiment van Renault bedrijfswagens. Renault heeft recent de nieuwe Renault Trafic geïntroduceerd. Deze heeft een doorlaadmogelijkheid van maximaal 4,15 meter. De laadruimte loopt op van 4 tot 6m3. Daarnaast biedt de Renault Trafic ruimte aan drie passagiers. Vooralsnog is de Renault Trafic alleen in een diesel variant verkrijgbaar. Het betreft een nieuwe 2.0 dieselmotor die gebruik maakt van de nieuwste technologieën waardoor 25 pk meer gerealiseerd wordt dan de vorige Trafic variant. De nieuwe Renault Trafic is leverbaar vanaf €19.990. Kijk voor ons huidige lease aanbod hier!

Renault Master

De Renault Master is het grootste model die Renault aanbiedt. De nieuwe Renault Master is een bedrijfswagen met een maximaal motorvermogen van 180 pk. Het laadvermogen loopt op tot 22m3. Daarnaast is de Renault Master configureerbaar in verschillende varianten.

Renault heeft ook gedacht aan comfort. Door de integratie van een nieuw dashboard, een uitgebreide uitrusting en de slimme rijhulpsystemen maken het dagelijks werk een stuk makkelijker. Een Easy Life-tafeltje zorgt ervoor dat de jouw cabine verandert in een ultiem kantoor. Bekijk het huidige aanbod hier!

Elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden wordt steeds interessanter. Steeds meer ondernemers oriënteren zich op het aanschaffen van een elektrische bedrijfswagen. Het biedt uitkomst voor ondernemers die geen grote afstanden per dag af leggen maar wel voor lagere onderhoudskosten, hoge mate van comfort en lage verbruikskosten willen gaan. Zoals algemeen bekend is elektrisch rijden simpelweg voordeliger per kilometer. Elektrisch opladen is goedkoper dan diesel óf benzine en de kosten van onderhoud zijn voordeliger omdat elektromotoren een stuk minder draaiende delen hebben dan diesel- of benzine motoren. De actieradius ligt van elektrische Renault bedrijfswagens ligt tussen de 120 km en 200 km.

Renault Kangoo Z.E.

De Renault Kangoo is ontworpen volgens de nieuwe huisstijl van Renault en beantwoordt nog beter de behoeften van de zakelijke markt. Leverbaar in 2 verschillende lengtes en een uitgebreid gamma aan zuinige en krachtige motoren, waaronder een 100% elektrische versie. Als boegbeeld van Renault is de volledig elektrische Kangoo ZE in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij helpt u om de ecologische voetafdruk van uw bedrijf te beperken en dit straalt hij dagelijks uit. De achterdeuren kunnen tot 180° geopend worden en de Renault Kangoo ZE biedt een laadruimte van ruim 2 meter. Door een krachtige elektromotor en een goede accu, biedt de nieuwe Renault Kangoo Z.E. een actieradius van 200 km. De Renault Kangoo Z.E. is leverbaar vanaf €28.590,00. Uiteraard is deze ook te leasen. Bekijk het huidige aanbod hier!

Renault Master Z.E.

De Renault Master stamt alweer af uit het jaar 1980. De opvolger van de toen al drie generaties rijdende Renault Estafette. En ook dit is alweer de derde generatie en wat voor een. De derde generatie Renault Master is nu ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en twee verschillende hoogtes. Van bakkerswagen tot verhuiswagen tot bezorgwagen, je kan het zo gek niet bedenken het kan allemaal met de Renault Master ZE!

De nieuwe Renault Master Z.E. biedt een actieradius van 120 km. Net zoals bij de Kangoo zijn de achterdeuren 180° te openen. Met de drie verschillende lengtes en twee verschillende hoogtes kan de laadruimte oplopen tot 22 m3. Perfect dus voor de ondernemers met grote ladingen of een grote hoeveelheid materialen en gereedschappen. De Renault Master Z.E. is leverbaar vanaf €56.000. Leasen is onze specialiteit. het huidige aanbod is hier te vinden!

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Renault Bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bedrijfswagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfect bestelbus. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Renault bedrijfswagens binnen jouw onderneming?

Aangezien Renault een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bedrijfswagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of je onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is.

Oriënteren naar het beschikbare aanbod?

Wil jij je eerst nog even oriënteren naar het beschikbare aanbod van een hoop autobedrijven? Bekijk het huidige aanbod hier en zie direct online de lease tarieven!


Bekijk ons aanbod van Renault bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!