Mercedes bedrijfswagens

Mercedes bedrijfswagens

Mercedes staat vooral bekend om zijn luxe en ruim aangeklede personenauto's. Daarentegen biedt Mercedes Benz ook een scala aan bedrijfswagens aan die dezelfde mate van comfort en luxe bieden als een personenauto, maar tegelijkertijd ook enorm functioneel zijn tijdens bedrijfswerkzaamheden. Net zoals vele andere autofabrikanten biedt Mercedes haar klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen een scala aan bestelwagens. Van groot tot klein en van het vervoeren van goederen tot personenvervoer. Naast diesel en benzine bedrijfswagens richt Mercedes zich sinds kort ook op de elektrische markt. Met de eVito, de eSprinter én de EQV focust Mercedes zich op een toekomst waarin emissiezones een standaard worden in steden en waarbij MVO centraal staat.

Mercedes Benz Citan

De Mercedes Benz Citan is de meest compacte bedrijfswagen van Mercedes Benz. De Citan dé stadsbestelwagen met compacte afmetingen maar tegelijkertijd veel laadruimte. perfect voor de veelzijdige uitdagingen in de stad. Geschikt voor de ondernemers die op zoek zijn naar een compacte bedrijfswagen die tevens efficiënt is en een hoge mate van comfort biedt. De Citan is leverbaar in een 'lange versie' en een 'extra lange versie'. Het laadvolume van de lange versie betreft 3,1 m³ en voor de extra lange versie 3,8 m³. tevens biedt Mercedes de keuze tussen drie diesel motoren.

We weten het nu zeker! De Mercedes Benz Citan krijgt een opvolger. De huidige Citan is uitgerust met een diesel-motor, maar deze zal opgevolgd worden door een elektromotor die de eCitan genoemd zal worden.

Mercedes Benz Vito

De Mercedes Benz Vito. Een bedrijfswagen met uitstraling en alle functionaliteiten die je als hardwerkende ondernemer of werknemer nodig hebt. Leverbaar als zowel een gesloten bestelwagen óf een personenvervoerder (de mercedes Vito Tourer). De aandrijving is wat de Mercedes Benz Vito uniek maakt ten opzichte van concurrenten. De Vito is namelijk leverbaar met zowel voorwiel-, achterwiel- als vierwielaandrijving. Daarnaast biedt de Mercedes Benz Vito ruimte tot wel 3 europallets wat neerkomt op 6,6 m³. Het maximale laadvermogen betreft maar liefst 1374 kg. Als laatste beschikt de Vito over een dubbele cabine.

Mercedes Benz Sprinter

De grootste bedrijfswagen van Mercedes betreft de Mercedes Benz Sprinter. Het model met de meeste laadruimte en het hoogste laadvermogen. Tevens biedt Mercedes de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende carrosserie mogelijkheden. Naast een gesloten bestelwagen biedt Mercedes ook een chassiscabine met open óf zonder open laadbak.

Mercedes Benz V-klasse

De Mercedes Benz V-klasse is door Mercedes ontwikkelt ten behoeve van het vervoeren van personen. De V-klasse biedt plaats aan acht personen + bagage. Bij grotere ladingen kunnen de stoelen worden uitgenomen waardoor meer ruimte gecreëerd wordt.  Met de nieuwe betrouwbare topmotoruitvoering V 300 d met 176 kW (239 pk) negentraps automatische transmissie wordt elke rit voor u een ware belevenis. Tevens is aan luxe geen gebrek en ziet het interieur er wederom enorm strak uit.

Mercedes Benz EQV

De Mercedes Benz EQV vormt de elektrische versie van de Mercedes V-klasse. Net als de V-klasse biedt de EQV plaats aan acht personen mét genoeg bagageruimte. EQV heeft een actieradius tot 355 km doormiddel van een 100 kWh accu. De accu kan in 45 minuten van 0% tot 80% opgeladen worden. De EQV is voorzien van een elektromotor met 150 kW (204 pk).

Mercedes Benz eVito

Naast de reguliere Vito, biedt Mercedes Benz nu ook de nieuwe eVito aan. Een elektrische efficiënte bedrijfswagen. Geen diesel of benzine meer als brandstof, maar een zuinige elektromotor. Wederom zowel leverbaar als gesloten bestelwagen als in de eVito Tourer voor personenvervoer. Aangezien de eVito is voorzien van een elektromotor, is schakelen niet nodig en rijd je in een gemakkelijke automaat. Geen vervelende geluiden maar volledige stilte. Een actieradius van 137 km maakt de e-Vito perfect voor stadsverkeer. De accu wordt binnen 6 uur volledig opgeladen. Het laadvermogen betreft maximaal 938 kg.

Mercedes Benz eSprinter

De nieuwe Mercedes Benz eSprinter is de grootste elektrische bestelwagen van Mercedes Benz. Volledig elektrisch betekent allereerst MVO en daarnaast meer comfort en rijgemak. De Mercedes Benz eSprinter is enkel leverbaar als gesloten bestelwagen. De elektrische aandrijving met maximaal 116 pk zorgt voor een actieradius van maximaal 143 km. Doordat de accu strategisch is geplaatst levert de eSprinter niets aan zijn laadvolume in ten opzichte van de reguliere Sprinter. Het laadvermogen bedraagt maar liefst 1.000 kg bij de standaard en maar liefst 846 kg bij de optionele accucapaciteit.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Mercedes Benz bestelwagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bestelwagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte bestelbus. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Mercedes Benz bedrijfswagens iets voor jou?

Aangezien Mercedes een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bestelwagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of jouw onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is voor jou.

 

 

 


Bekijk ons aanbod van Mercedes bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!