Maxus bedrijfswagens

Maxus bedrijfswagens

Maxus maakte in 2019 de oversteek naar Europa nadat zij in China uitgegroeid waren tot één van de grootste uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de Chinese groep SAIC Motor. SAIC heeft een marktaandeel van 24%, is de grootste autofabrikant in China en de op zes na grootste autogroep ter wereld. Maxus is een sterk groeiend bedrijf uit China met de focus op emissievrije bedrijfswagens. Na de uitbreiding tot Europa heeft Maxus recent de eDeliver 3 én de eDeliver 9 op de markt gebracht.

Maxus eDeliver 3

De elektrische Maxus eDeliver 3 is als enige voertuig in de markt opgebouwd als puur elektrisch voertuig. Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met keuze van materialen, en dat scheelt gewicht. Door zijn grote actieradius van maximaal 342 km is de e-Deliver 3 zowel geschikt voor stadsritten als buiten de steden. De Maxus eDeliver 3 is verkrijgbaar in zowel een compacte als lange versie. het laadvolume varieert hierdoor van 4,8 tot 6,3 m³. Er kan gekozen worden tussen twee batterijpakketten, namelijk een 35 kWh en een 53 kWh.

Maxus EV80

De Maxus EV80 is een van de eerste elektrische bedrijfswagens die Maxus introduceerde. Het laadvolume van de EV80 varieert. In het standaardmodel kun je 9,7 m3 vervoeren. In de verhoogde EV80 loopt dat op tot 11 m3. Ook het laadvermogen is niet gering. In de EV80 kun je vrachten tot 950 kg vervoeren. Met zijn elektrische aandrijving heeft de EV80 de mogelijkheid om tot 154 km ver te rijden. meer dan genoeg voor stadverkeer. De elektrische EV80 zal uiteindelijk volledig opgevolgd worden door de eDeliver 9.

Maxus eDeliver 9

De nieuwste aanwinst van Maxus is de eDeliver 9. Het zal de grotere broer van de eDeliver 3 vormen. wederom 100% elektrisch met een ruime actieradius. de eDeliver 9 zal leverbaar zijn met vier verschillende accupakketten. Hiermee kan het actieradius oplopen tot ruim 353 km. De gesloten bak zorgt voor een laadvermogen tot wel 1350 kg. Daarnaast kan de bedrijfswagen ook geleverd worden in een Chassis cabine of een speciale laadbak. Alle opties zijn mogelijk. Als laatste biedt de Maxus eDeliver 9 een ruim laadvolume van 9,7 tot 12,95 m³. De Maxus zal naar verwachting vanaf Juni 2021 leverbaar zijn.

De gloednieuwe Maxus T90

Opvallend nieuws uit Azië. Maxus, het merk dat bekend staat om zijn vernieuwende elektrische bedrijfswagens denkt nu na over het uitbrengen van een volledig elektrische Pick up. De Maxus T90 EV. Overgenomen van de MG Extender alleen dan volledig elektrisch. MG en Maxus vormen tevens beide onderdeel van het Chinese SAIC motor. De Maxus T90 zal een betaalbare elektrische pick up vormen die een ruime actieradius en tal van ruimte biedt. Zal de Maxus dé nieuwe elektrische pick up gaan vormen?

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Maxus bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bestelwagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte bedrijfsauto. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Zowel Financial Lease of Operational Lease. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Maxus bedrijfswagens iets voor jou?

Aangezien Maxus een scala aan modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bestelwagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of jouw onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is voor jou.

 

 


Bekijk ons aanbod van Maxus bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!