Maxus bedrijfswagens

Maxus bedrijfswagens

Maxus maakte in 2019 de oversteek naar Europa nadat zij in China uitgegroeid waren tot één van de grootste uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de Chinese groep SAIC Motor. SAIC heeft een marktaandeel van 24%, is de grootste autofabrikant in China en de op zes na grootste autogroep ter wereld. Maxus is een sterk groeiend bedrijf uit China met de focus op emissievrije bedrijfswagens. 
 

Maxus eDeliver3

De elektrische Maxus eDeliver 3 is als enige voertuig in de markt opgebouwd als puur elektrisch voertuig. Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met keuze van materialen, en dat scheelt gewicht. Door zijn grote actieradius van maximaal 342 km is de e-Deliver 3 zowel geschikt voor stadsritten als buiten de steden. De Maxus eDeliver 3 is verkrijgbaar in zowel een compacte als lange versie. het laadvolume varieert hierdoor van 4,8 tot 6,3 m³. Er kan gekozen worden tussen twee batterijpakketten, namelijk een 35 kWh en een 53 kWh.


 

Maxus eDeliver7

Met trots heeft Maxus de eDeliver7 gepresenteerd, een veelbelovende toevoeging aan hun reeds bekende elektrische bestelbusfamilie. Het feest begint met een prijs vanaf €39.990 (excl. btw) voor de eDeliver 7 met het 77-kWh accupakket. Met deze configuratie kun je maximaal 320 km afleggen met een volle accu. Voor degenen die een grotere actieradius zoeken, is er de optie van het 88-kWh accupakket. Deze uitvoering heeft een prijskaartje van minimaal €42.590 (excl. btw). Uitgerust met een krachtig accupakket van 77 kWh en optioneel 88 kWh, biedt deze indrukwekkende bestelbus niet alleen een vermogen van 150 kW (205 pk), maar ook de mogelijkheid om in slechts 45 minuten op te laden via DC. Met een opmerkelijke actieradius tot 542 km* zet de eDeliver 7 een nieuwe standaard voor elektrische voertuigen. Maar het gaat verder dan alleen de aandrijfkracht; met tot wel 8,7 m3 laadvolume, twee lengte- en twee hoogtevarianten en een indrukwekkend trekgewicht van 1.500 kg, biedt deze veelzijdige bestelbus ongekende mogelijkheden voor ondernemers. En het beste nieuws? De Maxus eDeliver 7 is per direct te bestellen, waardoor de toekomst van efficiënt en duurzaam transport binnen handbereik is.

Maxus eDeliver9

De nieuwste aanwinst van Maxus is de eDeliver 9. Het zal de grotere broer van de eDeliver 3 vormen. wederom 100% elektrisch met een ruime actieradius. de eDeliver 9 zal leverbaar zijn met vier verschillende accupakketten. Hiermee kan het actieradius oplopen tot ruim 353 km. De gesloten bak zorgt voor een laadvermogen tot wel 1350 kg. Daarnaast kan de bedrijfswagen ook geleverd worden in een Chassis cabine of een speciale laadbak. Alle opties zijn mogelijk. Als laatste biedt de Maxus eDeliver 9 een ruim laadvolume van 9,7 tot 12,95 m³. De Maxus zal naar verwachting vanaf Juni 2021 leverbaar zijn.

De gloednieuwe Maxus T90

Opvallend nieuws uit Azië. Maxus, het merk dat bekend staat om zijn vernieuwende elektrische bedrijfswagens denkt nu na over het uitbrengen van een volledig elektrische Pick up. De Maxus T90 EV. Overgenomen van de MG Extender alleen dan volledig elektrisch. MG en Maxus vormen tevens beide onderdeel van het Chinese SAIC motor. De Maxus T90 zal een betaalbare elektrische pick up vormen die een ruime actieradius en tal van ruimte biedt. Zal de Maxus dé nieuwe elektrische pick up gaan vormen?
 

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Maxus bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bestelwagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte bedrijfsauto. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Zowel Financial Lease of Operational Lease. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.
 

Maxus bedrijfswagens iets voor jou?

Aangezien Maxus een scala aan modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bestelwagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of jouw onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is voor jou.
 

Geschiedenis en oorsprong van MAXUS

MAXUS, oorspronkelijk bekend als LDV (Leyland DAF Vans), vindt zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk. Sinds de overname door SAIC Motor Corporation in 2010 heeft het merk een indrukwekkende evolutie doorgemaakt.
 

Maxus' toewijding aan bedrijfsmobiliteit

MAXUS heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk op het gebied van bedrijfswagens. Met een focus op functionaliteit en efficiëntie voldoen Maxus bedrijfswagens aan de eisen van moderne bedrijven en professionals.
 

Diversiteit in het Maxus voertuigenassortiment

Maxus biedt een breed scala aan bedrijfswagens, waaronder bestelwagens, minibusjes en elektrische voertuigen. Deze diversiteit stelt bedrijven in staat om voertuigen te kiezen die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften.
 

Elektrificatie in de transportsector

Maxus speelt een voortrekkersrol in de elektrificatie van bedrijfswagens. Het merk heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische bedrijfswagens, waardoor het een duurzame optie biedt voor milieubewuste bedrijven.
 

Wereldwijd bereik en duurzaamheid

Met een wereldwijde aanwezigheid levert Maxus betrouwbare bedrijfswagens aan diverse markten. Het merk benadrukt duurzaamheid in zowel de productie van voertuigen als in de prestaties ervan op de weg.

Of het nu gaat om het bieden van hoogwaardige bedrijfswagens of het omarmen van innovatieve technologieën, Maxus blijft een belangrijke speler op het gebied van bedrijfsmobiliteit.


Bekijk ons aanbod van Maxus bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!