Ford bedrijfswagens

Ford bedrijfswagens

Naast personenauto's heeft Ford ook een scala aan bedrijfswagens. Ford bedrijfswagens stralen moderniteit en zakelijkheid uit. Ford biedt verschillende modellen in verschillende groottes aan om in te spelen op de behoefte van zo veel mogelijk ondernemers. Na de opkomst van elektrische personenauto's is Ford aan de slag gegaan met de ontwikkeling van zuinigere bedrijfswagens. Sinds kort biedt Ford ook enkele Hybride bedrijfswagens aan én een volledig elektrische bedrijfswagen.

Allemaal onder één naam

Zoals eerder benoemd zijn Ford bedrijfswagens verkrijgbaar in verschillende modellen en groottes. Deze vallen daarentegen grofweg allemaal onder de naam Ford Transit. Ford heeft door de jaren heen een enorm sterke naam opgebouwd voor de Ford Transit en heeft daarom de verstandige keuze gemaakt om de vervolg modellen ook onder deze naam te hangen. De Ford Transit staat immers bekend om zijn betrouwbaarheid en krachtige vermogen.

Ford Transit

Allereerst bracht Ford de Transit op de markt. Een krachtige en grote bedrijfswagen voor elke hardwerkende ondernemer die behoefte had aan genoeg laadvermogen en waarbij de bedrijfswagen gezien werd als een verlenging van hun bedrijf en activiteiten. De Ford Transit is leverbaar in verschillende groottes, waarbij de laadruimte kan oplopen tot 15,3 m3. Tevens loopt het laadvermogen daarmee op tot 2100 kg.

De Nieuwe Ford Transit is tevens krachtiger dan ooit. Dankzij de 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren (2.0 tdci) en vier aandrijflijnen bezit de Transit een vermogen van 185 pk. Voor de zwaardere conversies is de Ford Transit ook met een HDT-motor (Heavy Duty Truck) verkrijgbaar. Tevens is de Ford natuurlijk zowel handgeschakeld als in een automaat leverbaar.

Ford Transit Custom

De tweede Ford bedrijfswagen is de Ford Transit Custom. Met een maximale laadcapaciteit van 8,3 m3 en een maximaal laadvermogen van 1355 kg is de Ford Transit Custom nog steeds een ruime bedrijfswagen. De meervoudig bekroonde Ford Transit Custom staat al sinds zijn introductie bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Inmiddels heeft de Ford Transit Custom meerdere upgrades gehad en is hij voorzien van innovatieve functies om het de bestuurder nóg aangenamer en gemakkelijk te maken. Overigens is de nieuwe Ford Transit ook verkrijgbaar in een groot aantal combinaties van dakhoogtes en wielbases die zorgen dat de Ford Transit Custom aangepast kan worden op jouw behoeftes.

Sinds kort is de Ford Transit Custom ook leverbaar in een hybride variant. Ook wel de Ford Transit Custom PHEV. Deze combineert een elektrische aandrijving met een 1.0-liter EcoBoost motor. Tijdens het rijden kan gekozen worden voor verscheidene EV-modi die het mogelijk maken om te schakelen tussen de benzinemotor, de elektrische motor óf een combinatie van de twee. Volledig elektrisch rijden kan tot maximaal 50 km. Ideaal als je vooral werkzaam bent in stadsverkeer!

Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is door zijn duurzaamheid, functionaliteit en efficiëntie precies wat je nodig hebt om de klus tot een succes te brengen. De Ford Transit Connect is leverbaar in een korte en lange wielbasis wat het wederom mogelijk maakt om de bedrijfswagen af te stemmen op jouw behoeftes. De maximale laadcapaciteit is 3,6 m3 en het maximale laadvermogen betreft 915 kg. Heb je een aanhanger die getrokken moet worden? De compacte Ford Transit Connect heeft een maximaal trekvermogen van 1500 kg!

Ford Transit Courier

Een compacte maar betrouwbare en duurzame bedrijfswagen met een modern uiterlijk. Dat is waar de Ford Transit Courier voor staat. Hij is ideaal om snel goederen te leveren, smalle straatjes door te rijden en je in de krappe ruimtes te manoeuvreren waar andere bestelauto's niet kunnen komen. De maximale laadruimte betreft 2,3 m3 en het maximale laadvermogen is 595 kg. Leverbaar in zowel een diesel als een benzine motor.

De Ford Transit Courier mag dan wel het meest compacte model zijn maar aan technologie geen gebrek. Met een reeds connectiviteitsfuncties en technologieën voor rijassistentie maakt de Transit Courier je werkdag een stuk eenvoudiger.

Ford e-Transit

Ford heeft de laatste tijd natuurlijk de ontwikkelingen goed in de gaten gehouden. Elektrische voertuigen worden steeds populairder. Daarnaast is de overheid van plan om milieuzones in te voeren in veel steden. Dit zorgt ervoor dat diesel bedrijfswagens als het ware verbannen worden uit de steden. Om deze redenen heeft Ford de nieuwe Ford e-transit geïntroduceerd. De Ford e-Transit zal leverbaar zijn vanaf 2022. Met een maximale laadruimte van 15,1 m3 en een laadvermogen van 1616 kg. het actieradius van de splinternieuwe Ford e-Transit zal naar verluid op 350 km liggen. Ruim genoeg voor de gemiddelde ritten! Tevens perfect voor het stadsverkeer én toekomstbestendig.

Zoals wellicht bekend is een elektrische bedrijfswagen natuurlijk goedkoper in brandstof dan een diesel- of benzinebedrijfswagen. Elektriciteit kost namelijk een stuk minder dan diesel en benzine momenteel. Daarnaast is het onderhoud echter vaak ook goedkoper aangezien een een elektrisch voertuig een stuk minder draaiende delen heeft!

Wens je meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Ford bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bedrijfswagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfect bestelbus. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Ford bedrijfswagens voor jouw onderneming?

Aangezien Ford een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bedrijfswagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of je onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is.

Oriënteren naar het huidige aanbod?

Wil jij je eerst nog even oriënteren naar het beschikbare aanbod van een hoop autobedrijven? Bekijk het huidige aanbod hier en zie direct online de lease tarieven!


Bekijk ons aanbod van Ford bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!