Fiat bedrijfswagens

Fiat bedrijfswagens

Bedrijfswagens spelen voor veel ondernemingen een enorm belangrijke rol bij het uitvoeren van werkzaamheden. In de buitendienst zijn bedrijfswagens simpelweg noodzakelijk om mobiliteit van goederen en personen mogelijk te maken. Ook Fiat heeft dit opgemerkt. Door de integratie van vijf verschillende bedrijfswagens onder de naam Fiat Professional, spreekt Fiat elk soort onderneming aan. Van groot tot klein. Fiat Professional begint met de kleinste variant genaamd de Fiat Doblò en eindigt met de grootste bedrijfswagen in het assortiment genaamd de Fiat Ducato. Deze laatste is sinds kort ook als volledig elektrisch exemplaar te leveren. De aankomende emissiezones in 30-40 grote steden zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven genoodzaakt zijn over te stappen op een elektrische of op waterstof gedreven bedrijfswagen. Om ook deze ondernemingen van dienst te zijn ontwikkelde Fiat de unieke Fiat e-Ducato. bedrijfswagens van Fiat staan garant voor kwaliteit en veelzijdigheid. Doordat Fiat meekijkt over de schouders van ondernemers is bekend wat de wensen en behoeftes zijn om jou vervolgens van een nóg betere bestelwagen te kunnen voorzien in de toekomst!

Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is de meest compacte bedrijfswagen van Fiat. Een bedrijfswagen met een maximaal laadvolume van 2,8 m³ een laadvermogen oplopend tot 660 kg. Een Fiat bedrijfswagen staat voor kwaliteit en veelzijdigheid. Dit is terug te zien in de Fiat Fiorino. Een modern interieur waar goed is gedacht over comfort. Daarnaast is bestelwagen zo ingericht dat het laadvolume optimaal gebruikt kan worden. De Fiat Fiorino is perfect voor ondernemingen die voor de buitendienst op zoek zijn compacte bedrijfswagens. Fiat levert de Fiorino in verscheidene dieselmotoren en biedt meerdere opties die het de berijder nog aangenamer maken.

Fiat Doblò

De Fiat Doblò wordt gezien als middelgrote bedrijfswagen. De Doblò is in een tweetal uitvoeringen verkrijgbaar. Een gesloten bestelwagen genaamd de Fiat Doblò Cargo en een chassisversie die de naam Fiat Doblò Work Up heeft gekregen. De Fiat Doblo Cargo biedt een laadvolume tot wel 5,4 m³ en een laadlengte van 2,17 meter. Kortom is Fiat Doblò perfect voor koeriersdiensten, bouwwerkzaamheden, bakkers en overig vervoer van werkzaamheden. Compact ogend maar ruim ingedeeld is wat de Fiat Doblò onderscheidend maakt.

Fiat Talento

De Fiat Talento is leverbaar in verscheidene uitvoeringen. Zo kan de Fiat Talento als gesloten bestelwagen geleverd worden, maar is het ook mogelijk om de Fiat te leveren in een chassisversie of een dubbele cabine. Zo kan de Talento precies naar smaak en behoefte samengesteld worden. Het laadvolume loopt op tot 8,6 m³ en het laadvermogen tot 1266 kg bij de gesloten bestelwagen. Perfect voor ondernemingen die op zoek zijn naar ene middelgrote bedrijfswagen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 

 

Fiat Ducato

De Fiat Ducato betreft de meest ruime bedrijfswagen van Fiat. Ook deze bedrijfswagen is leverbaar in zowel een gesloten bestelwagen als een chassisversie. Fiat maakt het tevens mogelijk om de gesloten bestelwagen te leveren met een dubbele cabine. Hierdoor kan er naast een grote vracht óók meerdere inzittenden vervoerd worden. Dit maakt de Fiat Ducato nóg veelzijdiger. De Fiat Ducato biedt een tot wel 17 m³ laadvolume en een laadvermogen van wel 2.200 kg.

Fiat e-Ducato

Waar alle Fiat bedrijfswagens rijden doormiddel van dieselmotoren, wordt een uitzondering gemaakt voor de Fiat e-Ducato. Geen vervuilende brandstof maar een 100% elektromotor maakt de Fiat e-Ducato uniek. Gekenmerkt door een groot laadvolume oplopend tot wel 11,5 m³ en een laadvermogen van maximaal 1905 kg. Een maximaal actieradius van 360 km maakt de Fiat e-Ducato een bedrijfswagen met een van de grootste reikwijdtes in zijn klasse. Dit maakt de bedrijfswagen perfect voor zowel stadsverkeer als verkeer buiten de steden.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Fiat bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bedrijfswagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte bestelbus. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Fiat bedrijfswagens binnen jouw onderneming?

Aangezien Fiat een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bedrijfswagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of je onderneming verricht. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is.

Oriënteren naar het beschikbare aanbod?

Wil jij je eerst nog even oriënteren naar het beschikbare aanbod van een hoop autobedrijven? Bekijk het huidige aanbod hier en zie direct online de lease tarieven!

 


Bekijk ons aanbod van Fiat bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!