Nissan bedrijfswagens

Nissan bedrijfswagens

Nissan bedrijfswagens zijn beschikbaar in verscheidene formaten en mogelijkheden. Naast een gamma aan zuinige en efficiënte motoren, werkt Nissan ook hard aan de weg met elektromotoren. Het begin hiermee wordt gemaakt met de Nissan e-Nv200. Een compacte 100% elektrische bedrijfswagen. Nissan biedt een combinatie van krachtige prestaties en scherpe prijzen. Eigenaren van een Nissan bedrijfswagen zijn verzekerd van een betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen die voorzien is van alle benodigde functies en opties zonder teveel 'poespas'.

Of je nu op kiest voor een compacte bestelbus, een grote bedrijfswagen óf een 100% elektrische bestelbus, Nissan is en blijft een belangrijke speler in de branche van mobiliteit.

Nissan NV250

De Nissan NV250 betreft een compacte bestelwagen met een laadcapaciteit van 3,5 m3 of 4,6 m³ afhankelijk van de uitvoering. Daarnaast loopt het laadvermogen op tot 800 kg. Een verscheidenheid aan zuinige dieselmotoren komen tegemoet aan de behoefte om mobiliteit te combineren met zuinigheid. De Nissan Nv250 is perfect voor de hardwerkende ondernemer die op zoek is naar een veelzijdige bedrijfswagen.

Nissan NV300

De Nissan Nv300 betreft een ruime bedrijfswagen met een laadvolume oplopend tot wel 8,6 m³ en een laadvermogen van maximaal 1.280 kg.  Dit terwijl u in de NV300 (Crew Van) zes personen en al het gereedschap dat u nodig heeft kunt meenemen. Nissan heeft ondernemers de keuze uit drie motoren waarbij het aantal pk's oploopt van 120 tot 170 pk met een maximale koppel van 380 Nm. De Nissan Nv300 is de perfecte bedrijfswagen voor ondernemers die op zoek zijn naar een middelgrote bedrijfswagen.

Nissan NV400

Ondernemers die op zoek zijn naar een grote bedrijfswagen met een zee aan ruimte komen al gauw uit bij de Nissan NV400. Een laadvolume van 8 m³ tot 17 m³ maakt het mogelijk grote ladingen in één rit te vervoeren. Van bouwwerkzaamheden tot koerierswerkzaamheden, het kan allemaal met de Nissan NV400. Leverbaar in zowel voor- als achterwielaandrijving.

Nissan e-NV200

Maak kennis met de eerste elektrische bedrijfswagen van Nissan. De Nissan e-NV200. Een van de eerste elektrische bedrijfswagens op de markt. Bedrijfswagens van Nissan staan garant voor comfort en een aangename rijervaring. Door de integratie van een elektromotor wordt dit comfort nóg verder vergroot. Géén vervelende autogeluiden en ruis maar een aangename stilte in de cabine. Ook de aangename automaat zorgt voor een positievere rijervaring. De Nissan e-Nv200 is tevens voorzien van een laadvermogen tot wel 4,2 m³ en een actieradius van maximaal 200 km.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Nissan bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bestelwagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte bedrijfsauto. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Zowel Financial Lease of Operational Lease. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Nissan bedrijfswagens iets voor jou?

Aangezien Nissan een scala aan modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bestelwagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of jouw onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is voor jou.

 

 

 


Bekijk ons aanbod van Nissan bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!