Peugeot bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens

Al geruime tijd biedt Peugeot een scala aan bedrijfswagens aan. Daar waar de focus bij andere autofabrikanten vaak ligt op het uitbrengen van nieuwe modellen, legt Peugeot de focus liever op het blijven vernieuwen en verbeteren van de huidige modellen. Dit zorgt er dan ook voor dat de bedrijfswagens van Peugeot inmiddels een lange geschiedenis hebben opgebouwd. Naast Diesel en Benzine varianten legt Peugeot ook de focus op elektrische bedrijfswagens met een ruime actieradius en een verrassend laadvermogen. Vernieuwen en met de tijd meegaan is tevens waar Peugeot hard op hamert.

Peugeot Partner

De Peugeot Partner vormt de meest compacte bedrijfswagen van Peugeot. Leverbaar in een standard -en long-uitvoering. met de standard uitvoering varieert het volume tussen de 3,3 - 3,8 m³ afhankelijk van de uitvoering. De long-uitvoering is een stukje ruimer met een laadvolume oplopend tussen de 3,9-4,4 m³. De Peugeot Partner biedt overigens een dashboard met de nieuwste technologieën, genoeg bergruimte én wordt een mobiel kantoor mogelijk gemaakt door een uitklapbaar tafeltje om administratie te regelen. Zo ben je van alle gemakken voorzien tijdens jouw werkdag in de buitendienst.

Peugeot Expert

Een Peugeot bedrijfswagen staat voor kwaliteit. Zo ook de Peugeot Expert. Wellicht de meest bekende bedrijfswagen van Peugeot. Het betreft een ruime maar compact ogende bedrijfswagen. Het laadvolume varieert tussen de 5,1 en 6,6 m³ afhankelijk van de uitvoering. Waar de Peugeot Partner vooral bedoeld ik voor kleine en niet al te zware bedrijfswagens, is de Peugeot Expert al ruimer ingericht waardoor ook grotere werkzaamheden geen probleem zijn. Naast een krachtige en efficiënte Dieselmotor is de Peugeot Expert ook te verkrijgen in een elektrische variant met een ruim accupakket.

Peugeot Boxer

De grootste bedrijfswagen van Peugeot wordt gevormd door de Peugeot Boxer. De boxer is verkrijgbaar in vier lengtematen en drie hoogtematen hierdoor loopt het laadvolume op tot 17 m³. Naast personalisatie van de hoogte en lengte van de bedrijfswagen is het ook mogelijk om in plaats van een gesloten bestelwagen te kiezen voor een open laadbak of een chassis cabine.

Ook Peugeot begint te merken dat elektrische bestelauto's steeds populairder worden. Recent lanceerde ze de nieuwe Peugeot e-Boxer. Een van de ruimste elektrische bedrijfsauto's in zijn klasse én een hoge actieradius. Perfect voor bedrijven en ondernemers die snakken naar een hoop ruimte voor het vervoeren van materialen en goederen. 

Peugeot e-Partner

Brandstof is verleden tijd voor de Peugeot e-Partner. De 100% elektrische compacte bedrijfswagen heeft een actieradius van ruim 275 km waardoor hij perfect is voor zowel stadsverkeer áls buiten de steden. In 30 minuten is de accu weer voor 80% opgeladen. Net als de reguliere Partner is de Peugeot e-Partner leverbaar in een standard en long uitvoering. De standard uitvoering heeft een laadlengte van 1,81 meter en de long versie 2,16 meter. het laadvolume varieert van 3,3 tot 4,4 m³. Elektrisch rijden staat daarnaast centraal voor comfort door het geruisloos automaat rijden.

Peugeot e-Expert

Samen met Toyota en Citroen heeft PSA nu een Opel Vivaro-e lease en de Peugeot e-Expert lease op de markt gezet. De Peugeot e-Expert heeft net als de Opel Vivaro-e, twee verschillende accupakketten. Door de samenwerking heeft Peugeot veel kennis over de elektrotechniek kunnen overnemen van Toyota en Opel. De Peugeot is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes. In zijn kleinste vorm is de e-Expert 4,6 meter lang en de langste is 5,3 meter. Het laadvolume kan daardoor van 4.5 kubieke meter naar 6,1 kubieke meter oplopen. Een zeer ruime en verassende actieradius van 360 km maakt de Peugeot e-Expert voor veel ondernemers interessant.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Peugeot bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bestelwagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte bedrijfsauto. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Zowel Financial Lease of Operational Lease. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Peugeot bedrijfswagens iets voor jou?

Aangezien Peugeot een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bestelwagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of jouw onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is voor jou.

 

 


Bekijk ons aanbod van Peugeot bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!