Citroen bedrijfswagens

Citroen bedrijfswagens

Bedrijfswagens zijn inmiddels al geruime tijd op de markt. Inmiddels hebben een hoop autofabrikanten zich toegetreden tot deze markt. Waaronder Citroën, een inmiddels grote naam binnen zowel de personenautobranche als bedrijfswagenbranche. In 1948 produceerde Citroen haar eerste 'bedrijfswagen', De Citroën Type H. met een laadvermogen van 1600 kg, wat in die tijd erg groot was! Tegenwoordig wordt de Citroën Type H vooral gebruikt als mobiel eettentje of reclame/decoratiemateriaal. Citroën bedrijfswagens staan tegenwoordig nog steeds voor ruimtelijke en veelzijdige bedrijfswagens. Citroën bouwt tevens hard aan een toekomst met elektrische bedrijfswagens na de introductie van de Citroën e-Jumpy, e-Jumper én e-Berlingo. Kortom bewijst Citroën vooruitstrevend te zijn en ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de autofabrikant.

Citroen Berlingo

De Citroën Berlingo is de meest compacte bedrijfswagen van Citroën. De Berlingo is leverbaar in twee maten. Waardoor het laadvolume kan oplopen tot 4,0 m³. Ruim genoeg voor ondernemers en bedrijven die opzoek zijn naar een compacte maar ruimtelijke bedrijfswagen. Het laadvermogen kan vergroot worden tot 1000 kg waardoor ook zwaardere ladingen geen probleem zijn voor de Citroën Berlingo. De EXTENSO®-CABINE zorgt er tevens voor dat de dat er voorin plaats is voor drie inzittenden, dankzij een modulaire 2-zitsbank. Met een gemakkelijke handeling kan de bank opgeklapt worden waardoor er nog meer ruimte gecreëerd wordt. Een schrijftafeltje zorgt ervoor dat de Citroën Berlingo omgetoverd kan worden tot een rijdend kantoor.

Citroen Jumpy

De Citroën Jumpy is wellicht de meest comfortabele maar ook meest populaire bedrijfswagen van Citroën. Voorstoelen met een ergonomisch ontwerp, optimale thermische en akoestische isolatie én een hoge instap geven het rijcomfort waar elke bestuurder naar zoekt. Mochten drie stoelen niet genoeg zijn dan is de Citroën uit te breiden met een dubbele cabine en een extra rij stoelen. Hierdoor ontstaat er plaats voor 6 inzittenden én 4 m³ laadvolume. Als laatste zorgt een nuttige lengte van ruim 4 meter ervoor dat ook lange materialen en gereedschappen met gemak vervoerd kunnen worden.

Citroen Jumper

De titel voor ruimste bedrijfswagen van Citroën wordt opgeëist door de Citroën Jumper. Bij de configuratie van de Jumper kan er gekozen worden tussen vier lengtes en drie hoogtes waardoor het laadvolume oploopt tot 15 m³. Een modern interieur dat van alle gemakken is voorzien zorgt wederom voor een hoge mate van comfort, zoals we van Citroën gewend zijn.

 

Citroen e-Berlingo

Onder de Citroën bedrijfswagens valt sinds kort ook de nieuwe Citroën e-Berlingo. De Nieuwe Citroën e-Berlingo is voor kleine zelfstandigen, winkeliers en koeriers een concrete oplossing om te voldoen aan de nieuwe eisen die aan mobiliteit in de stad, maar ook in het buitengebied worden gesteld. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ruime actieradius van 275 km! Een geluidloze motor, géén schakelmomenten én een modern interieur zorgt voor een hoge mate van comfort.

Citroen e-Jumpy

De Citroën e-Jumpy 100% electric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten. Daarnaast is de kwaliteit van de e-Jumpy bekroond met de titel internationale bestelauto van 2021. Een ruime actieradius van 300 kilometer zorgt ervoor dat de Citroën e-Jumpy zowel geschikt is voor het kleine als grotere afstanden. De Citroen biedt een laadvolume van 4,6 tot 6,6 m³ en een laadvermogen van maximaal 1275 kg. Doormiddel van een trekhaak kan de Citroen e-Jumpy tot 1000 kg trekken.

Citroen e-Jumper

Diesel en benzine bedrijfswagens zijn verleden tijd. Citroën introduceerde recent binnen zijn reeks van elektrische bedrijfswagens ook de Citroën e-Jumper. Een grote bedrijfswagen volledig elektrisch aangedreven. Met een hoge actieradius van maximaal 340 km maakt Citroën een duidelijk statement richting de concurrentie. de e-Jumpy is verkrijgbaar met twee verschillende accupakketten. De 37 kWh en de 70 kWh versie. Met de 37 kWh wordt een actieradius bereikt van ruim 200 km, en de 70 kWh zorgt voor de eerder genoemde 340 km. De elektrische bedrijfswagen wordt tevens van 0% tot 80% opgeladen binnen één uur.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Citroën bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bestelwagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfect bedrijfswagen. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Zowel Financial Lease of Operational Lease. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Citroën bedrijfswagens iets voor jou?

Aangezien Citroën een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bestelwagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of jouw onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is voor jou.


Bekijk ons aanbod van Citroen bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!