Opel bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens staan al lange tijd bekend om een hoge mate van comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid. de autofabrikant biedt ruime bedrijfswagens in meerdere varianten en maten wat personalisatie voor de klant mogelijk maakt. De geschiedenis van Opel gaat een lange tijd terug. Opel verkoopt haar bedrijfswagens inmiddels al in meer dan 50 landen. Net zoals vele andere autofabrikanten richt Opel zich inmiddels ook op de elektrische bedrijfswagenmarkt. Met de lancering van de nieuwe Opel Vivaro-e wordt een nieuw segment binnengetreden. Opel bedrijfswagens bieden voor zowel ZZP'ers als MKB'ers en grote bedrijven een mobiliteitsoplossing.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is wellicht een van de meest populaire bedrijfswagen van Opel. Om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van ondernemers en werknemers, is de Opel Vivaro leverbaar in drie verschillende lengtes. Zo is de L1 met een lengte van 4,6 meter enorm praktisch en wendbaar wat de auto perfect maakt voor stadsverkeer. de L1 biedt ruimte voor 2 europallets. De L2 en L3 maakt het mogelijk om 3 europallets te vervoeren. Naast een gesloten bedrijfswagen, biedt Opel ook de mogelijkheid om de Vivaro te configureren in een platformcabine, Combi of dubbele cabine.

Opel Combo

De Opel Combo is dé compacte Opel bedrijfswagen voor het vervoeren van goederen, materialen of gereedschappen. Met een maximale laadruimte van 3,9 m³ en een maximaal laadvermogen van ruim 975 kg is de Opel Combo ruim in zijn klasse. Daarnaast biedt de Opel Combo ruimte aan drie personen door gebruik van een multifunctionele passagiersbank. De nieuwe Combo heeft een moderne uitstraling met een overzichtelijk en comfortabel interieur. De Combo is tevens verkrijgbaar in verschillende varianten en accessoires zoals cruise control en een trekhaak waardoor de Combo perfect afgestemd kan worden op wensen en behoeftes.

Opel heeft de elektrische versie van de Opel Combo gepresenteerd. We heten welkom de Opel Combo e! De nieuwe Combo e biedt de kans om een emissievrij voertuig te rijden met een stedelijk karakter. De Combo e heeft bovendien een ruim laadvolume en vermogen tot 4,4 m3 en maar liefst 800 kg.  De Opel Combo e heeft accupakket van 50 kWh met een actieradius van 275 WLTP*. Het is natuurlijk afhankelijk van de bestuurder en de weeromstandigheden hoeveel kilometer je met een acculading aflegt. Met een vermogen van 100 kw (136 pk) en 260 nm

De Combo-e is daarom de ideale keuze voor bijvoorbeeld MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers die kiezen voor ‘groene mobiliteit’. Zeker in grootstedelijke gebieden met milieuzones.

Opel Movano

De Opel Movano is de meest ruime Opel bedrijfswagen op de markt. Voor de Opel Movano is een breed aanbod van geavanceerde 2.3 Turbo-motoren beschikbaar. Met een vermogen tot 132 kW (180 pk) en een maximaal koppel van 400 Nm biedt de Opel Movano de perfecte oplossing voor hardwerkende ondernemers. Door een groot scala een verschillende hoogte en lengte uitvoeringen kan het laadvolume oplopen tot 15,8 m³. Het maximaal laadvermogen is 2.105 kg en het maximale trekgewicht is 3.000 kg. Met zijn grote laadvolume en krachtige turbo motoren is de Movano perfect voor zwaardere en grotere werkzaamheden.

Opel Vivaro-e

Wil je af van reguliere brandstof, maar alsnog ruim en betrouwbaar kunnen rijden? Dan is de Opel Vivaro-e dé Opel bedrijfswagen voor jou. Een elektrische bedrijfswagen met een ruime actieradius van 230 of 330 km. Deze kilometers worden behaald door een accupakket van 50kWh of 75 kWh. Tevens wordt de accu binnen 30 tot 45 minuten van 0% naar 80% opgeladen! Net als de Opel Vivaro is de Opel Vivaro-e ook in drie lengtes beschikbaar. Het laadvermogen loopt hiermee op tot 6,6 m³. Als laatste biedt de Opel Vivaro-e een hoge mate van comfort door onder andere verwarmbare stoelen, draaibare tafels om ook digitale -en papierwerkzaamheden te regel én kwalitatieve geluidsdemping.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over het huidige aanbod Opel bedrijfswagens? Of wil je graag samen met ons in gesprek om te achterhalen welk merk én welke bedrijfswagen het best bij jou past? Wij kijken graag samen met jou naar de perfect bedrijfswagen. Onze merken zijn onbeperkt en wij bieden zowel de mogelijkheid tot koop als tot lease! Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk daarom kun je ons ten alle tijden telefonisch bereiken of kun je hier een aanvraag doen! Wij hanteren vaste prijzen per maand, zonder gedoe.

Opel bedrijfswagens iets voor jou?

Aangezien Opel een groot scala aan verschillende modellen aanbiedt, kan het bijna niet anders dan dat er ook een geschikte bedrijfswagen tussen zit voor de activiteiten die jij en/of jouw onderneming verricht. Wij adviseren graag welk model met de juiste accessoires en opties geschikt is voor jou.

 

 


Bekijk ons aanbod van Opel bedrijfswagens

Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

WhatsApp met ons!