Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Onderneem op een duurzame en verstandige manier met de volledig elektrische Nissan ENV200. Neem een voorsprong met de Nissan E-NV200, de meest bekwame elektrische bedrijfswagen in zijn klasse. Een ruime actieradius, genoeg laadruimte en een ultiem comfort. Aan alles heeft Nissan gedacht om ondernemers een zo aangenaam mogelijke ervaring te geven met de Nissan e-NV200. 

Een ruime Actieradius

Met dank aan de 80 kw (109 pk) elektromotor kun je nu tot wel 200 km rijden met maar één oplaadbeurt. Combineer de B-Modus en de Eco-Modus om een optimaal resultaat van uw Nissan e-NV200 te verkrijgen.

Hierbij houdt de B-Modus in dat tijdens het rijden actief gebruik gemaakt wordt van recuperatief remmen, waarmee de accu wordt opgeladen zonder vermogen in te leveren.  Met de Eco-Modus krijg je als bestuurder daarnaast de mogelijkheid om vermogen in te leveren en te besparen op de accucapaciteit van de Nissan e-NV200. Deze kleine aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat de e-NV200 veel verder reikt.

exterieur Nissan e-NV200

Topsnelheid

Daarnaast bereikt de Nissan e-NV200 een topsnelheid van 100 km/u. Wat de bestelwagen perfect maakt voor voornamelijk stadsverkeer. Gebruik je de Nissan e-NV200 vooral voor snelwegverkeer dan is de actieradius (200 km) wellicht beperkter, maar gebruik je de bedrijfswagen alleen/vooral in de stad dan is dit meer dan genoeg. Zeker in combinatie met de B-Modus én de Eco-modus is de Nissan volledig op zijn plek in de stad.

Genoeg laadruimte

Naast de twee zitplaatsen, biedt de Nissan e-NV200 ook genoeg ruimte voor jouw lading. Met een laadruimte van maximaal 4,2 m3, heb je genoeg ruimte voor twee europallets. Het maximale laadvermogen van de Nissan e-NV200 is 742 kg. Daarnaast biedt de e-NV200 ook een trekhaak optie. De Nissan heeft een trekvermogen van 450 kg doormiddel van zijn elektrische motor.

laadruimte Nissan e-NV200

Laadmogelijkheden

De 100% elektrische Nissan e-NV200, uitgerust met dezelfde 40 kWh accu als de Nissan LEAF, is een uitstekend voorbeeld van intelligente kracht. Uiteraard moet deze 40 kWh accu ook opgeladen worden. Hiervoor biedt Nissan verschillende mogelijkheden. Dankzij 3 verschillende oplaadopties om aan uw behoeften te voldoen, is de Nissan e-NV200 de elektrische bestelwagen voor een stressloze reis van begin tot einde. U kunt op kantoor of thuis opladen terwijl u slaapt of stop onderweg bij een van de 5.800 snellaadpunten in Europa.

Nissan e-NV200 app

Snellader

Als eerste kan de Nissan e-NV200 opgeladen worden doormiddel van een snellader. Dit is de snelste manier van opladen. Waarbij 80% van de accucapaciteit in 40 tot 60 minuten wordt opgeladen.

Wallbox

Daarnaast kan de Nissan e-NV200 ook opgeladen worden doormiddel van een wallbox dankzij de geïntegreerde lader van 6,6 kW. Deze wallbox kan bijvoorbeeld op de zaak of thuis geplaatst worden. Met behulp van de wallbox zal de accu in ongeveer 7,5 uur volledig opgeladen worden.

Stopcontact

Als laatste kan de accu van de Nissan e-NV200 ook opgeladen worden doormiddel van een regulier stopcontact. Hierbij moet rekening gehouden worden met een laadtijd van circa 21,5 uur. Na deze tijd is de accu volledig opgeladen en klaar om zijn bereik van 200 km te behalen.

Ultiem Comfort

Naast een ruime actieradius en genoeg laadvermogen, biedt de Nissan e-NV200 ook hoge mate aan comfort. Elektrische stoelen in hoogte verstelbaar, cruise control en opbergvakken zijn alle factoren die zorgen voor het goede comfort van de e-NV200.

Daarnaast doelt Nissan er op dat de cabine gezien wordt als een comfortabel mobiel kantoor, met genoeg ruimte, opslag, gemak én connectiviteit die je nodig hebt. Door de bijrijdersstoel in te klappen kunt u zelfs een bureau creëren om uw administratie op te doen. En met de vele opbergvakken hebt u uw gereedschap, mobiele telefoons, klembord altijd binnen handbereik.

interieur Nissan e-NV200

Overige varianten

De Nissan e-NV200 is onderdeel van grotere EV-reeks. Nissan streeft om deze reeks door de jaren heen verder uit te breiden. Kortom heeft Nissan naast de -NV200 de volgende modellen beschikbaar.

Nissan e-NV200 Evalia

Met ruimte voor wel zeven stoelen is de Nissan e-NV200 Evalia het ideale elektrische voertuig voor de stad. Een 100% elektrische auto (familiewagen) of een professionele personenbus die, net als de Nissan e-NV200, beschikt over dezelfde geavanceerde technologie en de 40 kWh accu voor grotere actieradius, zodat aan al uw wensen wordt voldaan. 

Nissan e-NV200 Evalia

Nissan Leaf

De toonaangevende 100% elektrische Nissan LEAF is gewoonweg geweldig. De eerste elektrische auto die door Nissan werd geproduceerd. Inmiddels een icoon van vooruitstrevend eco-design en technologie samen met een krachtige 40 kWh accu die voor een bereik van 270 km tot 415 km zorgt.

Nissan Leaf

De vanaf prijs

De Nissan e-NV200 is leverbaar vanaf €32.020,00. kijk voor het huidige aanbod van de Nissan e-NV200 hier.

Wens je meer informatie over de huidige voordelige leaseprijzen of overige elektrische bestelwagens? Neem dan contact met ons op óf klik hier!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens