De Maxus eDeliver 3 Lease

De Maxus eDeliver 3 Lease

De nieuwe Maxus edeliver 3 is ruim, zeer praktisch, multi-inzetbaar en 100% elektrisch. Hij beschikt over een range van 342 kilometer en verbruikt zeer weinig mede door zijn duurzame accu. In Europa is het merk Maxus nog altijd niet heel bekend maar hier komt binnenkort verandering in. De Maxus e deliver 3 is de beste elektrische bedrijfswagen in de markt op dit moment. Maxus behoort tot de Chinese groep SAIC Motor, zij zijn de grootste autofabrikant van China met een marktaandeel van maar liefst 24%. De Maxus e Deliver 3 heeft een vanaf prijs van €29.990,- en is ook verkrijgbaar in de lease.

Te verkrijgen in verschillende lengtes

De Maxus e Deliver 3 is verkrijgen op korte en op lange wielbasis. Bij beide modellen kan er onderscheid gemaakt worden tussen een accupakket van 35 kWh of van 53 kWh. De korte versie beschikt over een laadruimte van 218 cm, een laadhoogte van 133 cm en heeft een laadvolume van 4,8 m3. De grotere versie beschikt over een laadruimte van 277 cm, een laadhoogte van 133 cm en een laadvolume van 6,3 m3.

Verder is de maxus eDeliver 3, 178 cm breed en is hij 190 cm hoog. Wanneer het dak belast gaat worden kan dit tot 75 kg bij de maxus eDeliver 3 op korte wielbasis. Bij het model op lange wielbasis is dit tot 100 kg.

De beste actieradius in zijn prijsklasse

In de lease zijn de Maxus e Deliver 3 SWB en LWB zeer voordelig en tevens beschikken ze over de beste actieradius in hun klasse. De Maxus e Deliver 3 is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt deze zero emission aangedreven bedrijfswagen voor een geweldige prestatie op de weg. De e Deliver 3 brengt je 342 kilometer ver (WLTP) en is uitgerust met de nieuwste Ternary Lithium lon-batterij die ervoor zorgt dat de Maxus minder temperatuur afhankelijk is. Door zijn geweldige batterij is de e Deliver 3 geschikt voor gebruik in het dagelijkse stadsverkeer maar kan hij ook ingezet worden voor langere afstanden.

Op de batterij geeft Maxus je maar liefst acht jaar of 160.000 km lang garantie en tevens krijg je 5 jaar of 100.000 km fabrieksgarantie.

Oplaadmogelijkheden

Deze compacte elektrische bedrijfswagen is bij gebruik van een snellader voor 80% opgeladen in 45 minuten. Dit is natuurlijk ideaal voor berijders die dagelijks veel kilometers rijden. Wanneer er gebruikt gemaakt wordt van een standaard 7,2 kW AC lader duurt het laden 6 tot 8 uur. Tevens is er door Saic en Maxus ook nagedacht over de plaats waar de laadpoort zich bevindt. Deze zit namelijk vooraan, achter het klepje van het Maxus-logo. Dit is zeer handig bij voorwaarts inparkeren.

Maxus eDeliver 3 opladen

Een ergonomisch ingerichte bedrijfswagen

Veel professionals rijden dagelijks in een bedrijfswagen. Zij zien hun cockpit dus eigenlijk als hun vaste werkplek. Juist om die reden heeft Maxus hun cockpit zo comfortabel en ergonomisch mogelijk geprobeerd in te richten. Door een overzichtelijk instrumentenpaneel en binnen handbereik zittende knoppen kan de berijder al zijn aandacht op de weg leggen. Daarnaast is inparkeren geen probleem meer door de standaard ingebouwde achteruitrijcamera.

Ruim en comfortabel

De volledig elektrische bedrijfswagen van Maxus beschikt voorin over 2 ergonomisch gevormde en verstelbare zitplaatsen. Verder valt op dat de Maxus eDeliver 3 compleet is uitgerust inclusief dubbele achterdeuren die tot 180 graden geopend kunnen worden. Hij beschikt standaard over airconditioning, stroomvoorziening, usb-aansluiting, elektrische stoelverwarming en radiobediening aan het stuur. Ook is het mogelijk je telefoon te verbinden met het 7 inch touchscreen scherm. kortom: de eDeliver 3 heeft het allemaal.

Maxus eDeliver 3 interieur

Maxus eDeliver 3 cockpit

Veiligheid

Standaard is de maxus eDeliver 3 uitgerust met uitgebreid veiligheidspakket. Dit veiligheidspakket omvat onder andere ESP, ABS en verschillende andere systemen die jezelf, je bijrijder en overige weggebruikers beschermen. Daarnaast is de kooiconstructie van hoogwaardig staal en aluminium zodat het de kracht absorbeert die bij een mogelijke aanrijding zou vrijkomen.

Electronic Stability Program (ESP)

Het ESP regelt en bewaakt de stabiliteit van je eDeliver 3 bij lastige bochten, verraderlijk wegdek en bij uitwijkmanoeuvres.

Remkrachtondersteuning (ABS)

Tijdens een noodstop zorgt ABS ervoor dat je wielen niet gaan blokkeren. Zo kan je bij abrupt en stevig remmen nog steeds enkele stuurmanoeuvres uitvoeren om zo een obstakel te ontwijken.

Specificaties

De volledig elektrisch aangedreven bedrijfswagen van Maxus is wendbaar, ruim, praktisch en 100% elektrisch. Hij stoot geen CO2 uit, heeft geen fossiele brandstof nodig en beschikt over een stille elektromotor. Hierdoor is er minder onderhoud nodig wat de Maxus nog aantrekkelijker maakt. De Maxus edeliver 3 heeft een laadvermogen tot 1020 kg, een trekvermogen tot 1305 kg (met geremde aanhanger) en beschikt over een laadvolume tot 6,3 M3. Door zijn afgewerkte laadruimte is de Maxus edeliver 3 perfect afgestemd op een standaardformaat van europaletten. Daarnaast zijn de wanden en vloeren van de laadruimte degelijk afgewerkt en beschikt de laadruimte over een antislip rubberen vloerbekleding.

Is de Maxus eDeliver 3 iets voor jou?

Rijdt jij relatief veel kilometers in en rondom de stad? Dan is de Maxus eDeliver 3 perfect voor jou. Door de aankomende emissie zones worden elektronische bedrijfswagens steeds belangrijker. Het is dus van belang dat u op tijd overstapt van uw brandstof auto naar een elektrische auto. De Maxus eDeliver 3 beschikt over de beste range (342 km) in zijn prijsklasse en is weer voor 80% volgeladen in 45 minuten bij gebruik van een snellader. De krachtige elektrisch aangedreven elektromotor met een vermogen van 90 kW zorgt voor veel pit en een uitstekende rijervaring. Zeker nu de restwaarde van een elektrische bedrijfswagen nog onzeker is, is een Full Operational lease contract aan te raden. De auto is natuurlijk ook in Financial lease verkrijgbaar. Bekijk het volledige aanbod van de eDeliver 3 hier!

Maxus eDeliver 3 laadruimte

Meer informatie?

Wens je meer informatie te verkrijgen over de Maxus edeliver 3, over de verschillende lease mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of klik hier!

Bekijk het volledige aanbod hier!

Alle elektrische bedrijfswagens op een rijtje!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens