Opel Vivaro e leasen?

Opel Vivaro e leasen?

De nieuwe Opel Vivaro e is de eerste elektrische bedrijfswagen van Opel. na de introductie van de Vivaro-e ontstond er vrijwel direct een grote vraag. De bedirjfswagen is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een ruime, maar compact ogende bedrijfswagen die tevens betrouwbaar en van alle gemakken voorzien is. Een ruime actieradius oplopend tot 330 km maakt het mogelijk om ook grotere afstanden af te leggen in de elektrische vivaro. 

Let op! Emissievrije zones vanaf 2025

Elektrisch rijden wordt steeds meer gemotiveerd door de Nederlandse overheid. Na een gigantische stijging in het aantal elektrische personenauto’s, zijn nu ook elektrische bedrijfswagens aan de beurt. Door verscheidene subsidieregelingen probeert de overheid ondernemers een duwtje in de rug te geven en het aantal elektrische bedrijfswagens in circulatie te vergroten. Daarnaast zet de overheid in samenspraak met verscheidene steden nu een volgende rigoureuze stap: De invoering van emissievrije zones in 30 tot 40 steden per 2025. In deze steden zullen alleen nog bedrijfswagens zonder emissie toegestaan zijn, doelend op elektrische of op waterstof gedreven bedrijfswagens. Benzine en Diesel bedrijfswagens worden dan ook verbannen uit deze steden.

De Opel Vivaro e verkrijgbaar in verschillende lengtes

De volledig elektrische bestelwagen van Opel is te verkrijgen in drie lengtevarianten: S, M en L. De kleinste variant is 4,6 meter lang en heeft een laadvolume van 4,6 m3. Wanneer gebruik gemaakt wordt van de doorlaadmogelijkheid onder de bijrijdersstoel is het laadvolume te vergroten tot 5,1 m3.

De M-variant is 4,95 meter lang en beschikt over een laadvolume van 5,8 m3 (inclusief doorlaadluik). Wanneer u nog meer ruimte nodig heeft kunt u kiezen voor de grootste variant. Deze L-variant is 5,3 meter lang en heeft een laadvolume van 6,6 m3 (inclusief doorlaadluik).

Naast bovenstaande verschillende lengte varianten is er ook nog de keuze uit de Vivaro crewcab, platformcabine en is de Vivaro e als personenversie te verkrijgen genaamd de Vivaro e-Combi.

Opel Vivaro-e

Opel Vivaro-e exterieur

Een uitstekende actieradius

De 100 procent elektrische Vivaro e beschikt over een minimale range van 230 kilometer (WLTP) afkomstig uit het 50 kWh accupakket. Wanneer dit niet genoeg is kan er ook gekozen worden voor de Opel Vivaro e met een 75 kWh accu. Hiermee rijdt de nieuwe Vivaro e maar liefst 330 kilometer (WLTP). De Vivaro e is dus uitermate geschikt voor gebruik in de stad. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden voor langere afstanden door zijn ruime actieradius. Een groot voordeel van een volledig elektrische bedrijfswagen is dat er relatief weinig draaiende onderdelen in zitten vergeleken met een dieselvariant. Hierdoor heeft de Opel Vivaro e relatief weinig onderhoud nodig en zullen de totale kosten over de gehele looptijd minder zijn.

Opladen

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van 100 kW DC-laadstations is de Opel Vivaro e met 50 kWh-batterij in 30 minuten voor maar liefst 80 procent opgeladen. De 75 kWh-batterij doet hier iets langer over namelijk 45 minuten. Met een 3-fase lader van 11 kW duurt het ongeveer 5 uur en 15 minuten voordat het 50 kWh accupakket opgeladen is. Het grotere accupakket van 75 kWh doet hier ongeveer een kleine 8 uur over. Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de gebruikelijke 7,4 kW-lader (1-fase). Verder is van belang dat Opel acht jaar of 160.000 kilometer garantie biedt.

Uitrusting

De Vivaro e is aan beide kanten uitgerust met elektrisch bedienbare schuifdeuren, die zeer eenvoudig te openen zijn met maar een voet beweging langs de sensoren. Dat kan bijzonder handig zijn als je bijvoorbeeld je handen vol hebt. Tevens onderscheidt de Opel Vivaro e zich door zijn vele veilige opties zoals de botspreventie met automatische remfunctie.

Regeneratief remmen

De Vivaro e verspilt geen energie! Wanneer u tijdens het rijden uw voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem van de Vivaro e ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen vrijkomt wordt opgewekt en teruggevoerd wordt naar de batterij. Dit vergroot dus letterlijk uw rijbereik. In de meest efficiënte modus kunt u tijdens korte ritten zelfs rijden zonder gebruik te maken van de traditionele remmen, hierdoor benut u het regeneratief remsysteem optimaal en wordt slijtage tot een minimum beperkt.

Standaard luxe uitgevoerd

Het instapmodel van de Opel Vivaro e genaamd de "Vivaro Edition" is zeer optie rijk uitgevoerd. Zo beschikt hij onder ander over airconditioning, parkeersensoren achter en cruise control. Voor degene die nog meer opties willen is er de keus om te kiezen voor de uitgebreide versie genaamd de Opel "Vivaro e Innovation". De Opel Vivaro e Innovation is net als het instapmodel te verkrijgen in twee verschillende accupakketten. Er bestaat namelijk de keus uit het model met een batterij van 50 kWh of het model met een 75 kWh accu. Deze bestelwagen beschikt standaard over dode hoek detectie, sensoren voor en achter, lane departure warning en vermoeidheid assistent. Daarnaast beschikt deze uitvoering ook over een navigatiesysteem. Ideaal voor berijders die vaak reizen tussen verschillende locaties. Verder bestaat er nog de optie om Apple CarPlay en Android auto toe te voegen aan het 7-inch grote multimedia systeem.

Opel Vivrao-e interieur

Overige specificaties

Naast bovengenoemde opties beschikt de Opel Vivaro e ook standaard over regensensor, Hill Climb Assist en achterdeuren zonder ramen die open gaan tot 180 graden. Een ander groot voordeel van de Opel Vivaro e is dat hij beschikt over elektrische bedienbare schuifdeuren die de laadruimte uitstekend toegankelijk maken. Daarnaast is de Vivaro e niet hoger dan 1,90 meter waardoor hij gemakkelijk onder tunneltjes doorrijdt en eenvoudig in te parkeren is in diverse parkeergarages.

Opel levert de Vivaro e met 100 kWh (136 pk) en met een 260 Nm sterke elektromotor die de voorwielen aandrijft. De topsnelheid van de Opel Vivaro e bedraagt 130 km/h. Opel onderscheidt zich vooral in zijn uitgebreide garantieperiode. De Opel Vivaro e wordt standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerlimiet.

Laad en trekvermogen

De nieuwe Opel Vivaro e is net zo veelzijdig als elke andere Vivaro. Het laadvermogen van de elektrische Vivaro doet met 1.275 kg nauwelijks onder voor de vergelijkbare diesel variant. Wat de elektrische Vivaro e verder uniek maakt is dat hij als een van de weinige elektrische bedrijfswagens een aanhanger kan trekken. Het maximaal geremde trekgewicht bedraagt hierbij 1.000 kg. Het totale gewicht inclusief lading bedraagt tussen de 2.800 en 3.100 kg.

Lease nu de elektrische Opel Vivaro e

Op zoek naar een elektrisch aangedreven bedrijfswagen? Wellicht is de Opel vivaro e de juiste keuze voor uw bedrijf. Wij kunnen ons voorstellen dat het kiezen van de juiste bedrijfswagen een grote opgave kan zijn, daarom denken we graag met u mee. Wij helpen graag en geven u graag een advies op maat. Samen kijken wij naar de juiste bedrijfswagen voor uw activiteiten.

Meer informatie?

Bent u ondertussen net zo enthousiast geraakt over de Opel Vivaro e als wij dat zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of klik hier. of heeft u vragen met betrekking tot de looptijd van uw lease contract? De nieuwe emissievrije Opel Vivaro e is vanaf nu leverbaar voor €30.749 exclusief btw. Tevens is de Opel Vivaro e te leasen. Dit tegen een vast leasebedrag per maand. Zonder kleine lettertjes of gedoe. Daar staan we voor. 

Bekijk het volledige aanbod hier!

Alle elektrische bedrijfswagens op een rijtje!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

Neem direct contact op

Fleximo B.V. (Bezoekadres)
Jan van der Croonstraat 440a
6001 AH Weert

+31 (0)495 712433

Indien geen gehoor bel
+31 (0)6 43391005 of stuur een mail naar verkoop@fleximo.nl

Bel me terug

Bekijk onze elektrische
bedrijfswagens

overige blogs

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Update SEBA-subsidie 2024!

Update SEBA-subsidie 2024!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Milieuzones Amsterdam

Milieuzones Amsterdam

Switch naar Elektrisch

Switch naar Elektrisch

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Wat is Operational Lease?

Wat is Operational Lease?

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Bedrijfswageninrichting op maat!

Bedrijfswageninrichting op maat!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

De XBUS, een elektrische innovatie

De XBUS, een elektrische innovatie

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

UITGELICHT: Renault Express

UITGELICHT: Renault Express

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

Elektrische bedrijfswagens 2023

Elektrische bedrijfswagens 2023

De Renault Express en Renault Kangoo!

De Renault Express en Renault Kangoo!

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De nieuwe Fiat Scudo!

De nieuwe Fiat Scudo!

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

 Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Alles over de Toyota Proace Electric

Alles over de Toyota Proace Electric

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Opel Movano-e

Opel Movano-e

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz eCitan

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

De gloednieuwe Maxus T90

De gloednieuwe Maxus T90

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

De nieuwe Renault Master ZE

De nieuwe Renault Master ZE

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

Alles over de Ford E-Transit

Alles over de Ford E-Transit

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Update: Emissievrije zones komen er aan

Update: Emissievrije zones komen er aan

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

De Maxus eDeliver 3 Lease

De Maxus eDeliver 3 Lease

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De volledig elektrische Opel Combo e

De volledig elektrische Opel Combo e

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

Renault Master ZE createur d'automobiles

Renault Master ZE createur d'automobiles

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

Een blik op de Mercedes e-Vito

Een blik op de Mercedes e-Vito

Renault Kangoo ZE leasen?

Renault Kangoo ZE leasen?

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De Mercedes Citan oftewel 'De held van  de stad'

De Mercedes Citan oftewel 'De held van de stad'

Alles over de Renault Kangoo

Alles over de Renault Kangoo

WhatsApp met ons!