De nieuwe Renault Master ZE

De nieuwe Renault Master ZE

Hij is er eindelijk! De nieuwe Renault Master ZE. Volledig elektrisch met een groot laadvermogen. Perfect voor de hardwerkende ondernemer die Maatschappelijk Verantwoord wilt Ondernemen en daarnaast op zoek is naar een slimme investering voor de toekomst. Zeker gezien de aankomende zero-emissiezones in steeds meer steden vanaf 2025-2027 is het voor veel ondernemers noodzakelijk om over te stappen op elektrisch of op waterstof gedreven vervoer. Kortom worden elektrische bedrijfswagens steeds populairder, en verwachten we dat ook de Renault Master ZE hierin een groot onderdeel in gaat spelen!

Actieradius

De nieuwe Renault Master Z.E. is voorzien van een elektronisch management. Doormiddel van de My Z.E. applicatie krijg je toegang tot informatie als het resterende bereik van jouw nieuwe Master ZE en overige informatie. Daarnaast kun je met de Web Simulator-pagina eenvoudig een simulatie laten maken van verschillende rijsituaties waarbij de benodigde oplaadtijd wordt getoond. Ideaal als je graag van te voren je reis calculeert!

Dit alles, in combinatie met een batterijcapaciteit van 33 kWh zorgt ervoor dat de elektrische Master Z.E. een actieradius haalt van maximaal 130 km. Daarom uitermate geschikt voor stedelijke gebieden. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden met een zware lading en in de winter, garandeert Renault nog tenminste 80 stadskilometers aan actieradius voordat de nieuwe Master Z.E. opgeladen moet worden. Normale omstandigheden realiseren natuurlijk een grotere actieradius.

Renault Master Z.E.

Opladen van de Renault Master Z.E.

Opladen doet de Renault Master alleen AC. Dit houdt in dat snelladen (DC) geen optie is. De batterij wordt binnen 6 uur volledig opgeladen. Na een lange werkdag wordt de nieuwe Master ZE simpelweg aan de lader gehangen om de volgende dag (of na 6 uur natuurlijk) De weg weer te kunnen vervolgen. Ideaal!

Wat is het laadvermogen?

De gesloten bestelwagen is zeer ruim ingericht. Door het tactisch plaatsen van de accu blijft er enorm veel laadvolume over. Deze loopt op tot 13 m³. Het maximale laadvermogen betreft 1128 kg. Dit alles maakt de Renault Master Z.E. ruim in zijn klasse. Naast een gesloten bestelwagen is de Master ZE ook leverbaar met een platform cabine. Afhankelijk specifieke opbouw kan het laadvolume dan zelfs oplopen tot 22 m³!

Uitermate comfort

De automatische transmissie plus een ruimtelijke cabine in combinatie met de voordelen van elektrische mobiliteit: Geen uitstoot en geen vervelende motorgeluiden zorgt voor een hoge mate van comfort. Daarnaast biedt Renault tal van opties aan om het comfort verder uit te breiden. Wel zo fijn als je lange ritten maakt.

interieur Renault Master Z.E.dashboard Renault Master ZE

Is de 100% elektrische Renault Master ZE iets voor jou?

De elektrische Renault Master ZE is nu leverbaar. Hierbij kijken wij graag met jou samen naar alle specificaties en opties. Uiteindelijk blijft het een zeer moeilijke keuze om de juiste (elektrische) bedrijfswagen voor jouw activiteiten te vinden. Het aanbod voor elektrische bedrijfswagens wordt steeds groter. Zeker wegens de toekomstige milieuzones in de steden vanaf circa 2025-2027. Dit zorgt ervoor dat diesel bedrijfswagens als het ware verbannen worden uit de steden. Steeds meer ondernemers maken daarom de keuze om elektrisch te gaan rijden met een stabiele kijk op de toekomst. Adviseren doen wij graag, twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie?

Wens jij meer informatie over de nieuwe Renault Master Z.E. óf een andere nieuwe bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op door hier te klikken! Wij hanteren vaste prijzen per maand zonder kleine lettertjes en gedoe.

Bekijk het volledige aanbod hier!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens