Alles over de Renault Kangoo

Alles over de Renault Kangoo

Wij mensen zijn constant bezig om gezonder te leven door beter op onze eetgewoontes te letten en meer te bewegen, en dan vooral in de buitenlucht! Hier helpt de verbeterde Renault Kangoo aan mee door de nieuwe verbeterde motoren te leveren met minder Co2 uitstoot. Ook door de toevoeging van Ad blue wordt er minder roet uitgestoten.  Ik zeg: bedankt Renault! De lucht wordt schoner, er wordt minder gekucht, de muren blijven langer wit, de bloemetjes groeien beter en je hoeft minder bang te zijn dat je kinderen een luchtweginfectie krijgen…enfin.
Wil je echt het beste jongetje uit de klas zijn, dan heb je ook nog de keuze voor een elektrische Renault Kangoo ZE!

De Renault Kangoo is tegenwoordig leverbaar in 2 lengtes. Laadlengtes van 1.731MM tot wel 2.886MM ( met optionele inklapbare stoel ) zijn leverbaar. Doordat de breedte tussen de wielkassen 1.218MM is, kun je 2 europallets meenemen die maximaal 868KG mogen wegen. Dit is het maximaal laadvermogen van de Kangoo. Deze bestelauto mag dan wel compact zijn, maar dit neemt niet weg dat hij niks mee kan trekken. Maximaal 1050KG mag je achter de Kangoo hangen en met een kogeldruk van 75KG kan de fietsenmaker nog eens 2 elektrische fietsen op de haak zetten!

Standaard is de Renault Kangoo al rijk uitgerust! Met onder ander airco, elektrische ramen, parkeersensoren achter, Radio / bluetooth en ga zo maar door! Natuurlijk is de Renault verder uit te breiden met een aantal extra opties! Denk hierbij aan drie zitplaatsen, achteruitrij camera, R-link multimedia systeem met tom tom navi, en zelfs een off-roadpakket voor het ruwe terrein waar de boswachters en de bouwvakkers vaker doorheen moeten. Een imperiaal waar de schilders en installateurs de ladders op kunnen leggen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. En de pakketbezorger zal de optionele dubbele schuifdeur wel waarderen!

Renault Kangoo

Wat zeker uitzonderlijk is in zijn klasse, is de dubbele cabine bij de ZE ( elektrische ) Renault Kangoo op grijs kenteken. Plaats voor maximaal 5 personen, en een rijbereik van ongeveer 150KM.
Ideaal voor bijvoorbeeld personenvervoer, bezorging in de binnenstad maar ook voor onze groene dames en heren….de gemeentelijke plantsoenendienst.

Kortom een busje die iedere ondernemer tevreden kan stellen!

Nieuwsgierig of de Kangoo ook interessant is voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op zodat wij samen met u de mogelijkheden bespreken en eventueel andere merken voor u vergelijken.

Dit met een scherp leasetarief betekend dat u zorgeloos op weg kunt!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens