Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

Ook Peugeot begint te merken dat elektrische bestelauto's steeds populairder worden. Recent lanceerde ze de nieuwe Peugeot e-Boxer. Een van de ruimste elektrische bedrijfsauto's in zijn klasse én een hoge actieradius. Perfect voor bedrijven en ondernemers die snakken naar een hoop ruimte voor het vervoeren van materialen en goederen. Wat weten we al allemaal over de Peugeot e-Boxer?

Ruime Actieradius

De Peugeot e-Boxer is leverbaar met twee verschillende accupakketten. een 37 kWh variant en een 70 kWh variant. de 37 kWh variant levert een actieradius van maximaal 200 km. terwijl de 70 kWh variant maximaal 340 km rijdt op één accu.

Oplaadmogelijkheden

De nieuwe Peugeot e-Boxer kan zowel regulier opgeladen (AC) worden als met een snellader (DC). Regulier opladen doet de Peugeot e-Boxer relatief snel. Het kleine accupakket krijgt dit voor elkaar in 5 uur, terwijl het grote accupakket hier 9 uur over doet. Is dit nou niet snel genoeg? Dan wordt met snelladen een resultaat behaald van 0-80% in 60 minuten. Perfect om even een pauze in te lassen en vervolgens de weg te vervolgen.

De nieuwe Peugeot e-Boxer

Laadvermogen

Peugeot heeft tactisch gekeken naar het plaatsen van de accupakketten. Voor veel fabrikanten vormt het een uitdaging om de grote accupakketten op de juiste plaats te stationeren zodat de elektrische bestelwagen zijn stabiliteit behoudt, maar er ook geen laadruimte verloren gaat. Peugeot is het gelukt. Geen verschil in laadvermogen óf laadvolume ten opzichte van de originele Peugeot Boxer. De elektrische bedrijfsauto biedt een nuttig laadvermogen van wel 1890 kg en een laadvolume oplopend tot 17 m³. Dit maakt hem een van de ruimste in zijn klasse!

Niet op zoek naar een gesloten bestelwagen? Dan kan de Peugeot e-Boxer ook geleverd worden in een chassis enkele cabine, chassis dubbele cabine en plancher cabine. Onderscheid wordt dan ook gemaakt in vijf carrosserievarianten. Dit maakt de Peugeot e-Boxer geschikt voor elk soort omstandigheden en activiteiten.

Een elektrische aandrijflijn

De Peugeot e-boxer is dé elektrische bedrijfswagen die alle kwaliteiten van de Peugeot Boxer combineert met de voordelen van een elektrische aandrijflijn. Een geluidloze motor, en geen uitstoot meer. Dit zorgt ervoor dat de elektrische bestelwagen ook in de toekomst toegestaan zal zijn in alle steden. Een slimme investering dus.

Daarnaast zijn de kosten voor elektriciteit lager dan voor brandstof. Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoudskosten. Dit alles zorgt ervoor dat de hogere aanschafprijs zoveel mogelijk gecompenseerd wordt.

Hoogwaardig interieur

Uiteindelijk worden er vaak vele kilometers gereden in een bedrijfswagen. Het is dan ook essentieel dat een bedrijfswagen over een bepaalde mate van comfort voorzien is. De Peugeot e-Boxer is hierin goed voorzien. In plaats van een handgeschakelde versnellingsbak maakt de Peugeot e-Boxer gebruik van drie rijmodi (D,N & R) en een fijne automaat. Dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast is de e-Boxer voorzien van het nieuwste touchscreen scherm die fungeert als navigatie en multimediascherm (via een smartphone).

Hoogwaardig interieur Peugeot e-BoxerTouchscreen Peugeot e-Boxer

Is de 100% elektrische Peugeot e-Boxer iets voor jou?

De nieuwe Peugeot e-Boxer is nu leverbaar. Hierbij kijken wij graag met jou samen naar alle specificaties en opties. Uiteindelijk blijft het een zeer moeilijke keuze om de juiste (elektrische) bedrijfswagen voor jouw activiteiten te vinden. Het aanbod voor elektrische bedrijfswagens wordt steeds groter. Zeker wegens de toekomstige milieuzones in de steden vanaf circa 2025-2027. Dit zorgt ervoor dat diesel bedrijfswagens als het ware verbannen worden uit de steden. Steeds meer ondernemers maken daarom de keuze om elektrisch te gaan rijden met een stabiele kijk op de toekomst. Adviseren doen wij graag, twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie?

Wens jij meer informatie over de nieuwe Peugeot e-Boxer óf een andere nieuwe bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op door hier te klikken! Wij hanteren vaste prijzen per maand zonder kleine lettertjes en gedoe.

Bekijk het volledige aanbod hier!Alle elektrische bedrijfswagens op een rijtje


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens