Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Peugeot breidt haar elektrische aandrijflijn uit met de nieuwe Peugeot e-partner. Eerder kwam de elektrische personenvariant van de e-partner al op de markt genaamd de e-Rifter. Maar wanneer u goederen vervoert kiest u natuurlijk voor de vertrouwde Peugeot Partner. Puur op technisch vlak is de e-partner vergelijkbaar met zijn 'broertjes' afkomstig uit de PSA Groupe. Namelijk met de Opel Combo-e en de Citroen ë-Berlingo.

De nieuwe Peugeot e-partner in een oogopslag

De nieuwe elektrische bedrijfswagen van Peugeot brengt u maar liefst 275 kilometer ver. Daarnaast is de Peugeot e-Partner leverbaar in twee uitvoeringen: de compacte variant of de variant met een verhoogd laadvermogen. De standaard versies hebben een Gross Vehicle Weight tot maar liefst 2000 kg. Wanneer u kiest voor de Peugeot e-Partner met het verhoogd laadvermogen ligt dit punt rond de 2150 kg.

Peugeot e-Partner

Twee verschillende lengte varianten

De nieuwe Peugeot e-partner wordt geleverd in twee verschillende lengte varianten. Deze worden aangegeven als L1 of L2. De L1 beschikt over een totale lengte van 4,4 m en een laadvolume van 3.3 m3. De L2 heeft een langere wielbasis, is 4,75 meter lang en beschikt over een laadvolume van 4,4 m3. Door zijn praktische hoogte minder dan 1,90 meter kunt u zorgeloos een parkeergarage in.

Standaard zeer luxe uitgevoerd

De Peugeot Partner Electric is verkrijgbaar in vier uitrustingsniveaus; Pro, Premium, Asfalt en Grip. Het instapmodel, de Pro, is van zich zelf al zeer luxe uitgerust. Dit is terug te zien in de cockpit van de Peugeot e partner. Net als de personenvarianten is de e-partner uitgerust met de i-Cockpit.

Gloed nieuw interieur

De i-Cockpit is een modern design dat een head-up instrumentenpaneel, een compact stuurwiel en een groot 8 inch touchscreen combineert voor zowel wendbaarheid als oprecht plezier dankzij de ergonomie van de rijpositie die nieuw is in dit segment. Daarnaast geeft de i-Cockpit de chauffeur uitgebreide informatie omtrent het stroomgebruik en tips om de actieradius te verhogen. Verder beschikt de elektrische e partner over navigatie en is er optioneel de keuze te kiezen voor het 10-inch HD touchscreen scherm.

interieur Peugeot e-Partner

dashboard Peugeot e-Partner

De ruime actieradius van de e-partner

De nieuwe e-partner is na de elektrische Peugeot e-Expert en e-Boxer de derde elektrische bedrijfswagen in het gamma van Peugeot. De compacte e-Partner beschikt over een 50 kWh accupakket in zijn bodem die goed is voor een rijbereik van 275 km WLTP. De krachtige elektrische motor van de e-Partner is goed voor 100 kW 136 pk en beschikt over 260 nm maximaal koppel. De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van het laadvermogen.

Laadtijd en laadvermogen

De nieuwe Peugeot e-Partner komt standaard met een 11 kW drie fasen lader. Via het stopcontact duurt het opladen ongeveer 15 uur voordat de batterij helemaal vol is. Een wallbox biedt de mogelijkheid de Peugeot e-Partner nog veiliger en sneller te laden. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een wallbox neemt dit proces slechts 5 uur in beslag. Er kan natuurlijk ook gebruik worden gemaakt van een snellader. De accu van de e-Partner is dan in 30 minuten al voor 80 procent opgeladen. Ook handig is de MyPeugeot app. Met deze praktische app kunt u het opladen van uw e-Partner op elk moment starten of onderbreken. Tevens kunt u in de app uw actuele laadstatus bekijken.

Een bijzonder praktische laadruimte

Zoals beschreven heeft de laadruimte van de L1-uitvoering een volume van 3,3 m3 en een lengte van 1,80 m. Bij de L2-uitvoering bedraagt het volume 3,7 m3 en een lengte van 2,05 m. Dankzij de breedte van 1,62 m tussen de wanden en 1,23 m tussen de wielkasten is er in de laadruimte van beide uitvoeringen van de Partner plaats voor 2 Europallets. Het laadvermogen van beide versies bedraagt 800 kg en het trekgewicht bedraagt tot 750 kg.

Peugeot e-Partner

Uw veiligheid staat centraal

De volledig elektrische Peugeot Partner is voorzien van de nieuwste technologieën die de veiligheid vergroten. Zo beschikt de Peugeot e-Partner over een krachtig remsysteem dat op alle omstandigheden berekend is. Daarnaast beschikt de Peugeot e-Partner over een elektronische remdrukregelaar (ERV). Dit systeem regelt de remdruk per wiel afzonderlijk waardoor de remweg met name in bochten verbetert. Optioneel kunt u nog kiezen voor Hill Start Assist. Dit zorgt ervoor dat het voertuig op een helling van meer dan 5% automatisch op zijn plaats blijft staan, ongeacht of de auto in zijn voor of achteruitversnelling staat.

Subsidie over uw nieuwe Peugeot e-Partner

Binnenkort te verkrijgen de 100% elektrische Peugeot e-Partner. Met dezelfde eigenschappen als de populaire Peugeot Partner gaat deze Peugeot gegarandeerd een succes worden. Zeer belangrijk is dat u met de nieuwe e-Partner de toekomstige 'zero emissie' zones kunt betreden. Tevens geldt sinds 15 maart een nieuwe subsidie voor ondernemers die een 100% elektrische bedrijfswagen aanschaffen. Dit betekent dat u recht heeft op een subsidie tot 10 procent van de netto catalogusprijs met een maximum van 5000 euro.

Lease nu de elektrische Peugeot e-Partner

Op zoek naar een elektrisch aangedreven bedrijfswagen? Wellicht is de Peugeot e-partner de juiste keuze voor uw bedrijf. Wij kunnen ons voorstellen dat het kiezen van de juiste bestelwagen een grote opgave kan zijn, daarom denken we graag met u mee. Wij helpen graag en geven u graag een advies op maat. Samen kijken wij naar de juiste bedrijfswagen voor uw activiteiten.

Meer informatie?

Bent u ondertussen net zo enthousiast geraakt over de Peugeot e-partner als wij dat zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of klik hier. Of heeft u vragen met betrekking tot de looptijd van uw lease contract? De nieuwe emissievrije Peugeot e-Partner wordt in de tweede helft van dit jaar geleverd. Ontdek de nieuwe Peugeot e-partner, Peugeot e-Expert of de Peugeot e-Boxer naast ons huidige aanbod. 

bekijk het volledige aanbod hier!

Alle elektrische bedrijfswagens op een rijtje!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens