Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Elektrische voertuigen zijn er genoeg, in snel tempo introduceren auto fabrikanten hun nieuwe elektrische modellen, zowel elektrische auto's als elektrische bestelwagens. Elektrische pick ups zijn er nog geen. Daar gaat verandering in komen. Onderstaand een overzicht van de elektrische picks ups die er naar verwachting aan gaan komen. 

Bekijk onze uitgebreide review over  de Maxus T90!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagens!

Maxus T90 EV (Update)

Ontdek de toekomst van pick-up trucks met de Maxus T90 EV: Europa's allereerste 100% elektrische pick-up met opvallend design, indrukwekkende specificaties en innovatieve functies.

De elektrische Maxus T90 is direct leverbaar!

De gloednieuwe elektrische pick-up is ook nog een direct leverbaar! De Maxus T90 heeft een vanaf prijs van 54.990 euro.

Europa's eerste 100% elektrische pick-up

De Maxus T90 EV is een baanbrekende innovatie op het gebied van pick-up trucks. Deze indrukwekkende elektrische pick-up biedt niet alleen de functionaliteit van een traditionele pick-up, maar voegt daar ook comfort en stilte aan toe tijdens het rijden. Europa heeft hiermee zijn eerste 100% elektrische pick-up binnen handbereik.

Krachtige elektrische motor

Onder de motorkap van de Maxus T90 EV bevindt zich een krachtige elektromotor met een vermogen van 130 kW (177 pk) en een koppel van 310 Nm. Deze specificaties resulteren in indrukwekkende acceleratieprestaties en een ongeëvenaarde klimcapaciteit. Bovendien stoot de T90 EV geen CO2 uit, waardoor hij een milieuvriendelijke keuze is.

Krachtige batterij en laden

De T90 EV is uitgerust met de nieuwste Lithium Iron-Fosfaat batterij, die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus biedt een indrukwekkende garantie van acht jaar op de batterij. Met een batterijcapaciteit van 89 kWh biedt de T90 EV een gecombineerd rijbereik tot 330 km volgens de WLTP-cyclus. Het opladen is ook snel en eenvoudig, met een volledige lading in slechts 9 uur met de standaard 11 kW AC-lader aan een wallbox. Bovendien beschikt de T90 EV over een DC-snellaadmogelijkheid, waarmee je in slechts 10 minuten een extra rijbereik van 100 km kunt toevoegen. Na 45 minuten is alweer 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

 

Marktintroductie ekejtrusche ppickups

Radar RD6

Het Chinese autobedrijf Geely, dat al eigenaar is van Volvo en andere merken, breidt zijn merkenportfolio gestaag uit, met een groeiend aantal merken dat nu actief is in Europa. Radar zou de volgende toevoeging kunnen zijn.

Radar: Een Nieuw Gezicht op de Europese Automarkt

Geely heeft al lang een indrukwekkend aantal merken in zijn bezit, waaronder Volvo, Polestar, Lotus, LEVC, Lynk & Co, Zeekr, Farizon, Lifan, Radar, en de helft van Smart en Proton. Onder de naam Geely worden bovendien verschillende modellen verkocht. Terwijl Lynk & Co en Zeekr nog maar net hun intrede hebben gedaan op de Europese automarkt, lijkt Radar klaar te staan om ook zijn avontuur te beginnen.

De Eerste Stappen van Radar: De RD6

Radar is vorig jaar geïntroduceerd door Geely en staat bekend als een merk dat het avontuurlijke outdoor lifestyle omarmt. De RD6, de eerste telg van Radar, is een elektrische pick-up die gelijktijdig met de merkintroductie werd gepresenteerd. Het model zal gebruikmaken van Geely's beproefde SEA-platform, dat al in verschillende modellen binnen het concern wordt gebruikt.

Radar: Niet Alleen voor China

Ondanks dat Radar onderdeel is van een Chinees autobedrijf, is het merk niet enkel bedoeld voor de Chinese thuismarkt. Geely heeft al laten weten dat Radar inspeelt op de wereldwijde toegenomen behoefte om de natuur in te trekken, vooral tijdens de coronapandemie. Dit suggereert dat Radar ook internationaal actief zal worden. Recentelijk heeft Geely via Twitter enkele foto's vrijgegeven van de eerste partij RD6-modellen die gereed zijn voor export. Dit wijst er sterk op dat Radar binnenkort ook buiten China beschikbaar zal zijn. Verwacht wordt dat Geely binnenkort meer details zal onthullen over zijn internationale plannen met het merk, en Nederland, samen met Noorwegen en Duitsland, zou een van de mogelijke bestemmingen kunnen zijn voor de lancering van Radar.

Ontmoet de RD6: Ontworpen door Peter Horbury

De RD6, ontworpen door de onlangs overleden designer Peter Horbury, is een opvallende elektrische pick-up. Met een lengte van 5,26 meter en een wielbasis van 3,12 meter is het formaat vergelijkbaar met dat van de Toyota Hilux. In China zal de RD6 beschikbaar zijn met verschillende accupakketten, waaronder een 63-kWh, 86-kWh en 100-kWh versie, met respectievelijk een actieradius van tot 410 kilometer, 550 kilometer en 632 kilometer. Let wel op: deze cijfers zijn vastgesteld volgens de minder nauwkeurige Chinese meetcyclus. Momenteel beschikt de Radar RD6 standaard over een 272 pk sterke elektromotor op de achteras, hoewel er ook geruchten zijn over een versie met twee elektromotoren en vierwielaandrijving.

Ford F-150 Lightning

Ford is momenteel bezig met een hele line-up aan elektrische pick-ups! Ford heeft meerdere modelnamen geregistreerd bij het European Union Trade Mark Office. Die modelnamen wijzen naar de komst van een elektrische pick-up van het merk.

Al 45 jaar een succesnummer!

In de Verenigde Staten is het de Ford F-150 die al voor het 45ste jaar op rij in de verkoopstatistieken te vinden is. Wereldwijd zijn er van dit model als meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht. Een elektrische variant kan dan ook zeker niet uitblijven, als is het wel bijzonder.

Ford F-150 Lightning

Grote carrosserie = groot accupakket

De F-150 is een echte Amerikaanse bedrijfswagen van 2 meter breed en bijna 6 meter lang: om zo’n grote pickup truck op stroom voort te kunnen drijven, heb je een grote accu nodig. Dat heeft de Ford F-150 Lightning dan ook zeker, hij is voorzien van een accupakket van maar liefst 131 kWh. Hiermee moet een actieradius van 500 kilometer WLTP.

Even wennen aan de aandrijflijn

Ford heeft er bewust voor gekozen om de carrosserie hetzelfde te laten, zodat alleen de elektrische aandrijflijn vreemd is. De volledig elektrische pick up kan goedkoop worden geproduceerd in Amerika, hierdoor ligt de vanaf prijs 10.000 dollar hoger dan de benzineversie. De vanafprijs voor de Ford F-150 Lightning bedraagt 40.00 dollar in Amerika.

productie autofabrikant Ford

Sneller dan elke bestaande F-150!

De elektrische versie komt met een vierwielaandrijving op de markt. De elektromotoren op de voor en achteras zijn samen goed voor 580 pk en 1.050 Nm koppel. Met dit vermogen sprint de elektrische pick up in slechts 4,4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

Specificaties

Aan ruimte geen gebrek in de Ford F-150 Lightning, in de zogenaamde frunk kun je maar liefst 400 liter aan bagage kwijt. Dit is net zo veel als de reguliere bagageruimte van een Ford Focus. In totaal heeft de speciale F-150 zes USB-punten, elf reguliere stopcontacten en tien 120V-aansluitingen aan boord.

Komt hij ook naar Europa?

De elektrische pickup truck van Ford zal niet naar Europa worden gevoerd. Dat wil niet zeggen dat je hem nooit zal tegen komen. Via importkanalen is het wellicht mogelijk om er eentje aan te schaffen. Het gewicht van de elektrische F-150 bedraagt 3 ton, let daarom goed op wat je meeneemt, want boven de 3.500 kilogram mag je in Nederland anders alleen nog rijden met een vrachtwagen rijbewijs!

Rivian R1T

De Rivian R1T laat zien dat ook een grote Amerikaanse pick-up best milieuvriendelijk kan zijn, met dank aan de elektrische aandrijflijn. Rivian werd opgericht in 2009 en begon twee jaar later met de ontwikkeling van elektrische auto's. Het bedrijf wordt onder meer gesteund door Amazon en Ford, die beide een belang hebben. De eerste productiemodellen van Rivian zijn de R1S (een stekker-suv) en de R1T (een elektrische pick-up).

Rivian R1T productie

Beschikbaar in 3 varianten

De Rivian R1T biedt plaats aan vijf personen en heeft niet alleen een laadbak achter, maar ook een bagageruimte voor. Er zijn drie varianten: met een 105 kWh-, 135 kWh- of 180 kWh-batterij, waarmee de truck goed is voor een bereik van respectievelijk 370, 480 en 640 kilometer.

Vier elektromotoren zorgen voor veel vermogen

De twee motoren voorin leveren samen zo’n 420 pk, die achterin iets meer, voor een gecombineerd vermogen van 846 pk en 1231 koppel.

Rivian R1T specificaties

Komt de Rivian R1T naar Nederland?

De relevantie voor Europa is nog niet bekend gemaakt. Op het moment van schrijven gaat het gerucht dat Rivian van plan is om auto’s in Nederland te gaan bouwen; waarschijnlijk dan niet per se de Rivian R1T, maar andere, kleinere en meer op onze markt gerichte modellen met dezelfde technologie.

Volkswagen Amarok

Wie in Amerika geen plannen heeft om een elektrische pick up te produceren doet eigenlijk niet meer mee. Veek fabrikanten hebben hun plannen bekend gemaakt en ook Volkswagen kan niet achter blijven.

Als Ford met een volledig elektrische Ranger komt is het goed mogelijk dat Volkswagen ook met een elektrische Amarok komt. De Ranger en de Amarok delen immers de genen met elkaar. 1+1=2 zou je zeggen?

Nieuwe Volkswagen Amarok komt ook in ev variant

Tot op heden is er door Volkswagen weinig losgelaten over de elektrische Volkswagen Amarok. De verwachting is dat hij dezelfde specificaties zal krijgen als de Ford F-150 Lightning.

GMC Hummer

Volgens Bloomberg overweegt de autobouwer om de Cadillac Lyriq in Europa gaan verkopen. Als volgende stap zou daar de GMC Hummer EV bij kunnen komen, meldt het nieuwsmedium, maar daarvoor zou de grote SUV wel op dieet moeten. De versie met het dikste accupakket heeft namelijk een maximaal toelaatbaar gewicht (gewicht van de auto plus laadvermogen) van meer dan 4.000 kilo. Boven de 3.500 kilogram mag je in Nederland anders alleen nog rijden met een vrachtwagen rijbewijs!

Een kleinere batterij zou mogelijk zijn, maar dan zou de grote truck stevig aan actieradius moeten inleveren.

GMC Hummer EV

Een hummer met flinke cijfers!

Meteen werd er naar goed Amerikaans Meteen werd er naar goed Amerikaans gebruik gegooid met enorme cijfers: 1000 pk, 15.591 Nm, 563 kilometer rijbereik, 800 volt laadsysteem.

Terugkeuren of niet naar Nederland?

Voor GMC zijn er voor de Nederlandse markt eigenlijk maar twee opties, terugkeuren of niet naar Nederland. Dan moet je het doen met flink verminderde prestaties, waarschijnlijk gaat dit niet gebeuren.

GMC Hummer EV SUV tesla cybertruck wachten toyota

Chevrolet Silverado EV

Als zelf de Humer een eletkrische aandrijflijn krijgt, kijken we nergens meer van op. Autoland elektrificeert in hoog tempo en die trend stroomt door in elk segment. Ford heeft zijn nog voordat hij op de markt is immens populaire elektrische F-150 Lightning al uitgebreid op het podium getild en nu is het de beurt aan Chevrolet om zijn belangrijkste auto in de Verenigde Staten een elektrisch broertje te geven.

Dit is de elektrische Chevrolet Silverado EV -

Indrukwekkende cijfers

Een trekgewicht van 4,5 ton, 10 laadpunten van 10.2 kW, laadbaklengte van 3,3 meter, snelladen tot 350 kW, laadvermogen tot 590 kilo, 673 pk en in minder dan 4,5 tellen naar 100 km/h moet kunnen sprinten. Dit zijn allemaal cijfers die gekoppeld zijn aan de Chevrolet Silverado EV.

elektrische Chevrolet Silverado EV

Kans op komst naar Nederland klein

De kans dat de Chevrolet Silverado EV naar Nederland komt is zeer klein. Hij zal namelijk net als de GMC Hunmer te zwaar zijn voor de Nederlandse wegen. Ongetwijfeld ga je de pick-up ook in Nederland via de grijze import op de weg zien.

Conclusie over elektrische pick ups

Pick ups zijn razend populair in Amerika. Merken kunnen er daarom dus ook niet omheen om elektrische pick ups op de markt te brengen. Door de grote carrosserie en het zware accupakket worden de EV pick ups zwaar. Boven de 3.5 ton kom je al snel en dat is het maximum in Nederland om mee te rijden met rijbewijs B.

Dat er elektrische pick ups naar Nederland komen zal ongetwijfeld, maar wanneer, welke modellen en de prijzen zijn tot heden nog niet bekend.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over een elektrische bedrijfswagen, leasing, voorraad of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. 

Benieuwd welke elektrische bedrijfswagen er allemaal zijn? Bekijk onze database en vergelijk ze allemaal!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

Neem direct contact op

Fleximo B.V. (Bezoekadres)
Jan van der Croonstraat 440a
6001 AH Weert

+31 (0)495 712433

Indien geen gehoor bel
+31 (0)6 43391005 of stuur een mail naar verkoop@fleximo.nl

Bel me terug

Bekijk onze elektrische
bedrijfswagens

overige blogs

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Update SEBA-subsidie 2024!

Update SEBA-subsidie 2024!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Milieuzones Amsterdam

Milieuzones Amsterdam

Switch naar Elektrisch

Switch naar Elektrisch

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Wat is Operational Lease?

Wat is Operational Lease?

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Bedrijfswageninrichting op maat!

Bedrijfswageninrichting op maat!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

De XBUS, een elektrische innovatie

De XBUS, een elektrische innovatie

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

UITGELICHT: Renault Express

UITGELICHT: Renault Express

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

Elektrische bedrijfswagens 2023

Elektrische bedrijfswagens 2023

De Renault Express en Renault Kangoo!

De Renault Express en Renault Kangoo!

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De nieuwe Fiat Scudo!

De nieuwe Fiat Scudo!

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

 Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Alles over de Toyota Proace Electric

Alles over de Toyota Proace Electric

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Opel Movano-e

Opel Movano-e

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz eCitan

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

De gloednieuwe Maxus T90

De gloednieuwe Maxus T90

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

De nieuwe Renault Master ZE

De nieuwe Renault Master ZE

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

Alles over de Ford E-Transit

Alles over de Ford E-Transit

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Update: Emissievrije zones komen er aan

Update: Emissievrije zones komen er aan

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Opel Vivaro e leasen?

Opel Vivaro e leasen?

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

De Maxus eDeliver 3 Lease

De Maxus eDeliver 3 Lease

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De volledig elektrische Opel Combo e

De volledig elektrische Opel Combo e

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

Renault Master ZE createur d'automobiles

Renault Master ZE createur d'automobiles

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

Een blik op de Mercedes e-Vito

Een blik op de Mercedes e-Vito

Renault Kangoo ZE leasen?

Renault Kangoo ZE leasen?

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De Mercedes Citan oftewel 'De held van  de stad'

De Mercedes Citan oftewel 'De held van de stad'

Alles over de Renault Kangoo

Alles over de Renault Kangoo

WhatsApp met ons!