Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Niet iedereen heeft nbehoefte aan een grote en peperdure bedrijfswagen. Sommige hebben het niet eens nodig, maar zijn toch wel opzoek naar een kleinere bestelwagen die je toch wel naar voren kan helpen. Heb je nog keuze kunnen maken tussen al die bestelwagens of weet je echt niet welke bedrijfswagen perfect tussen jou straatje past? Lees dan door, want in dit artikel laten we jou de top 5 beste Compacte elektrische bedrijfswagens zien.

Elektrisch Rijden

Je leest het goed..., elektrische compacte bestelauto's. De reden dat het nu slimmer is om voor elektrisch rijden te kiezen, is omdat natuurlijk de brandstofkosten te hoog zijn!. Dat zijn allemaal onnodige kosten die je dan maakt. Daarnaast is een elektrische bestelwagen zoals een opel combo e veel voordeliger is op het lange termijn. Je kan profiteren van:

  • Subsidie/subsidies

  • Belastingvoordelen

  • Mileu-investeringsaftrek

  • Rustgevende stilte door de elektromoteren

Klinkt het goed om te horen dat je subsidie/subsidies kan krijgen? Dan moet je verder lezen! Laten we kijken welke auto's in de top 5 staan.

5. Mercedes Benz eCitan

Mercedes Benz Citan

We beginnen met de een van de bekendste merken in de autowereld. Deze elektrische bestelauto is de volledig elektrische variant van de eCitan. Laten we het kort en krachtig houden en gelijk praten over wat voordelen het biedt voor jou!

Actieradius

De actieradius van deze eCitan is 285 kilometer. Niet slecht, maar kan natuurlijk beter. Als je geen lange afstanden hoeft te leggen, heb je aan zo een rijbereik meer dan genoeg. In de stad ben je het meeste zuinig met de eCitan

Laden

Een ander belangrijk factor aan een bestelwagen is natuurlijk het laadvermogen. Hoe snel kan de auto opladen? De eCitan is op het werk, thuis of bij een openbaar laadstation gemakkelijk te laden door middel van de ingebouwde lader van 11kw wisselstroom. (AC)

Heb je thuis een wallbox? Perfect! Dan is die veel sneller dan via een normaal stopcontact. Door middel van een snellaadstation met gelijkstroom, ben je binnen 40 minuten al op 80%!

Laadvolume

Naast laadsnelheid en aantal kilometers (actieradius) dat deze bestelauto kan maken, moeten we ook weten wat de laadvolume is. Goed nieuws: Er is meer dan genoeg ruimte beschikbaar in deze eCitan. Het beschikt over een brede binnenruimte en zeer hoge laadvermogen. Het is zelfs zo dat er 2 europallets in passen.

Leveringen nieuwe Mercedes eCitan beginnen tweede helft 2022 |  e-Drivers.com | Platform voor elektrisch rijden

4. Renault Kangoo E-Tech Electric

RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC | AutoKievit

Binnen Renault staan deze elektrische auto's bekend als de elektrische alleskunner. Dit komt omdat deze krachtige alleskunner een trekgewicht heeft van maar liefst 1500 Kilo!

Laten we direct een kijkje nemen naar de specificaties.

Actieradius

De alleskunner heeft een actieradius van maar liefst 300 kilometer. Dit betekent dat je in 1x van Eindhoven naar Brussel kan rijden..., en terug. Ook heeft de Kangoo een nieuwe lithium-ion batterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Omdat de batterij beneden de vloer is geïnstalleerd, maakt de Kangoo optimaal gebruik van zijn laadvolume

Laden

Met een snellader heb je de kangoo al tot 170 kilometer geladen binnen 30 minuten tijd. Opladen gaat zeer eenvoudig met lader van 11kW. Je laadt de auto volledig op in 3 uur en 50 minuten met een normale lader. Heb je geen tijd om te wachten?

Met een snellader heb je de kangoo al tot 170 kilometer geladen binnen 30 minuten tijd.

Laadvolume

De Kangoo is voorzien van meer dan 3,9 M3 aan laadruimte. Je kan je Kangoo inrichten hoe je wilt. Hiermee kan je bijvoorbeeld wat ruimte op de vloer besparen. Je kan zelfs voorwerpen van maximaal 2 meter lang gemakkelijk onder het dag opbergen.

 

3. Peugeot E Partner

Peugeot E-Partner

Deze Peugeot E Partner is het resultaat van jaren lang testen door professionals als basis en hoge kwaliteit die een maatstaf is op de markt. Peugeot biedt nu de nieuwste generatie Partner met de Peugeot i-Cockpit. Maak kennis met een ongeëvenaard niveau van comfort en gemak!

Vergeet zeker niet dat je kan profiteren van een subsidie van maar liefst 5000 euro!.

Actieradius

Met een rijbereik van 275 km heb je genoeg om relatief grote afstanden te leggen.

Laden

Met een snellader heb je de Partner binnen 30 minuten voor 80% al opgeladen. Peugeot heeft het voor ons heel makkelijk gemaakt om te kunnen laden. Met de service ChargeMyCar, kun je altijd en overal de dichtstbijzijnde oplaadpunt vinden!

Laadvolume

Om maximale functionaliteit aan te bieden heeft de partner een standard uitvoering met een lengte van 4,4m die een geoptimaliseerde laadlengte van 1,91 belooft. Met een laadvermogen van 800KG en een ruimte waar 2 europallets in passen, is de Partner zeker een aanrader als het gaat om veel te vervoeren.

De Peugeot e-Partner | 100% elektrische | bij Wassink Autogroep

2. Citroën E-Berlingo

Citroën E-Berlingo Multispace - uniek in zijn segment • Motorhuis

Welk woord kunnen we het beste linken met de E-berlingo? 'Comfort!' Elke rit wordt ervaren als een ultiem moment van ontspanning. Door de direct beschikbare koppel is de elektrische aandrijflijn soepel en vloeiend. Tevens gaat het rijden volledig geruisloos en schok- en trillingsvrij.

Actieradius

De elektromotor heeft een vermogen van 136 pk wat een actieradius aanbiedt van 280 km.

Laden

De E-Berlingo is via 3 manieren op te laden. Heb je thuis een Wallbox? Dan kan je je auto binnen 5 uur van 0 naar 100% laden. Dit geldt vor het laden binnen 3 fases. In 1 fase zal dit 7,5 uur kosten.

Wij verwachten niet dat jullie allemaal genoeg tijd hebben. Gebruik dan bijvoorbeeld een snellader om tot 80% te laden binnen 30 minuten!

Zijkant Citroen E Berlingo

Daarnaast kan je hier ook via de MyCitroën-app snel vinden waar de dichtstbijzijnde laadplekken zijn!

Laadvolume

Met een neergeklapte achterbank heeft de E-Berlingo een capaciteit van 1414-1472 Liter aan laadruimte.

1. Opel Combo E

Voorkant Opel Combo E

We zijn nu bij een van de laatste bestelbussen gekomen van deze top 5. Maak kennis met de Opel Combo E. Deze Opel is een combinatie van maximale productiviteit en hoge comfort. Wie wilt dat nou niet? Laten we even kijken waarom deze bestelbus op nummer 1 staat.

Actieradius

De Combo E heeft een actieradius van 275 Kilometers. Omdat dit volgens de WLTP-testprocedure is gemeten, betekent dit natuurlijk wel dat de actieradius nog afhankelijk kan zijn van factoren zoals je persoonlijke rijstijl, verkeersomstandigheden, buitentemperatuur en het weer. Je kan dus relatief grote afstanden leggen met deze bedrijfswagen en niet alleen maar in de stad ermee rondrijden. Tevens heb je ook deze bestelwagen binnen een halfuur tot 80% opgeladen. (snellader). 

Hill Descent Control (HDC)

Hill Descent Control

De techniek is erg geoptimaliseerd in de Combo E. De Hill Descent Control is een systeem die de bestuurt helpt om gecontroleerd te dalen vanaf steile hellingen. Dit wordt gedaan dor automatisch de snelheid en de remkracht te regelen

Laadvolume

Lading Opel Combo E

Net als de brandstof aangedreven auto heeft de Combo E een laadruimte van 4,4M3. Met een laadvermogen tot 800 kg betekent dit dat de Combo E genoeg zware ladingen aankan. Door middel van de overbeladingsindicator krijg je een waarschuwing wanneer de wagen te zwaar beladen wordt.

Wil je nog meer redenen weten waarom deze auto op nummer 1 staat?, klik dan hier om erachter te komen!

Conclusie Compacte elektrische bedrijfswagens

Dit waren de top 5 beste compacte elektrische modellen! Hopelijk heb je al een keuze kunnen maken uit de bovenstaande elektrische modellen.

Ben je geinteresseerd om een bedrijfswagen te leasen? Neem dan contact met ons op om een van de beste leasespecialisten aan de lijn te krijgen!

Vergeet ook niet om ons Youtube kanaal te bezoeken om video's zoals rijtesten te bekijken!

 


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

Neem direct contact op

Fleximo B.V. (Bezoekadres)
Jan van der Croonstraat 440a
6001 AH Weert

+31 (0)495 712433

Indien geen gehoor bel
+31 (0)6 43391005 of stuur een mail naar verkoop@fleximo.nl

Bel me terug

Bekijk onze elektrische
bedrijfswagens

overige blogs

Importheffing Chinese EV’s: bedrijfswagens uitgesloten!

Importheffing Chinese EV’s: bedrijfswagens uitgesloten!

Verlengen van vrijstelling C-Rijbewijs voor elektrische bestelbussen

Verlengen van vrijstelling C-Rijbewijs voor elektrische bestelbussen

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Update SEBA-subsidie 2024!

Update SEBA-subsidie 2024!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Milieuzones Amsterdam

Milieuzones Amsterdam

Switch naar Elektrisch

Switch naar Elektrisch

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Wat is Operational Lease?

Wat is Operational Lease?

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Bedrijfswageninrichting op maat!

Bedrijfswageninrichting op maat!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

De XBUS, een elektrische innovatie

De XBUS, een elektrische innovatie

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

UITGELICHT: Renault Express

UITGELICHT: Renault Express

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

Elektrische bedrijfswagens 2023

Elektrische bedrijfswagens 2023

De Renault Express en Renault Kangoo!

De Renault Express en Renault Kangoo!

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De nieuwe Fiat Scudo!

De nieuwe Fiat Scudo!

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

 Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Alles over de Toyota Proace Electric

Alles over de Toyota Proace Electric

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Opel Movano-e

Opel Movano-e

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz eCitan

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

De gloednieuwe Maxus T90

De gloednieuwe Maxus T90

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

De nieuwe Renault Master ZE

De nieuwe Renault Master ZE

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

Alles over de Ford E-Transit

Alles over de Ford E-Transit

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Update: Emissievrije zones komen er aan

Update: Emissievrije zones komen er aan

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Opel Vivaro e leasen?

Opel Vivaro e leasen?

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

De Maxus eDeliver 3 Lease

De Maxus eDeliver 3 Lease

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De volledig elektrische Opel Combo e

De volledig elektrische Opel Combo e

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

Renault Master ZE createur d'automobiles

Renault Master ZE createur d'automobiles

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

Een blik op de Mercedes e-Vito

Een blik op de Mercedes e-Vito

Renault Kangoo ZE leasen?

Renault Kangoo ZE leasen?

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De Mercedes Citan oftewel 'De held van  de stad'

De Mercedes Citan oftewel 'De held van de stad'

Alles over de Renault Kangoo

Alles over de Renault Kangoo

WhatsApp met ons!