Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Iveco eDaily: Dezelfde Daily als je gewend bent alleen dan elektrisch!

Maak kennis met de Iveco e-Daily, een nieuwe generatie zero-emissie bestelwagens die dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid bieden, maar zonder enige uitstoot. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare bedrijfsoplossing of duurzaam goederenvervoer nodig hebt, de e-Daily levert indrukwekkende prestaties en volledige vrijheid in je reizen en keuzes, met een volledig elektrische line-up.

Veelzijdigheid en Aanpasbaarheid

De e-Daily blijft trouw aan de veelzijdigheid en aanpasbaarheid waar de Iveco Daily-serie om bekend staat. Met een volledig gamma aan voertuigen, waaronder bestelwagens, cabines en minibussen, en gewichtsklassen variërend van 3,5 ton tot 7,2 ton, is er een e-Daily die voldoet aan diverse transportbehoeften. Bovendien zijn er versies beschikbaar met enkel- en dubbellucht, en het voertuig kan worden bestuurd met een B-rijbewijs tot 4,25 ton, waardoor het een flexibele keuze is voor verschillende bedrijfstoepassingen.

Energieopslagvermogen tot 111 kWh!

De e-Daily biedt de mogelijkheid tot het installeren van maximaal 3 accu's, waarmee het totale energieopslagvermogen kan oplopen tot 111 kWh. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat de batterijcapaciteit gedurende de levensduur van het voertuig kan worden uitgebreid. Dit betekent dat je flexibel kunt inspelen op veranderende behoeften en het bereik van je e-Daily kunt vergroten naarmate je bedrijf groeit. Dit geeft je extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat de e-Daily een betrouwbare partner blijft voor je transportactiviteiten op de lange termijn.

De Iveco e-Daily is uitgerust met een lithium-ionbatterij die verschillende capaciteiten biedt, afhankelijk van het gekozen model. De batterijen hebben een bereik tot ongeveer 200 kilometer, wat ideaal is voor stedelijke distributie en korteafstandsritten. Bovendien ondersteunt het voertuig snelladen, waardoor de oplaadtijd aanzienlijk wordt verkort en de operationele efficiëntie wordt verbeterd. Met de mogelijkheid om maximaal 3 accu's te installeren, kan het totale energieopslagvermogen van de e-Daily oplopen tot 111 kWh. Dit stelt je in staat om flexibel in te spelen op veranderende behoeften en het bereik van je voertuig te vergroten naarmate je bedrijf groeit. Door deze kenmerken blijft de e-Daily een betrouwbare partner voor je transportactiviteiten op de lange termijn, terwijl het ook ideaal is voor stedelijke distributie en korteafstandsritten.

Het Vermogen van de Iveco e-Daily: Flexibel, Efficiënt en Krachtig

De Iveco e-Daily is een elektrisch voertuig dat indrukwekkende specificaties biedt op het gebied van vermogen en prestaties. Met een krachtige motor van 140 kW en een indrukwekkend koppel van 400 Nm levert de e-Daily moeiteloos prestaties voor verschillende transporttaken.

Een opvallende functie van de e-Daily is de Hi-Power overboost, waarmee het voertuig tijdelijk extra vermogen kan leveren wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor een verbeterde acceleratie en prestaties, waardoor je snel kunt reageren op veranderende omstandigheden op de weg.

Daarnaast beschikt de e-Daily over een Eco-modus, die specifiek is ontworpen om energie te besparen. Deze modus optimaliseert de energie-efficiëntie van het voertuig, waardoor je het maximale uit elke lading kunt halen en de totale reikwijdte kunt vergroten.

Een andere handige functie van de Iveco e-Daily is de mogelijkheid om tot 15 kW ePTO (elektrische Power Take-Off) te leveren. Dit stelt je in staat om elektrische apparatuur of gereedschap aan te sluiten en te gebruiken, waardoor het voertuig veelzijdig inzetbaar is voor verschillende toepassingen.

Kortom, met een motorvermogen van 140 kW, een Hi-Power overboostfunctie, een energiebesparende Eco-modus en de mogelijkheid om tot 15 kW ePTO te leveren, biedt de Iveco e-Daily een indrukwekkend vermogen dat flexibiliteit, efficiëntie en kracht combineert voor optimale prestaties in diverse transportscenario's.

Toegang tot alle Zero Emissie Zones met de Iveco e-Daily: Milieuvriendelijk en Veelzijdig

Met de Iveco e-Daily heb je de mogelijkheid om moeiteloos toegang te krijgen tot alle Zero Emissie Zones. Dit elektrische voertuig biedt een milieuvriendelijke en veelzijdige oplossing voor stedelijke gebieden met strikte emissievoorschriften.

Dankzij zijn zero-emissieaandrijving stoot de e-Daily geen schadelijke gassen uit tijdens het rijden. Het gebruik van een elektrische motor draagt bij aan het verminderen van de luchtverontreiniging en het verbeteren van de luchtkwaliteit in stedelijke omgevingen. Hierdoor voldoet de e-Daily aan de strengste milieunormen en heb je onbelemmerde toegang tot Zero Emissie Zones.

Of het nu gaat om binnenstedelijke gebieden, milieuzones of gebieden met beperkte toegang, de Iveco e-Daily biedt je de vrijheid om zorgeloos te opereren. Je kunt efficiënt en zonder zorgen deelnemen aan stedelijke distributie, leveringen en andere transportactiviteiten, terwijl je tegelijkertijd voldoet aan de duurzaamheidsdoelstellingen en milieuregelgeving.

Met de Iveco e-Daily kun je dus vertrouwen op een voertuig dat niet alleen krachtig en betrouwbaar is, maar ook voldoet aan de hoogste milieunormen. Profiteer van de veelzijdigheid en vrijheid om toegang te krijgen tot alle Zero Emissie Zones, terwijl je bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst.

De Iveco eDaily voldoet aan alle transport behoeften!

Met de Iveco e-Daily heb je een ruime keuze aan configuraties om aan al je transportbehoeften te voldoen. Of je nu een bestelwagen, chassis cabine, crew cab, chassis-paravan, cutaway of personenvervoer versie nodig hebt, de e-Daily biedt diverse opties om aan te passen aan jouw specifieke vereisten.

Daarnaast kun je de e-Daily kiezen met enkele wielen op gewichtsklassen van 3,5 ton, 3,8 ton en 4,25 ton, wat ideaal is voor een breed scala aan ladingen en toepassingen. Als je behoefte hebt aan extra laadvermogen, kun je ook kiezen voor de dubbele wielconfiguraties op 4,25 ton, 5,2 ton, 6 ton en 7,2 ton GVW.

Of het nu gaat om het bezorgen van goederen, het vervoeren van personeel of het aanpassen van je voertuig voor specifieke bedrijfsdoeleinden, de Iveco e-Daily biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid om aan al je eisen te voldoen.

Kies voor de e-Daily en geniet van een elektrisch voertuig dat niet alleen milieuvriendelijk en efficiënt is, maar ook de juiste configuratie en gewichtsklasse heeft om jouw transportactiviteiten moeiteloos uit te voeren. Met de Iveco e-Daily ben je klaar om de weg op te gaan en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Iveco eDaily leasen bij Fleximo!

Wil je profiteren van de voordelen van de Iveco e-Daily zonder grote investeringen? Dan is het leasen van dit elektrische voertuig de perfecte oplossing voor jou. Met een breed scala aan lease-opties en flexibele looptijden, kun je de e-Daily aanpassen aan jouw specifieke behoeften en budget.

Of je nu een bestelwagen, chassis cabine, crew cab, chassis-paravan, cutaway of personenvervoer versie wilt leasen, er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar. Je kunt de e-Daily leasen met enkele wielen op verschillende gewichtsklassen, variërend van 3,5 ton tot 4,25 ton, of kiezen voor de dubbele wielconfiguraties op 4,25 ton, 5,2 ton, 6 ton en 7,2 ton GVW. Deze flexibiliteit stelt je in staat om het voertuig perfect af te stemmen op jouw specifieke transportbehoeften.

Wat betreft de looptijden van het leasecontract, kun je kiezen uit diverse opties die passen bij jouw bedrijfsplanning en budget. Of je nu een kortlopend leasecontract wilt voor een specifiek project of een langere termijn lease-overeenkomst wenst voor langdurig gebruik, er is altijd een geschikte looptijd beschikbaar.

Door de Iveco e-Daily te leasen, kun je profiteren van de nieuwste technologieën en prestaties zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud, verzekeringen of afschrijving. Bovendien bieden leasingmaatschappijen vaak extra voordelen, zoals fiscale voordelen en flexibele kilometerbundels.

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden om de Iveco e-Daily te leasen. Neem contact op met Leasegarage om alle opties en looptijden te bespreken. Met de flexibiliteit en gemak van leasen ben je binnen de kortste keren onderweg met een duurzame en betrouwbare partner voor al jouw transportactiviteiten!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens

Neem direct contact op

Fleximo B.V. (Bezoekadres)
Jan van der Croonstraat 440a
6001 AH Weert

+31 (0)495 712433

Indien geen gehoor bel
+31 (0)6 43391005 of stuur een mail naar verkoop@fleximo.nl

Bel me terug

Bekijk onze elektrische
bedrijfswagens

overige blogs

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Volkswagen laat iets meer van de nieuwe Transporter zien!

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Nieuwe versie: Volkswagen ID. Buzz Economy Business en Bulli Edition

Update SEBA-subsidie 2024!

Update SEBA-subsidie 2024!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Maxus eDeliver 5!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

De nieuwe Ford E-Transit met meer rijbereik!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

SEBA-subsidie (2024) elektrische bedrijfswagen tot € 5.000,-!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Volkswagen ID Buzz AD: de eerste autonome elektrische bedrijfswagen!

Milieuzones Amsterdam

Milieuzones Amsterdam

Switch naar Elektrisch

Switch naar Elektrisch

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Nissan Interstar-E: Ruime elektrische bestelwagen met 460 kilometer bereik!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Vanafprijs nieuwe Mercedes eSprinter bekend!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Kia onthult Platform Beyond Vehicle op CES in Las Vegas!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Top 5 nieuwe elektrische bedrijfswagens in 2024!

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

Vanafprijs Maxus eDeliver7 bekend

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

De SEBA-subsidie in 2024: alles wat je moet weten

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Volkswagen teast de nieuwe Transporter! (UPDATE)

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Peugeot vernieuwt bedrijfswagens!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Renault Master compleet vernieuwd met 400 km rijbereik!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Mercedes eCitan bestelauto van het jaar 2024!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Hondenauto leasen bij Leasegarage!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Elektrificatie van Bestelauto's in Nederland verdubbeld!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus T90 EV (Update): Europa's eerste 100% elektrische pick-up!

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Maxus e-Deliver 7 leverbaar in 2023 onder de € 47.000,-

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Opel onthult een nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Stellantis Pro One: Een offensief in de wereld van lichte bedrijfswagens!

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Het einde van de vrijstelling: B-rijbewijs geldig voor zware elektrische bestelbussen

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Prinsjesdag 2024: Nieuwe Maatregelen voor Bedrijfswagens

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Voorlopige prijzen elektrische Renault Trafic E-Tech: vanaf € 41.000,-

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Einde SEBA-regeling in 2025: Laatste kans voor subsidies op elektrische bestelauto's!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Subsidieregeling voor Elektrische Bestelauto's in 2023 Volledig benut!

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Vrijstellingen en Ontheffingen voor Toegang tot Zero-Emissie Zones

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Radar RD6: Geely's Nieuwste Avontuur in Europa

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Mercedes-Benz Vans kondigt elektrische toekomst aan met VAN.EA in 2026

Wat is Operational Lease?

Wat is Operational Lease?

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

Bakwagen leasen? Ontdek de carosserievorm!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

BYD ETP3: Elektrische bedrijfswagen komt naar Nederland!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

32% van de ondernemers kiest voor een elektrische bedrijfswagen!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Ford’s elektrische bedrijfswagens: bekijk de opties!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen van Volkswagen!

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

Rijtest Ford E-Transit: nog in transitie

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

De Toekomst van Bedrijfswagens: Cruciale Informatie voor Ondernemers die een stap voor willen blijven!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus e-Deliver 7: De nieuwe middelgrote elektrische bestelwagen!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Maxus GST: nieuwe elektrische pick-up met 1.000 kilometer in aantocht?!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dodge RAM 1500 REV: Groot accupakket en 805 kilometer actieradius!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Dit is de nieuwe Ford (E)-Transit Courier!

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Ford presenteert de elektrische Transit Courier

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens kondigt geen lange wielbasis aan voor ID. Buzz Cargo

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Iconische Ford Bronco komt naar Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Elektrische Nissan Townstar ook leverbaar in Nederland!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Bedrijven opgelet: de Zero-emissiezones komen eraan!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Dit is de gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter!

Bedrijfswageninrichting op maat!

Bedrijfswageninrichting op maat!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

SEBA-subsidie voor elektrische bedrijfsauto's!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Nieuwe Ford Transit Custom: Eerste prijzen bekend gemaakt!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Elektrische Dodge RAM 1500 pick up!

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Rijtest Renault Kangoo E-Tech Electric!

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Nieuwe vrijstellingsregeling voor elektrische 4.2 tons bestelauto's

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Veel belovende elektrische bedrijfswagens in 2023!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Beweging in de wereld van Elektrische pickups!

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Nieuwe Mercedes eSprinter komt 475 km ver op één acculading

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

Ford E-Tourneo Custom, elektrische bus voor acht personen!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

33 miljoen subsidie voor elektrische bestellers in 2023!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Definitief: alleen nog emissievrije elektrische auto's vanaf 2035!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Nieuwe Mercedes eSprinter vanaf 2023 op de Nederlandse markt!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

Prijzen Fiat Doblo en elektrische e-Doblo bekend!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

BPM-vrijstelling bestelauto's verdwijnt per 01-2025!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot Interational Van of the Year 2023!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Ford E-Transit Custom: meer details bekend!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

Nieuwe Ford Transit Custom in aantocht!

De XBUS, een elektrische innovatie

De XBUS, een elektrische innovatie

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Carver Cargo: de oplossing voor de drukke binnenstad!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Volkswagen ID Buzz Pick-up komt steeds dichterbij!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rijtest Mercedes EQV 300 - De personenbus vol Mercedes luxe!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Rivian levert haar eerste elektrische bestelbussen: Rivian EDV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

Een facelift voor de Mercedes EQV!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

De elektrische Ford Ranger Lighting komt naar Europa!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

Nieuwe Volkswagen Amarok gepresenteerd!

UITGELICHT: Renault Express

UITGELICHT: Renault Express

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Bestselling Compacte Bedrijfswagens van het jaar 2022

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Top 5 Compacte Elektrische Bedrijfswagens

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Nieuwe generatie Fiat Doblò en e-Doblò!

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Volkswagen ID. Buzz Cargo verkrijgbaar vanaf € 46.200,-

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Renault Master E-Tech Electric: een nieuwe naam met een verdubbeld rijbereik

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Prijzen elektrische Renault Kangoo E-Tech bekend!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Renault Trafic ook elektrisch in 2023: de Renault Trafic E-tech!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Nieuwe Ford ranger raptor nu te bestellen!

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Europees Parlement akkoord met Zero-emissie in 2035

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Marktaandeel elektrische bestelauto's verdubbeld!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Ford E-Transit Custom gepresenteerd: tot 380 kilometer elektrisch!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Nieuwe Volkswagen Amarok komt eraan!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

Volgende generatie: Elektrische Ford Transit Custom!

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

De nieuwe Toyota Hilux Invincible

Elektrische bedrijfswagens 2023

Elektrische bedrijfswagens 2023

De Renault Express en Renault Kangoo!

De Renault Express en Renault Kangoo!

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De nieuwe (elektrische) Nissan Townstar

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

De Mercedes-Benz eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Rijtest Opel Vivaro-e Combi: Weinig spanning

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

Nieuwe Renault trafic leverbaar vanaf 2022

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair!

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Hiperon carrier, wordt dit de coolste bedrijfswagen?

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De Toyota Proace is de bestelauto van het jaar 2022!

De nieuwe Fiat Scudo!

De nieuwe Fiat Scudo!

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

ID buzz komt zo, icoon wordt up-to-date

 Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Mercedes eVito nu met nog meer actieradius!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Renault Master Z.E. komt nu nog verder!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Ford E-Transit: De eerste volledig elektrische auto van Ford!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Renault kangoo E-Tech: 300 km actieradius!

Alles over de Toyota Proace Electric

Alles over de Toyota Proace Electric

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Citroën onthult de Citroen e-Jumper

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Alles over de nieuwe Citroën ë-berlingo Van

Opel Movano-e

Opel Movano-e

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Goedkoopste elektrische bestelauto's

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Top 5 beste elektrische bedrijfswagens 2023

Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz eCitan

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

Dé Bedrijfsauto voor de startende ondernemer

De gloednieuwe Maxus T90

De gloednieuwe Maxus T90

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

De Nieuwe Citroën e-Jumpy

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Fiat e-Ducato dé bedrijfswagen van 2021?

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Voordelen elektrische bedrijfswagens

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

Grootste in zijn klasse: De Peugeot e-Boxer

De nieuwe Renault Master ZE

De nieuwe Renault Master ZE

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De 100% elektrische Mercedes e-Sprinter

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

De nieuwe Peugeot e-Expert is er eindelijk! Verrassend ruim en modern ingericht

Alles over de Ford E-Transit

Alles over de Ford E-Transit

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Forse stijging van elektrische bedrijfswagens verwacht

Update: Emissievrije zones komen er aan

Update: Emissievrije zones komen er aan

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Alles wat je moet weten over de Peugeot e-Partner

Opel Vivaro e leasen?

Opel Vivaro e leasen?

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

Alles wat je moet weten over de Maxus eDeliver 9

De Maxus eDeliver 3 Lease

De Maxus eDeliver 3 Lease

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

De populairste elektrische bedrijfswagens van 2021

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Een elektrische bestelbus iets voor jou?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Wat is belangrijk bij de keuze van jouw bestelbus?

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Alles wat je moet weten over de Nissan e-NV200

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Definitief: Subsidie elektrische bedrijfsauto 2021

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

Nieuwe elektrische bedrijfswagen: Volkswagen e-Crafter

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De Nieuwe Maxus eDELIVER 3

De volledig elektrische Opel Combo e

De volledig elektrische Opel Combo e

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

Huidige beschikbare Renault bedrijfswagens

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

De volledig elektrische Fiat E-Ducato

Renault Master ZE createur d'automobiles

Renault Master ZE createur d'automobiles

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter lease

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

De bestseller van Mercedes maar nu met een elektrisch aandrijflijn!

Een blik op de Mercedes e-Vito

Een blik op de Mercedes e-Vito

Renault Kangoo ZE leasen?

Renault Kangoo ZE leasen?

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De nieuwe trend van elektrische bedrijfswagens

De Mercedes Citan oftewel 'De held van  de stad'

De Mercedes Citan oftewel 'De held van de stad'

Alles over de Renault Kangoo

Alles over de Renault Kangoo

WhatsApp met ons!