Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Nieuwe bedrijfswagen leasen als startende ondernemer

Bent u een startende ondernemer en heeft u een bedrijfsauto nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden? Dan bent u bij leasegarage aan het juiste adres! U kunt namelijk vanaf nu een bedrijfswagen leasen zonder dat u veel startkapitaal nodig hebt en zonder al te veel risico's. Lees hieronder meer over het leasen van een bedrijfswagen als starter.

Bedrijfswagen leasen?

Veel startende ondernemers hebben een bedrijfswagen nodig maar beschikken niet over de financiële middelen om een bedrijfsauto te kopen. Het leasen van een bedrijfswagen is de oplossing hiervoor. Dit zorgt er tevens voor dat u geen liquiditeit verliest en uw vermogen beschikbaar houdt voor andere investeringen.

Bij Leasegarage begrijpen we dat u als startende ondernemer niet over jaarcijfers beschikt die normaliter nodig zijn voor het leasen van personenauto's of bedrijfswagens. Waar veel andere leasemaatschappijen het opgeven gaan we bij Leasegarage graag een stapje verder om u alsnog van dienst te kunnen zijn. Leasegarage beschikt over een aantal modellen die uitermate geschikt zijn voor starters. Tevens hoeft u bij deze modellen geen jaarcijfers aan te leveren wat het proces versnelt. Wilt u meer te weten komen over deze modellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Peugeot e-Partner

Full operational lease en Financial lease

Waar veel concurrenten ervoor kiezen alleen financial lease of occasion lease aan te bieden kunt u bij Leasegarage vanaf nu ook kiezen voor full operational lease. Dit houdt in dat u als startende ondernemer een nieuwe bedrijfswagen kunt leasen waar u eerst alleen de keus had uit een occasion. Daarnaast hoeft u nu geen torenhoge aanbetaling meer te doen.

Het voordeel van full operational lease ten opzichten van financial lease en occasion lease is dat uw balansverhouding gunstiger is aangezien de bedrijfswagen niet op de balans komt. Hoe groter het geïnvesteerde bedrag hoe groter dit voordeel wordt. Een ander voordeel bij full operational lease is dat de leasemaatschappij economisch eigenaar is van de bus. Dit wil zeggen dat het restwaarderisico van de bedrijfswagen bij de leasemaatschappij ligt.

Financial lease

Tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker om een bedrijfswagen te leasen in plaats van er een te kopen. Dit heeft uiteraard vele voordelen. Een groot voordeel van leasen is dat uw besteedbaar budget vrij blijft voor overige investeringen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld door investeren in uw eigen onderneming en tevens een nieuwe bedrijfsauto rijden. Bij financial lease kunt u kiezen tussen een nieuwe bedrijfswagen of een occasion.

Occasion lease

Een andere mogelijkheid die u heeft als zzp'er voor het leasen van bedrijfswagens is occasion lease. Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen en kunt u redelijk snel de weg op met uw nieuwe bedrijfswagen aangezien deze modellen op voorraad staan. Net zoals bij financial lease kunt u bij occasion lease net zoveel kilometers maken als u zelf wilt.

Meer informatie?

Wens je meer informatie te verkrijgen over het leasen van een bedrijfswagen als startende ondernemer? Of beschikt u over een groot wagenpark en heeft u vragen omtrent de verschillende leasevormen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of klik hier!

Auto leasen?

Naast dat u bij ons een bedrijfswagen kunt leasen is het ook mogelijk een zakelijke auto bij ons te leasen. Leasegarage is namelijk onderdeel van Fleximo.nl. Bij Fleximo adviseren wij MKB-bedrijven en zzp'ers op het gebied van autolease. Geïnteresseerd geraakt in het leasen van een personenauto? Neem dan gerust contact met ons op of klik hier!

Bekijk het volledige aanbod hier!


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens