Renault Kangoo ZE leasen?

Renault Kangoo ZE leasen?

De Renault Kangoo Z.E. is dé elektrische, kleine compacte bestelwagen op het moment. Met een actieradius van 200 km (WLTP) is de elektrische Kangoo uitermate geschikt voor korte ritten maar gaat hij een langere rit niet uit de weg. Daarnaast zijn er maar weinig compacte elektrische bedrijfswagens op de markt waardoor Renault zich met de Kangoo Z.E. onderscheidt ten opzichte van zijn directe concurrenten.

Renault Kangoo Z.E.: prestaties

De nieuwe Kangoo Z.E. maakt van je zakelijke ritten een totaal nieuwe beleving. Het maximale koppel van 226 Nm wordt direct aangeboden en dankzij de automatische transmissie kun je stil en ongemerkt versnellen. Verder zijn de rijeigenschappen prima, de besturing is rustig en het veercomfort aangenaam. Wennen is 'Z.E. Voice', dit geluid maakt de aanwezigheid van de Renault Kangoo Z.E. kenbaar bij voetgangers en fietsers.

 

Actieradius

Met de Renault Kangoo Z.E. 33kW batterij rijdt je tot wel 200 km (WLTP) onder echte omstandigheden. Zonder te hoeven bijladen. Je daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van verschillende factoren namelijk;

- Snelheid --> Hoe sneller je rijdt, hoe meer energie je nodig hebt om je snelheid te behouden.

- Rijstijl --> Door te vertragen of met energieterugwinning te remmen, optimaliseer je je actieradius.

- Vervoerde lading --> Verschillen in lading beïnvloeden je actieradius. Minder extra gewicht zorgt voor een grotere actieradius.

- Weersomstandigheden --> Bij kouder weer verminderd de actieradius.

 

Hoe vergroten we de actieradius?

1. Remmen met energieterugwinning

De batterij wordt opgeladen wanneer je je voet van het gaspedaal haalt en wanneer je het rempedaal gebruikt. Des te meer je het gaspedaal loslaat des te sneller de auto zal afremmen.

2. Warmtepomp

Dit onderdeel van de airconditioning produceert warmte of koelt de auto af. Hij werkt als omkeerbare airconditioning en fungeert als beide, waarbij tegelijkertijd je actieradius behouden blijft. Een ander groot voordeel van een warmtepomp is dat hij ervoor zorgt dat de actieradius in de winter met maar liefst 20% wordt verhoogd.

3. Zuinige banden

Dankzij de geringe rolweerstand helpen ze de actieradius te behouden zonder afbreuk te doen aan het weg- of remgedrag.

4. Econometer

Dit instrument bevindt zich op het dashboard van de Renault en geeft aan of je energie terugwint of verbruikt. Dit kan handig gebruikt worden in combinatie met energieterugwinning door middel van het spelen met de rem.

5. ECO-modus

Wanneer de ECO-modus geactiveerd is, gaat de Renault Kangoo Z.E. zuiniger rijden. Dit zorgt voor minder stroomverbruik waardoor er aan het eind van de rit meer kilometers over gehouden worden.

6. R-LINK Evolution

Met het My Z.E. Inter@ctive abonnement, programmeer je het opladen van elk van je auto's en ontvang je de laadstatus, de resterende tijd en eventuele waarschuwingen op je computer of mobiel. Gebruik ze bijvoorbeeld om te laden tijdens het goedkopere dal tarief om zo kosten te besparen.

7. Voorverwarmingssysteem

Programmeer de verwarming of de airconditioning wanneer de nieuwe Kangoo ZE nog aan het opladen is. De verbruikte stroom wordt niet aan de batterij onttrokken.

8. Nieuwe lader van 7 kW

Win in 1 uur tijd 35 km terug met een Wallbox van 32 A / 7,4 kW.

 

Overal oplaadbaar

Open de klep onder het logo van de grille en sluit jouw Renault Kangoo Z.E. eenvoudig aan. Zo vertrek je elke ochtend met een volle batterij. Met de Wallbox en de nieuwe lader van 7,4 kW kun je een actieradius van 200 km bereiken binnen een laadtijd van zes uur.  Laad je Renault Kangoo Z.E. in 7 tot 10 uur op met de standaard laadkabel. Je hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact van Legrand Green'up™Access te steken. Let op: die moet wel door een erkende vakman bij jou thuis geïnstalleerd worden. Geen thuislaadpunt beschikbaar? Maak gebruik van een standaard 220 V stopcontact thuis. Je kunt in 3 uur tijd 25 km aan actieradius bijladen of volledig opladen in 10 tot 12 uur. Wens je wel een thuislaadpunt geïnstalleerd te hebben? Dan kan het team van Leasegarage dit voor u regelen. Wij ontzorgen en adviseren u hierin!

 

De uitrusting van de Renault Kangoo Z.E.

Een groot voordeel van de Renault Kangoo Z.E. is dat hij is ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Dit is werkelijk gemaakt door Renault doordat hij te bestellen is met onder andere diverse tussenschotten, een neerklapbare stoel of een dakklep. Verder beschikt de Renault Kangoo over voldoende opbergmogelijkheden, beschikt de bus over een zijdeur en beschikt de bedrijfswagen over drie zitplaatsen voorin.

Qua opties is de Renault Kangoo Z.E. zeer rijk uitgerust. Standaard beschikt de Kangoo Z.E. over achteruitrijcamera inclusief parkeersensoren. Daarnaast is de Kangoo uitgerust met R-Link, het complete multimediasysteem van Renault inclusief navigatie. Overige handige opties zijn automatische airconditioning, DAB radio, regen-en lichtsensoren en cruise control.

Afmetingen

De Renault kangoo Z E heeft een totale lengte van 4,2m, een hoogte van 1,8m en een breedte van 1,8m. Voor een compacte bestelauto beschikt de Renault Kangoo Z.E. over een groot laadvolume, dit betreft namelijk 4 kubieke meter. Daarnaast beschikt de elektrische auto van Renault over een laadvermogen tot 650 kg.

De Renault Kangoo Z.E. Maxi beschikt daarentegen over een maximale lengte van 4,6m, is 1,8m hoog en is tussen de 1,8m en 2,1m breed. Het grote verschil tussen deze twee Renault Kangoo zit hem in de totale bruikbare lengte van de laadruimte. De Renault Kangoo Z.E. Maxi beschikt over 1,86m terwijl de compactere Renault Kangoo Z.E. beschikt over 1,47m totale bruikbare lengte.

Is de nieuwe Renault Kangoo ZE iets voor jou?

De elektrische Renault Kangoo ZE is nu beschikbaar voor verkoop en lease. Hierbij kijken wij graag met jou samen naar alle specificaties en opties. Uiteindelijk blijft het een zeer moeilijke keuze om de juiste (elektrische) bedrijfswagen voor jouw activiteiten te vinden. Het aanbod voor elektrische bedrijfswagens wordt steeds groter. Zeker wegens de toekomstige milieu zones in de steden vanaf circa 2025-2027. Dit zorgt ervoor dat diesel bedrijfswagens als het ware verbannen worden uit de steden. Steeds meer ondernemers maken daarom de keuze om elektrisch te gaan rijden met een stabiele kijk op de toekomst. Adviseren doen wij graag, twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Uw bedrijfswagen ook privé rijden? Dat kan! Het enige wat er verandert is dat u bijtelling moet gaan betalen. Wilt u weten hoeveel bijtelling u betaalt? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Wens jij meer informatie over de nieuwe Renault Kangoo Z.E. óf een andere nieuwe uitstoot vrije bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op door hier te klikken! Wij hanteren vaste prijzen per maand zonder kleine letters en gedoe. voorganger model onderhoud uiterlijk past bedrijven trekgewicht uitvoeringen occasions voorwielen personenauto elektromotor elektromotor particulieren kenteken accupakket aancshaf toestemming route brochure best ontdek de renault kangoo


Bekijk ons volledige aanbod van bedrijfswagens