direct contact:
Heeft u vragen? neem contact met ons op: +31 (0)495 712433 +31 (0)495 712433
De nieuwe Audi A5.

De nieuwe Audi A5.

Het lijkt richting het einde van 2016 bijna niet op te houden, de nieuwe modellen blijven komen. Alweer is er een volledig nieuwe auto beschikbaar, de Audi A5.

Zoals we van Audi kennen, zijn de verschillen op het eerste oog niet gigantisch. Als we echter de auto in detail bekijken zien we weinig zaken die echt hetzelfde zijn. Toch weer knap gedaan van Audi, de merkidenteit blijft behouden maar de auto is toch volledig vernieuwd.

Het motoren aanbod komt overeen met de ‘vorige’ versie en start bij 2.0 TFSI Benzine met 252 pk als automaat of handgeschakelde versnellingsbak. De diesels starten bij eveneens de 2.0 liter, in dit geval met 190 pk. Verder zijn de auto’s als ‘standaard’ ter verkrijgen en daarnaast ook als ‘Sport’ en als ‘Design’ uitvoering.

De grootste verschillen zitten zoals gewoonlijk bij veel nieuwe modellen onderhuids. Het onderstel is volledig nieuw ontwikkeld en ook de motoren zijn nogmaals bekeken door de Audi technici. Uiteraard zijn de auto’s ontdaan van enige sjoemelsoftware en zijn deze echt zo schoon als dat Audi belooft.

De Nieuwe Audi A5 Sportback is beschikbaar vanaf €50.840 als 2.0 diesel en vanaf €54.810 als benzine variant. Uiteraard zijn deze auto’s naar wens nog met verschillende extra’s uit te rusten. Leaseoffertes kunnen wij vanaf nu ook voor u opstellen, als u van ons graag een voorstel op maat ontvangt, horen wij dat graag.

Onderstaand ziet u alvast een aantal voorbeeld calculaties van auto’s.

Met vriendelijke groet,

Leasegarage.nl

 Bekijk ons volledige aanbod van leaseauto's