direct contact:
Heeft u vragen? neem contact met ons op: +31 (0)495 712433 +31 (0)495 712433
Pick-up voor de Europese Markt

Pick-up voor de Europese Markt

Sinds 2011 lijkt het ineens een trend te worden op de Europese markt. De Pick up bedrijfswagen speciaal ontworpen voor de Europese markt.

De Verenigde Staten is het land waar de pick ups vandaan komen en ook nog altijd erg populair zijn. Maar sinds 2011, de introductie van de Volkswagen Amarok, zie je dit soort auto’s steeds meer op de Europese markt.

Lange tijd waren de Japanse merken Mitsubishi en Toyota alleen op de Europese markt. Met de Mitsubishi L200 en de Toyota HiLux. Sinds 2011 kwamen hier de Volkswagen Amarok en de Ford Ranger bij. Vanaf 2016-2017 komen er nog meer concurrenten op de markt.

Niet alleen Volkswagen, Mitsubishi en Toyota begeven zich nu op de markt maar er zijn ook nieuwe spelers. Fiat heeft de auto al in de showroom staan, genaamd de Fullback en ook de Renault Alaskan komt eraan.

Sinds vorige week gaat ook Mercedes zich begeven in deze markt, de laatste serieuze speler op de Europese bedrijfswagenmarkt. Mercedes-Benz presenteerde de X-Klasse concept. Op dit moment is het nog een concept, maar reken er maar op dat deze auto naar de markt gaat komen medio 2017.

Maar wat is nu exact de reden van de opkomst van dit soort types? ‘Mag’ het weer, een flinke brandstofverbruike Pick Up rijden? Of zijn de auto’s toch zo praktisch inzetbaar dat ieder merk een graantje mee wil pakken in dit segment. Wie zal het zeggen. De markt wordt in ieder geval weer overspoeld met nieuwe Pick Ups, speciaal voor de Europese markt.

Voor een leasevoorstel op maat van een van de onderstaande bedrijfswagens kunt u contact met ons opnemen. Ook voor andere leaseauto’s kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Leasegarage.nlBekijk ons volledige aanbod van leaseauto's